Go to Top

Magánoktatás regisztráció

  Melyik városban érdekelne a magánoktatásunk? *

  ÁFÁ-s számlát igényelek
  NemIgen

  Csak akkor kell kitölteni, ha számlát igényelsz
  Az adatkezelési szabályzatot link megismertem, elfogadom.

  Általános szerződési feltételeket link elolvastam, elfogadom.

  Pillák István

  Több mint 25 éve foglalkozik fotózással. Amatőr fotográfusnak vallja magát és itt az amatőrségen, az anyagi érdek nélküli hozzáállást kell érteni, vagyis nem a fotózás képezi megélhetése alapját. A Pécsi Egyetemen végezett, mint okleveles művelődésszervező. Fotográfiai ismeretei megszerzésében az önképzés játszott főszerepet. A kíváncsiság és a kísérletező kedv mindig új kihívások elé állította és ez a mai napig így van. 1998 óta tagja a Győri Fotóklubnak és 2007 óta vezetője és oktatója a győri Fényfogók Fotós Műhelynek. Számos közös kiállítás mellett tíz önálló kiállítása volt, többségében a tánc témakörében. Kedvenc témája, a mozdulatábrázoláson kívül leginkább a fény és az árnyék, egymástól elválaszthatatlan viszonya. Az analóg fotózásból megmaradt fekete-fehér gondolkodásmód, a mai napig vezérli képi világának tárgyiasulását.

  Kővágó Kristóf

  1998-ban kezdtem Kecskeméten a fényképész-szakmai képzést. Ezzel párhuzamosan dolgoztam és tanultam a klasszikus szolgáltató iparosságot Baján a Pongó-Fotó Táncsics utcai műtermében. Nagyon sokat köszönhetek mesteremnek Pongó Gézának, akinek a ‘kisujjában volt’ az egész ezüst-alapú fényképezés és labormunka. Az az időszak nem múlt el nyomtalanul: ma is leginkább a portré- és az eseményfotózás területén érzem magam otthon.

  Molnár Attila

  Közgazdázként végeztem, 2000-ben kezdtem el dolgozni Budapesten, azonban Baja mindig fontos maradt számomra. Több mint tíz éve kezdtem a fotózással foglalkozni, mikor megvettem életem első DSLR gépét. Bajaiként elsősorban a Gemenc szépségei érintettek meg, így a természet-fotózás áll hozzám legközelebb. Azonban mára már nagy örömet jelent számomra a képalkotás többi területe is : esküvők, gyermekek portrék, a mindennapi pillanatok megörökítése is.