Go to Top

Magánoktatás regisztráció

  Melyik városban érdekelne a magánoktatásunk? *

  ÁFÁ-s számlát igényelek
  NemIgen

  Csak akkor kell kitölteni, ha számlát igényelsz
  Az adatkezelési szabályzatot link megismertem, elfogadom.

  Általános szerződési feltételeket link elolvastam, elfogadom.

  Házi Zsolt

  Ahogy sokak esetén, nekem is gyermekkoromból származik a fényképezés szeretete, így hetedik osztályos általános iskolás koromban vettem meg zsebpénzemből életem első fényképezőgépét a helyi Ofotértben. Először fekete-fehér majd színes filmekre fotóztam és örökre rabul ejtett az elmúló pillanatok felidézését lehetővé tevő technika. A digitális korszak újabb lehetőségeket hozott, így 2006-ban vásároltam első tükörreflexes digitális vázamat. Elsősorban az ember, mint téma áll legközelebb hozzám, így hamarosan az esküvők világában találtam magam. Vállalkozóként 2008. óta vagyok részese az esküvőknek hazánkban és külföldön egyaránt. Az OKJ-s fényképész vizsga, önképzés és számos workshop közül legbüszkébb a világhírű Jerry Ghionis esküvő fotós által szervezett “Masterclass” képzésre vagyok. Tagja vagyok továbbá a Nyugat-Dunántúl egyik meghatározó esküvő fotósokat tömörítő “Prémiumfotósok” közösségének.

  Bolla Gábor

  Mindig is művészi beállítottságú ember voltam, gyermek koromban a zenei pályán indultam, de a digitális fényképezőgépek térhódításának kezdetén egy szempillantás alatt a vizuális élmények megörökítésének fogságába estem. 25 éves koromban vásároltam meg első DSLR fényképezőgépemet és kezdetben a sportfotózás állt hozzám közel, majd egyre szerteágazóbb tudásra tettem szert rendezvény fotózás és emberábrázolás témakörben. Mára a megélhetésem lett a fotózás, elsősorban esküvők és rendezvények megörökítésével foglalkozom, de az épületek is (kívűl – belül) gyakran kerülnek a lencsevégre. Fotózási ismereteimet többnyire autodidakta módon szereztem, OKJ-s vizsga és több nemzetközi és hazai WS-on való részvétel mellett folyamatosan képzem magam, hogy ügyfeleim és modelljeim igényeit maximálisan kielégítsem.

  Molnár Attila

  Közgazdázként végeztem, 2000-ben kezdtem el dolgozni Budapesten, azonban Baja mindig fontos maradt számomra. Több mint tíz éve kezdtem a fotózással foglalkozni, mikor megvettem életem első DSLR gépét. Bajaiként elsősorban a Gemenc szépségei érintettek meg, így a természet-fotózás áll hozzám legközelebb. Azonban mára már nagy örömet jelent számomra a képalkotás többi területe is : esküvők, gyermekek portrék, a mindennapi pillanatok megörökítése is.