INGATLANFOTÓZÁS
WORKSHOP

HAMAROSAN

Slider

Megtanítjuk Neked, hogyan fotózz profin ingatlanokat!

Ingatlanfotózás workshop

Az enteriőr vagy ingatlan belső fotózás egyre népszerűbb Magyarországon is. Wokshoppunkon bemutatjuk, hogy hogyan készíthetsz magazin minőségű képeket. Hogyan valtoztasd a szűk tereket előnyödre. Milyen kompozíciós elveket használj. Megtanítjuk a HDR technikát és a panoráma készítést, hogy fotóid még lenyűgözőbbek legyenek. Minimál stílus az egyszerűség jegyében. Mik a mai trendek, hogyan legyél friss, dinamikus, lendületes. Utólagos kép feldolgozás.

Minden amit a workshopról tudni kell

Workshoppunkat 9 órakor kezdjük a helyszínen, ahol az elméleti tananyag elsajátítását követően együtt tanulunk dolgozunk. Ha laptopot hozol magaddal együtt utómunkázzuk a képeket. Állvány szükséges, de nem feltétel.

A gyakorlati rész már valós ingatlanban zajlik! (szervezés alatt)
 
 
 

TEMATIKA

KI LESZ AZ OKTATÓ?

Benyuska Péter

Nagyon régóta szenvedélyem a fotózás. 2009-ben vettem az első komolyabb gépemet. 2015-ben hegymászó baleset után fordultam 100%-ban a fotózás felé. Ekkor már nem csak hobbi szinten érdekelt a képalkotás. Jó pár évvel ezelőtt, jómagam is a NEXTFOTO-nál végeztem alap tanfolyamot. Ez olyan alapot és lendületet adott nekem, hogy ezután be is iratkoztam a Práter-be és ott elvégeztem a hivatásos fotográfusi szakot. Ezután lett lehetőségem visszatérni a „bázisra” a NEXTFOTO-hoz, ahol egyre több és egyre komolyabb feladatot bíztak rám. Már nem csak fotós feladatokat látok el és vezetem a műterem részt, hanem évek óta átadom a tudásomat és tapasztalatomat a tanulóknak, amit, az évek során szereztem. Csoportos és magán oktatásokat is csinálok, valamint önálló workshopokat is tartok. Kedvenc területem a stúdió fotózás, a portré és emberábrázolás. De egyéb területen is számíthatnak rám a NEXTFOTO-nál!

IDŐPONT, ÁR, HELYSZÍN

Mikor kezdődik?

HAMAROSAN

Mennyibe kerül?

bruttó ár: 59 900Ft

A NEXTFOTO alaptanfolyamán végzett tanulóknak 10 000 Ft kedvezmény

NEXTFOTO Stúdió

Budapest, Üllői út 17. fsz. 2.

Érdekelne a workshopunk, de most még nem tudsz eljönni?

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és azonnal értesülsz az újabb időpontról!

  Az adatkezelési szabályzatot link megismertem, elfogadom.

  REGISZTRÁCIÓ

  Mi történik a regisztráció után?

  Miután kitöltötted a jelentkezési lapot, küldünk Neked egy visszaigazolást a regisztráció során megadott e-mail címedre, illetve leírjuk, hogy hogyan véglegesítheted a jelentkezésedet a tanfolyamra. Ha ezek után is maradt még kérdésed a tanfolyammal kapcsolatban, azt tedd fel nekünk e-mailban vagy telefonon és mi megválaszoljuk mindet.

  Cím

  1091 Budapest, Üllői út 17. fsz. 2.

   

  Telefon

  +36 70 518 4681

   

  E-mail

  [email protected]

  workshop_ingatlan

  Személyes adatok

  Számlázási adatok

  Üzenet