Go to Top

Magánoktatás regisztráció

  Melyik városban érdekelne a magánoktatásunk? *

  ÁFÁ-s számlát igényelek
  NemIgen

  Csak akkor kell kitölteni, ha számlát igényelsz
  Az adatkezelési szabályzatot link megismertem, elfogadom.

  Általános szerződési feltételeket link elolvastam, elfogadom.

  Baloghné dr. Kovács Matild

  Régóta fényképezek, kezdetben filmes géppel, egyetemista koromban férjemmel együtt hívtuk elõ a negatívokat, papírképeket. 2004-tõl a digitális fotózásra tértünk át – bár kezdetben ellenálltam, mert a képernyõ az nem ragasztható albumba. Azóta már megszoktam – album helyett fotókönyveket készítek. 2006-tól ismét rendszeresen veszek részt fotópályázatokon és több egyéni kiállításom is volt. 2013-ban a Magyar Fotómûvészek Szövetsége tagjai sorába választott, ugyanez évben megkaptam az AFIAP (Artist of International Federation of Photographic Art) diplomát is. Azóta OKJ végzettséget is szereztem, jelenleg vállalkozóként fõállásban fényképész vagyok. Kedvenc témám a csendélet, a tárgyfotó, de fotózok portrét, balettot, épületeket, absztraktot és még sok mindent. Különösen izgat a mozgás ábrázolása, az idõ megjelenítése a fényképeken. És igen, gyakran mobiltelefonnal is fényképezek, vallom, hogy nem a felszerelés határozza meg a képet, hanem ami a fotós fejében van. Persze ahhoz viszont, hogy meg tudjuk valósítani az elképzeléseinket, a felszerelésünk lehetõségeivel és korlátaival is tisztában kell lennünk.

  Fõbb díjak:
  Aktfotó Biennálé I.díj
  FIAP Gold Medal, Szlovénia
  HPSC Bronze Medal, Görögország
  Békéscsabai Digiporáma Fesztivál, I. díj

  Balogh Gábor

  A fotózást a 80-as években kezdtem még analóg technikával, beleértve a negatív film elõhívását és a papírképek nagyítását is. Néhány év után egy 15 éves szünet következett, ami 2004-ig tartott. Ekkor már digitális technikával újrakezdtem a fényképek készítését. Eleinte, az akkor nagyon elterjedt fotós oldalakon tettem közzé a képeimet, ahol remek közösségek alakultak ki. 2008-tól veszek részt sikeresen magyar és nemzetközi pályázatokon. Néhány éve szereztem meg a FIAP és a MAFOSZ mûvésze címet. Büszkeséggel tölt el, hogy a két legutóbbi Esztergomi Fotográfiai Biennálé kiállításon 3-3 képpel szerepelhettem.
  Kedvenc témáim a makró és az akt, de a tánc és a színpad fotózása se áll távol tõlem, fõleg a dinamikus ábrázolást kedvelem.

  Díjak:
  V. EUROFOTOART Szatmári-Papp Károly díj
  XIX. Aktfotó biennálé különdíj
  XXIV.Alföldi fotószalon különdíj

  Molnár Attila

  Közgazdázként végeztem, 2000-ben kezdtem el dolgozni Budapesten, azonban Baja mindig fontos maradt számomra. Több mint tíz éve kezdtem a fotózással foglalkozni, mikor megvettem életem első DSLR gépét. Bajaiként elsősorban a Gemenc szépségei érintettek meg, így a természet-fotózás áll hozzám legközelebb. Azonban mára már nagy örömet jelent számomra a képalkotás többi területe is : esküvők, gyermekek portrék, a mindennapi pillanatok megörökítése is.