URBEX
WORKSHOP

2024. május 26.

Slider

Megtanítjuk Neked, hogyan fotózz elhagyatott, romos épületeket

Urbex fotózás workshop

Az urbex az angol urban exploration (= városi felderítés) kifejezés rövidítése, és városok vagy ipari létesítmények ritkán látogatott, normálisan nem elérhető, lezárt területeinek felfedezését jelenti. Olyan egyedülálló ws-t rakott össze Pataki Tamás többszörös díjnyertes, hazai és nemzetközi szinten egyaránt elismert URBEX fotós, amivel hazánkban még nem találkozhatott a tanulni vágyó és a téma iránt érdeklődő fotós.

Minden amit a workshopról tudni kell

A workshopunkat vasárnap tartjuk, 9 órakor kezdünk az Istvánteleki Főműhelyben, (vonattemető) ahol egy kis elmélet után változatos helyszíneken délután 15 óráig folyamatosan együtt tanulunk, fotózunk! A készített képeket azonnal kielemezzük. Természetesen, mint minden oktatásunkon, itt is elvárjuk tőled, hogy aktívan vegyél részt a workshopon: mivel a hangulat fesztelen, nyugodtan kérdezz, érdeklődj, és ne lepődj meg: hiszen te fogsz, fotózni az oktatónk csak segít!

Találkozás: Istvánteleki Főműhely bejáratánál, cím: 1045 Budapest, Elem u. 5-7.

Az utómunkával kapcsolatos oktatás novemberben lesz megtartva online. Az online oktatás 2 órás lesz, tehát 18 órakor kezdünk és várhatóan 20 óráig tart majd.

TEMATIKA

KI LESZ AZ OKTATÓ?

Pataki Tamás

Az elhagyatott helyek szerelmese. 2017-ben, minden cél nélkül vásároltam meg első fényképezőgépemet, ekkora még semmiféle elképzelésem nem volt arról, hogy majd milyen témát szeretnék fotózni. Fél évre rá teljesült egyik gyermekkori álmom, eljutottam a csernobili zónába, ahol teljesen magával ragadott az elmúlás gyönyöre. Ezek után elkezdtem felkutatni és megszállott módjára meglátogatni a Magyarországon található elhagyatott helyeket és megismerkedtem az urbex fogalmával, életformájával. Teljesen rabja lettem ennek a különleges stílusnak. A hazai helyek után Európa különböző országai következtek. Megszámolni is nehéz hány ilyen túrán vagyok már túl, de még mindig úgy érzem, szinte semmit se láttam. Több országos tv, újság és egyéb médiaszereplés, fotópályázat után büszkén mondhatom, nagy szerepem van abban, hogy az urbex mára már egy szélesebb körben ismert műfaj idehaza is.

IDŐPONT, ÁR, HELYSZÍN

Mikor kezdődik?

2024. május 26.

Mennyibe kerül?

bruttó: 59 900Ft

A NEXTFOTO alaptanfolyamán végzett tanulóknak 10 000 Ft kedvezmény

Istvánteleki vonattemető

1045 Budapest, Elem u. 5-7.

Érdekelne a workshopunk, de most még nem tudsz eljönni?

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és azonnal értesülsz az újabb időpontról!

Hírlevél

REGISZTRÁCIÓ

Mi történik a regisztráció után?

Miután kitöltötted a jelentkezési lapot, küldünk Neked egy visszaigazolást a regisztráció során megadott e-mail címedre, illetve leírjuk, hogy hogyan véglegesítheted a jelentkezésedet a tanfolyamra. Ha ezek után is maradt még kérdésed a tanfolyammal kapcsolatban, azt tedd fel nekünk e-mailban vagy telefonon és mi megválaszoljuk mindet.

Cím

1091 Budapest, Üllői út 17. fsz. 2.

 

Telefon

+36 70 518 4681

 

E-mail

[email protected]

Urbex_workshop

Személyes adatok

Számlázási adatok

Üzenet