Ajándékozz
fotótanfolyamot!

Már csak néhány hét van karácsonyig és még mindig nincs semmi ötleted, hogy mivel lepd meg szeretteidet az ünnep alkalmából? Ajándékozz NEXTFOTO fotótanfolyamot vagy workshopot és szerezz felejthetetlen élményt szeretteidnek! Ajándékutalványunk korlátlan ideig felhasználható!

Ilyen a NEXTFOTO stúdió fotóiskolája

Biztosan szeretnéd tudni (öntömjénező marketingduma nélkül), hogy miért válassz minket, ezért elmondjuk: nálunk a NEXTFOTO-nál, szuper oktatók vannak, akik nem csak megtanítják az ajándékozottat fotózni, hanem inspirálják, segítik. Talán ezért van az, hogy évente több százan választanak minket, hogy aztán a tanfolyam elvégzése után, egy szuper baráti közösséggé váljunk, ahol a fotózás az, ami összeköt minket.

Diákjaink a tanfolyam elvégzése után ugyanis aktívan gyakorolhatják velünk a képalkotást, hiszen különböző fotótúrákon, nyári fotós táborokban és házi fotópályázatokon is megmérettethetik magukat egész évben. Váltsd valóra az álmát, segíts neki felismerni a pillanatot: vásárolj ajándékba NEXTFOTO ajándékutalványt.

Mit kapsz a pénzedért?

Tudjuk, hogy ebben a pillanatban komoly döntést fogsz meghozni, ezért elmondunk Neked néhány fontos infót, ami segíthet jól dönteni. Fontos tudnod, hogy mindegy, hogy hol laksz, vagy hol lakik, akinek ajándékozol, mert Budapesten kívül, az ország 17 nagyvárosában indítunk tanfolyamokat, ezért biztos lehetsz abban, hogy lesz tanfolyamunk a közeledben. Mivel nem tudjuk, hogy akinek veszed, mit szeretne a legjobban, ezért úgy döntöttünk, hogy a NEXTFOTO bármelyik tanfolyamára érvényes az ajándékkártya.

Kezdőknek

Ha az ajándékozott kezdő, vagy egyelőre csak „szeret fotózni”, kezdő fotótanfolyamunk neki lett kitalálva! Mi imádjuk a kezdőket, csapatunk gondos odafigyeléssel terelgeti őket első fotós lépéseik során. Legyen az ajándékozott budapesti vagy vidéki, csapatunk ígéri, megtanítjuk fotózni.

Haladóknak

Ha az ajándékozott már tud fotózni, haladó fotóstanfolyamunkon kibővítheti, és elmélyítheti tudását, inspirációt szerezhet, új szemléletet érthet meg. Ezen a tanfolyamon, többek között, a tárgyfotózás, természetfotózás, szabadtéri portré, és divatfotózás rejtelmeit tárjuk fel előtte.

Workshopok

Elképzelhető, hogy akinek ajándékozod, őt csak a fotózás egy (rész)területe érdekli, abban mélyülne el (például a babafotózás, fashion fotózás, vagy akár az étel, esetleg esküvői fotózás), de nálunk ez sem gond: a 12 különböző workshopunk bármelyikénél beszámítjuk az ajándékkártya értékét.

Nem egy ajándékot vásárolsz, hanem élményt!

Váltsd valóra az álmát, segíts neki felismerni a pillanatot:
vásárolj ajándékba NEXTFOTO ajándékutalványt!

ajandekutalvany_karacsony_01

Mit kell tudni az ajándékutalványunkról?

Minden NEXTFOTO ajándékutalványt Neked küldünk, hiszen Te vásároltad, így Te fogod átadni annak akit meglepnél vele. Az ajándékutalvány értékét rád bízzuk: akár 1000 forinttól, egy teljes tanfolyam áráig feltöltheted. Az utalvány a vírus helyzetre való tekintettel korlátlan ideig használható fel!

Hogy néz ki az ajándékutalványunk?

Háromféle verzióban kérheted: hagyományos, karácsonyi és születésnapi. Ajándék utalványunk A5 méretű, így egy alkalomnak illő díszes borítékban tudod majd átadni. A megrendelésnél két opció közül tudsz választani. Az egyik az, hogy te magad nyomtatod, a másik az, hogy mi nyomtatjuk és bejössz érte a stúdiónkba.

Mi történik a megrendelés elküldése után?

Miután kitöltötted a megrendelő lapot, küldünk Neked egy visszaigazolást a megrendelés során megadott e-mail címedre, illetve leírjuk, hogy hogyan véglegesítheted a megrendelésedet. Ha ezek után is maradt még kérdésed, azt tedd fel nekünk e-mailban vagy telefonon és mi megválaszoljuk mindet.

Ajándékutalvány megrendelő

  Megrendelő adatai


  Ajándékozott adatai


  Melyik tanfolyamra, workshopra szeretnél ajándékutalványt vásárolni?  Milyen összeggel töltenéd fel az ajándékutalványt?  Ajándékkártya típusa

  KarácsonyiSzületésnapiÁlltalános

  Fizetés módja

  Stúdiónkban készpénzzelBanki átutalással

  Hogyan szeretnél az utalványhoz hozzájutni?

  Személyesen stúdiónkbanE-mailben (saját magam nyomtatom)

  ÁFÁ-s számlát igényelek

  NemIgen

  Számlázási név, cím  ÜZENET VAGY KÉRÉS
  Az adatkezelési szabályzatot link megismertem, elfogadom.