INGATLANFOTÓZÁS
WORKSHOP

2024. ÁPRILIS 6.

Slider

Megtanítjuk Neked, hogyan fotózz profin ingatlanokat!

Ingatlanfotózás workshop

Az enteriőr vagy ingatlan belső fotózás egyre népszerűbb Magyarországon is. Wokshoppunkon bemutatjuk, hogy hogyan készíthetsz magazin minőségű képeket. Hogyan valtoztasd a szűk tereket előnyödre. Milyen kompozíciós elveket használj. Megtanítjuk a HDR technikát és a panoráma készítést, hogy fotóid még lenyűgözőbbek legyenek. Minimál stílus az egyszerűség jegyében. Mik a mai trendek, hogyan legyél friss, dinamikus, lendületes. Utólagos kép feldolgozás.

Minden amit a workshopról tudni kell

 
 

TEMATIKA

KI LESZ AZ OKTATÓ?

Balázs Ádám

2005 óta örökítek meg minden pillanatot. A fotó számomra egy amolyan esztétikus időkapszula. Eleinte ez volt a fő motivációm, a „capture everything” mottó mentén haladtam, majd elkezdtem lépkedni a „szakmai-lépcsőn”, és kipróbálni minden fajta fotós technikát. Beszippantott a képalkotás világa, annyira, hogy tudtam, ezzel akarok foglalkozni. Jelenleg 2018 óta mint főállású fotós és videós vállalkozó tevékenykedek. Fő területem az emberábrázolás és a dokumentarista fotózás, ha pedig ki szeretnék kapcsolni, elvonulok a természetbe és táj valamint általam mood képeknek hívott hangulatfotókat készítek. A modern trendeket igyekszem ötvözni a sajátos elképzeléseimmel, örök lázadóként pedig bátran szakítok a „nagy könyvben” megírtakkal. A kezdetek óta dolgozik bennem a közlés és alkotás iránti vágy, töretlen célom a maradandó alkotása.

IDŐPONT, ÁR, HELYSZÍN

Mikor kezdődik?

2024. április 6.

Mennyibe kerül?

bruttó ár: 59 900Ft

A NEXTFOTO alaptanfolyamán végzett tanulóknak 10 000 Ft kedvezmény

Varga Tanya Hotel

Kerekegyháza, Kunpuszta 150.

Érdekelne a workshopunk, de most még nem tudsz eljönni?

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és azonnal értesülsz az újabb időpontról!

  Az adatkezelési szabályzatot link megismertem, elfogadom.

  REGISZTRÁCIÓ

  Mi történik a regisztráció után?

  Miután kitöltötted a jelentkezési lapot, küldünk Neked egy visszaigazolást a regisztráció során megadott e-mail címedre, illetve leírjuk, hogy hogyan véglegesítheted a jelentkezésedet a tanfolyamra. Ha ezek után is maradt még kérdésed a tanfolyammal kapcsolatban, azt tedd fel nekünk e-mailban vagy telefonon és mi megválaszoljuk mindet.

  Cím

  1091 Budapest, Üllői út 17. fsz. 2.

   

  Telefon

  +36 70 518 4681

   

  E-mail

  [email protected]

  workshop_ingatlan

  Személyes adatok

  Számlázási adatok

  Üzenet