Go to Top

Magánoktatás regisztráció

  Melyik városban érdekelne a magánoktatásunk? *

  ÁFÁ-s számlát igényelek
  NemIgen

  Csak akkor kell kitölteni, ha számlát igényelsz
  Az adatkezelési szabályzatot link megismertem, elfogadom.

  Általános szerződési feltételeket link elolvastam, elfogadom.

  Fekete Zoltán

  Végzettségemet tekintve fotográfus vagyok. Gyerek koromtól fényképezek. Ám tudatosan csak 2006 óta, akkor jelentkeztem a Miskolci Fotóklub Egyesület tagjai közé. 2006-tól veszek részt fotópályázatokon. 2014-től a Miskolci Fotóklub elnöke. 2015-től a Magyar Fotóművészek Világszövetsége tagja. 2015-ben nemzetközi FIAP fotóművész minősítés majd MAFOSZ fotóművész címet kaptam..

  Bognár Péter

  2008-ban kezdtem fotózással komolyabban foglalkozni. Első komolyabb tanulásom színtere pár évig a fotozz.hu volt. Majd több internetes oldalon is kipróbáltam magam a végén az egészen komolyig, ahol kurátorok döntik el, hogy mely kép jelenhet meg az oldalon. A Miskolci fotóklubhoz 2012 őszén csatlakoztam. Immár két éve a klub elnökhelyettese vagyok. Eleinte főleg táj, és makró fotókat készítettem. Imádok a természetben lenni. Mára már sokat változott az ízlésem is. Folyamatos fejlődés mellett egyre újabb megoldásokon, ötleteken töröm a fejem. Legyen az bármely ág. Meggyőződésem, hogy a tanulásnak soha nincs vége. Ami tegnap tetszett az ma már nem. Örök elégedetlen vagyok a saját teljesítményemmel, és ez hajt előre.

  Molnár Attila

  Közgazdázként végeztem, 2000-ben kezdtem el dolgozni Budapesten, azonban Baja mindig fontos maradt számomra. Több mint tíz éve kezdtem a fotózással foglalkozni, mikor megvettem életem első DSLR gépét. Bajaiként elsősorban a Gemenc szépségei érintettek meg, így a természet-fotózás áll hozzám legközelebb. Azonban mára már nagy örömet jelent számomra a képalkotás többi területe is : esküvők, gyermekek portrék, a mindennapi pillanatok megörökítése is.