Go to Top

Magánoktatás regisztráció

  Melyik városban érdekelne a magánoktatásunk? *

  ÁFÁ-s számlát igényelek
  NemIgen

  Csak akkor kell kitölteni, ha számlát igényelsz
  Az adatkezelési szabályzatot link megismertem, elfogadom.

  Általános szerződési feltételeket link elolvastam, elfogadom.

  Roczkó Dusán

  Pécsett születtem és ebben a mediterrán városban élek kisebb nagyobb megszakításokkal. A fotózáshoz mindig közel álltam, családunkban sokan fotóznak hobby szinten. Eleinte -mint sokan- kompakt filmes gépekkel és régi orosz masinákkal fényképeztem, aztán a digitális korszakban ma már kezdetlegesnek számító bridge és kompakt gépekkel. A DSLR fotózás több éve került a látómezőmbe és ekkor kezdtem el a kedvenc témáimat (alpesi hegyek, erdők) komolyabb felszereléssel fotózni. Szeretem a medium format hatást keltő panoráma fotókat, a nagy részletességű – akár hdr – tájképeket. A régi m42 szabványú vintage objektívek képességei is érdekelnek, ezért sokszor fix manuál objektívvel fotózok. A portréfotózásban nem annyira a tökéletes kidolgozás és az órákig tartó utómunka, sokkal inkább a valós – emberi pillanatok ábrázolása a fontos számomra. Ezt akár egy elkapott utcai portrénál, akár egy rögtönzött portréfotózásnál megpróbálom érzékeltetni. Szeretek az irányzatokkal és a szabályokkal néha szembemenni, de fontosnak tartom az ismeretüket. A fotózásban végtelen kreativitás és lehetőség van, szeretném ezt minél több emberrel megszerettetni, mint az önmegvalósítás egy formáját.

  Kővágó Kristóf

  1998-ban kezdtem Kecskeméten a fényképész-szakmai képzést. Ezzel párhuzamosan dolgoztam és tanultam a klasszikus szolgáltató iparosságot Baján a Pongó-Fotó Táncsics utcai műtermében. Nagyon sokat köszönhetek mesteremnek Pongó Gézának, akinek a ‘kisujjában volt’ az egész ezüst-alapú fényképezés és labormunka. Az az időszak nem múlt el nyomtalanul: ma is leginkább a portré- és az eseményfotózás területén érzem magam otthon.

  Molnár Attila

  Közgazdázként végeztem, 2000-ben kezdtem el dolgozni Budapesten, azonban Baja mindig fontos maradt számomra. Több mint tíz éve kezdtem a fotózással foglalkozni, mikor megvettem életem első DSLR gépét. Bajaiként elsősorban a Gemenc szépségei érintettek meg, így a természet-fotózás áll hozzám legközelebb. Azonban mára már nagy örömet jelent számomra a képalkotás többi területe is : esküvők, gyermekek portrék, a mindennapi pillanatok megörökítése is.