Go to Top

Magánoktatás regisztráció

  Melyik városban érdekelne a magánoktatásunk? *

  ÁFÁ-s számlát igényelek
  NemIgen

  Csak akkor kell kitölteni, ha számlát igényelsz
  Az adatkezelési szabályzatot link megismertem, elfogadom.

  Általános szerződési feltételeket link elolvastam, elfogadom.

  Székelyhídi Csaba

  Mindig is szerettem alkotni, kreatív lenni. Első tudatos fotóimat még egy bridge géppel készítettem a Vekeri-tó partján egyetemistaként, de nagyon hamar elkezdtem foglalkozni a mozgóképpel, videózással is. Egy ideig utazós videókat készítettem szerte Ázsiából, majd hazatérve kezdtem újra a fotózást. A mai napig folyamatosan fejlesztem magam és nap mint nap új dolgokat tanulok a fotózásról. Kedvenc témám a portréfotózás, legyen az akár egy cégvezető vagy éppen egy gyönyörű modell. Imádom kihozni az emberekből azt, ami szerintük talán meg sincs bennük. Azonban nem hagyom ki egy-egy természetfotó lehetőségét sem utazásaim során.

  Buzdor Attila

  A fotózás a szenvedélyem és a hobbim. Első vállalható fotóim 2008 körül készültek, akkoriban kerültem az emberábrázolást, főként tájakat, és városokat fotóztam. Ez mára egy szolíd 180 fokos fordulattal átcsapott abba, hogy Debrecen egyetlen kifejezetten művészi akt-, és glamour vonalon alkotó portréfotósa lettem. Nyitottam egy saját stúdiót, amit bérbe adok más fotósoknak is. Amikor épp nem hobbimnak hódolok, szeretek családommal utazni, és okosítani az otthonom a legújabb technológiákkal.

  Molnár Attila

  Közgazdázként végeztem, 2000-ben kezdtem el dolgozni Budapesten, azonban Baja mindig fontos maradt számomra. Több mint tíz éve kezdtem a fotózással foglalkozni, mikor megvettem életem első DSLR gépét. Bajaiként elsősorban a Gemenc szépségei érintettek meg, így a természet-fotózás áll hozzám legközelebb. Azonban mára már nagy örömet jelent számomra a képalkotás többi területe is : esküvők, gyermekek portrék, a mindennapi pillanatok megörökítése is.