Fotózz érzelmeket! Izgalmat! Fotózd a sportot!

nextfoto_sportfoto_workshop_02

Sportfotó workshop

A sportfotózás workshopunk akkor való neked, ha tele vagy érzésekkel, érzelemmel. Akkor, ha a versenyben a győztes mámora, a vesztes fájdalma mellett észreveszed azokat a pillanatokat, amit más nem. Nincs még egy olyan területe a fotózásnak, ahol fontosabb elkapni a pillanatot. Gyere el a sportfotó workshopunkra, és mutasd meg a sportot a kamerádon keresztül.

nextfoto_sportfoto_workshop_01

Ilyen lesz a workshop

Már az elméletet is imádni fogod, mert azt fogod észre venni, hogy nem is magát a sportot, hanem érzelmeket tanulsz meg fotózni. Ezen a workshopon először 4 órányi keresztül elméletet tanulunk. Elmondjuk a sportfotózás alapjait, azt, hogy milyen felszerelésre lesz szükséged, megtanítjuk a kompozíciókat, a rendszervaku használatát, és sok sok titkot, trükköt Az is mutatja mennyire speciális terület a sportfotó workshopunk, hogy az oktatóink is sportolók, mert csak így tudják neked elmondani mire figyelj pontosan ahhoz, hogy elkészítsd az életed képet. Mielőtt elmegyünk fotózni megismertetünk a 3 sportággal amit fotózni fogsz (leszünk uszodában, fogunk bicajozni, és futni is), majd elkezdődik a sportfotózás. Egy rövid órát órát utazunk a gyakorlati fotózás első helyszínére (Érd Aréna uszoda) ahol 2 órán keresztül fotózzuk az úszókat. Ha végeztünk, elutazunk Érd külső részére, ahol kerékpárosokat fotózunk (nem kell sietni mert lesz rá kettő óránk) utána a diósdi kőbányába megyünk (már ez önmagában fotótéma) ahol a hegyi kerékpárosokat fotózzuk.

nextfoto_sportfoto_workshop_03

Sok a program, de nincs semmi dolgod

Ahogy tőlünk már megszokhattad, sok a program, sokat fogsz tanulni, szuper oktatókkal várunk, és remek képeket fogsz készíteni (mi bízunk benne, hogy a szakmáddá is válik majd), még sincs semmi dolgod. (A képeket meg kell osztani a versenyzőkkel, de gondoljuk, ez nem gond) A workshop ára 40 000 Forint (még azzal sem trükközünk, hogy 39.999). Szeretettel vár a NEXTFOTO, és az oktatóink Szász Norbert (futás, terepfutás) és Kömöz Gergely (triatlon).

TEMATIKA

  • sport fotózás alapok,  téma meghatározás
  • javasolt felszerelés,
  • kompozíció, – ember a képben
  • rendszervakuk ismertetése, használata
  • a gyakorlat során fotózott 3 sportág rövid ismertetése – (úszás, kerékpár, futás)
  • Hogyan kezdjünk neki? (esemény kontra beállított fotózás)

   

  • 1 óra utazás a gyakorlati fotózás 1. helyszínére (Érd Aréna uszoda)
  • 2 óra úszás fotózás
  • 0.5 óra utazás a gyakorlati fotózás 2. helyszínére
  • 2 óra országúti kerékpár fotózás Érd határában
  • 0.5 óra utazás a gyakorlati fotózás 3. helyszínére
  • 2 óra hegyi futás és hegyi kerékpár fotózás a diósdi kőbányában

KIK LESZNEK AZ OKTATÓK?

komoz

Kömöz Gergely

Leginkább a vízparti témákat, a tájképeket kedvelem, de más területeken, így városokban elő emberekről, épületekről, különböző rendezvényekről és eseményekről is készítek képeket. Fényképeimet többnyire digitális technikával készítem, a különlegesebb hatások eléréséhez szűrőket használok. Számos hazai és nemzetközi fotópályázaton értem el sikereket, fényképeim kiállításokon, magazinokban szerepeltek. Eredményeim közül a XXVII. Sajtófotó pályázaton elért első helyezésére, és az EISA Photo Maestro 2009-2010 fődíjára vagyok a legbüszkébb. A fotózás mellett a sport az életem aktív része, versenyszerűen triatlonozok 4 éve.

sportfoto_workshop_nextfoto_szasz_norbert

Szász Norbert

Amatőr futó, sportoló. Közel 10 évvel ezelőtt egy sérülés miatt vettem első digitális fényképezőgépemet, hogy a haverokat lefotózzam egy futóversenyen. azóta ez a fotós hobby csak erősödött benne, sőt utóbbi években számos felkérést kaptam fotózásra, sőt egyes alkalmakkor videózásra is főleg a sport területéről. 3 évig heti rendszerességgel fotóztam a NIKE eseményein, a hazai Salomon és Asics márkák fotózását és én csinálom, valamint a Runner’s World magyar kiadványában is több alkalommal én fotóztam a címlapot. Sportos mivoltomat fotózás során sem hazudtolom meg, igaz stúdióban is néha megjelenek, de igazi fotósterepem a szabad.


GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mit hozz magaddal?

Dslr gép előny a mozgásábrázolás miatt, kedvenc objektíveidet, feltöltött akkumulátort, memóriakártyát.

Hol lesz a workshop?

A workshop Budapesten kerül megrendezésre szabadtéren, a pontos helyszín még egyeztetés alatt van.

Mekkorra létszámmal indul a workshop?

Worksopunk kis létszámú, maximum 12 fő tud rá jelentkezni. Minimális létszám 10 fő! A jelentkezés feltétele, hogy a workshop díját a kezdés előtt legalább egy héttel befizesd az e-mailban megadott módon. Mivel a létszám limitált, célszerű a jelentkezéssel egy időben, vagy az utána következő pár napban befizetni az összeget. Ha kérdésed van, küldj nekünk egy e-mailt az info kukac nextfoto.hu e-mail címre.

Meddig lehet jelentkezni?

Jelentkezni a workshop leírásában megadott időpontig vagy a maximális létszám beteléséig lehet! Ha workshopunk felkeltette figyelmedet, célszerű mihamarabb jelentkezni, ne hogy lemaradj róla.

Hol lehet parkolni a stúdió közelében?

Ha autóval érkezel, őrzött parkolót a szomszédos utcában, az Üllői út és a Köztelek utca sarkán, az Üllői út 27. szám alatt találsz, 0-24 órás portaszolgálattal és biztonsági sorompó rendszerrel. StarPark Parkoló (lásd a térképet). Óradj: 400Ft

Hogy lehet megközeíteni a stúdiót tömegközlekedéssel?

Ha tömeg közlekedéssel jössz, akkor a legegyszerűbb ha az M3-as vagy az M4-es metróval a Kálvin térig jössz majd kb. 300m-t gyalogolsz a Corvin negyed felé. Busszal a 9-es, villamossal a 47, 49, trolibusszal a 83-as amivel megközelíthetsz minket.

Nem találtál a kérdésedre választ?

Írjál nekünk!


  Az adatkezelési szabályzatot link megismertem, elfogadom.

  IDŐPONT, ÁR, HELYSZÍN

  MIKOR KEZDŐDIK?

  HAMAROSAN

  MENNYIBE KERÜL?

  bruttó ár: 59 900 Ft

  A NEXTFOTO alaptanfolyamán végzett tanulóknak 10 000 Ft kedvezmény

  NEXTFOTO STÚDIÓ

  1091 Budapest, Üllői út 17.

  AJÁNDÉKOZZ WORKSHOPOT!

  Ha van valaki, akiről tudod, hogy szeretne részt venni egy tanfolyamunkon, vagy workshopunkon és meglepnéd őt egy ajándékkal, vásárolj neki NEXTFOTO ajándékutalványt!

  Minden NEXTFOTO ajándékutalványt Neked küldünk, hiszen Te vásároltad, így Te fogod átadni annak akit meglepnél vele. Az ajándékutalvány értékét rád bízzuk: akár 1000 forinttól, egy teljes tanfolyam áráig feltöltheted. Az utalvány 1 éven belül használható fel!

  A megrendeléséhez kérjük kattints a MEGRENDELŐ gombra, töltsd ki az ott található űrlapot és az ajándékkártyádat akár 24 órán belül átveheted a választott módon!

  utalvany

  Érdekelne a workshopunk, de most még nem tudsz eljönni?

  Iratkozz fel a hírlevelünkre, és azonnal értesülsz az újabb időpontokról!

   Az adatkezelési szabályzatot link megismertem, elfogadom.

   newsletter

   REGISZTRÁCIÓ

   Mi történik a regisztráció után?

   Miután kitöltötted a jelentkezési lapot, küldünk Neked egy visszaigazolást a regisztráció során megadott e-mail címedre, illetve leírjuk, hogy hogyan véglegesítheted a jelentkezésedet a workshopra. Ha ezek után is maradt még kérdésed a workshoppal kapcsolatban, azt tedd fel nekünk e-mailban vagy telefonon és mi megválaszoljuk mindet.

   Telefonszám:

   +36 70 518 4681

   Kövess minket!

   Cím:

   1091 Budapest, Üllői út 17.
   sportfotó_workshop

   Személyes adatok

   Számlázási adatok

   Üzenet