Go to Top

Keresztes László Péter

Bármit is csináltam életem során, abban mindig kerestem az alkotás, kreativitás lehetőségét. A fotózással komolyabban 2008-tól foglalkozom. Farkas-Szőke Balázs tanítványa voltam. Nagyon sokat
köszönhetek neki, Tőle tanultam meg az alapokat, és kaptam bátorítást, hogy érdemes ezzel foglalkoznom. A jó tanár meghatározó lehet egy egész életre… Ő ilyen volt. Eleinte csak saját örömömre készítettem képeket, majd egy idő után egyre több megbízást kaptam esküvők, családi rendezvények, portrék, portfóliók, enteriőrök fotózására. Képeim megjelentek több magazinban, könyvborítón, katalógusban, és közösségi terek falain is. Szeretem kipróbálni magamat a fotózás minden területén, de a portré, emberábrázolás áll hozzám legközelebb. Mindig is hittem, hogy a művészet egyfajta nyelv. Egy olyan nyelv, amit mindenki megérthet. Egy nyelv, mely által az emberek kifejezhetik önmagukat, az érzéseiket, az őket körülölelő világot… mindezt akár a fotózás által. A fotózás univerzális művészeti nyelv.

Kiállítás:
A DeviantArt meghívására a Cosplay Expon..

Magazinok:
Four for Two magazin – szerződéses partner
Kertbarát magazin
Otthonok és praktikák

Hack Róbert

A Práter utcában végzett fotósként, később az ELTE-n művelődésszervező diplomát szerzett. 1985 óta a műemlékvédelem területén dolgozik, alkalmazott fotográfusként, 2001 és 2012 között fotóműterem-vezetőként. Képei tudományos kiadványokban, könyvekben jelentek meg. Több mint fél tucat önálló kiállítása volt, nagyrészt építészettörténeti témákban. 2011-ben és 2013-ban felkérték a Wiki Loves Monuments fotópályázatának zsűrijében való részvételre. 2008 és 2011 között a műemlékem.hu fotópályázatához írt szakmai elemzéseket.

Gyócsi Tamás

Eredeti szakmámat illetően belső építészeti kivitelezéssel foglalkoztam, kreativitás a kreatív gondolkodást mindig magaménak éreztem. 2007-ben megismerkedtem a fotózással, már akkor éreztem hogy ezt akarom csinálni. Alkalmazott fotográfusként, termékfotó, és portfolio, épület fotózással foglalkozom. Ha hobbiból fotózom, leginkább az utca, a részletek ami érdekel.

Bóka Attila "Morten"

Közel 20 éve kezdtem komolyabban foglalkozni a fotózással, de előtte sem állt tőlem távol a vizuális ábrázolás. Videoklipek és reklámfilmek forgatásával foglalkoztam évekig. Los Angelesben a Warner Brothers stúdióban volt szerencsém testközelből szemlélni a filmgyártást. Magával is ragadott ez a világ, de végül a fotózásban teljesedtem ki igazán.

Közel 6 évig vezettem a sikeres pályát befutott ZebrArt Stúdiót, ahol közel 1000 leoktatott diákkal a hátam mögött, valamint sok sok fotózás tapasztalatával felvértezve indítottam el új vállalkozásomat a NEXTFOTO-t. Remek, összeszokott csapatommal új és merész terveket dédelgetünk a jól bejáratott projectek mellett. Valamint bízunk benne, hogy tesszük ezt mindenki örömére és elégedettségére majd.

 

Díjak, elismerések

  • Creative HUB USA fődíjasa
  • FIAP – Nemzetközi Fotóművészeti Szövetség (Agens)
  • Az év kortárs fotóművésze 2013 (European Who is Who Association)
  • MAFOSZ díj
  • Pannon szalon díj
  • Magyar Sajtófotón kiállított
  • Werk Akadémia tanára
  • NEXTFOTO tanára

Dénes Gábor

Diákkorom óta foglalkozom fotózással, korábban analóg, 2002-től digitális fotózással. Gyakran a házi laboromban hívtam, nagyítottam a képeimet, ekkor vált egyik fő hobbimmá a fotózás és az utómunkázás. A digitális fényképezés megjelenése óta eltűnt a várakozás izgalma, hogy viszontláthassam a képeimet papíron, sőt már a képek nyomtatása is jelentősen megritkult sajnos. Az izgalmat, kihívást azóta a fény-árnyék játékok, tükröződések megörökítése és a tudatosabb képalkotás jelenti. A fotózást még csak tanulgatom, de a megszerzett tudást szívesen osztom meg másokkal így aktívan veszek részt a NEXTFOTO életében, jövőjének alakításában.

Molnár Attila

Közgazdázként végeztem, 2000-ben kezdtem el dolgozni Budapesten, azonban Baja mindig fontos maradt számomra. Több mint tíz éve kezdtem a fotózással foglalkozni, mikor megvettem életem első DSLR gépét. Bajaiként elsősorban a Gemenc szépségei érintettek meg, így a természet-fotózás áll hozzám legközelebb. Azonban mára már nagy örömet jelent számomra a képalkotás többi területe is : esküvők, gyermekek portrék, a mindennapi pillanatok megörökítése is.