Go to Top

Magánoktatás regisztráció

  Melyik városban érdekelne a magánoktatásunk? *

  ÁFÁ-s számlát igényelek
  NemIgen

  Csak akkor kell kitölteni, ha számlát igényelsz
  Az adatkezelési szabályzatot link megismertem, elfogadom.

  Általános szerződési feltételeket link elolvastam, elfogadom.

  Csarmasz Kornél

  Bár végzettségem szerint más területen dolgozom, mindig érdekelt a fotózás világa. Első tükörreflexes fényképezőgépemet 26 évesen szereztem be, és bár lelkesen használtam, az első kattintások után rájöttem, hogy profi segítségre lesz szükségem, hogy ki tudjam használni a gép adta lehetőségeket. Hamarosan tettek követték a felismerést, OKJ-s minősítést szereztem egy fotós iskolában. Eleinte a tárgyfotózás foglalkoztatott, később a glamour és babafotózás területébe is bepillantottam, majd az esküvő és a kismama fotózás területén tettem kirándulást. Elvégeztem több workshopot is, hogy tovább fejlesszem tudásomat, pályázatokon vettem részt, a Mai Manó Házban az érdeklődők megtekinthetik egy képem. Amellett, hogy a fotózás nagy szerelem számomra, szeretném átadni tudásomat azoknak, akik hasonló érdeklődéssel és tudásvággyal bírnak.

  Kővágó Kristóf

  1998-ban kezdtem Kecskeméten a fényképész-szakmai képzést. Ezzel párhuzamosan dolgoztam és tanultam a klasszikus szolgáltató iparosságot Baján a Pongó-Fotó Táncsics utcai műtermében. Nagyon sokat köszönhetek mesteremnek Pongó Gézának, akinek a ‘kisujjában volt’ az egész ezüst-alapú fényképezés és labormunka. Az az időszak nem múlt el nyomtalanul: ma is leginkább a portré- és az eseményfotózás területén érzem magam otthon.

  Molnár Attila

  Közgazdázként végeztem, 2000-ben kezdtem el dolgozni Budapesten, azonban Baja mindig fontos maradt számomra. Több mint tíz éve kezdtem a fotózással foglalkozni, mikor megvettem életem első DSLR gépét. Bajaiként elsősorban a Gemenc szépségei érintettek meg, így a természet-fotózás áll hozzám legközelebb. Azonban mára már nagy örömet jelent számomra a képalkotás többi területe is : esküvők, gyermekek portrék, a mindennapi pillanatok megörökítése is.