Stúdiónkat 2009. novemberében nyitottuk Budapest belvárosában, a Kálvin térnél. Elsődleges célunk volt a fotózás iránt érdeklődők bevezetése ebbe a magával ragadó világba, a különböző fotós képzések által. Büszkék vagyunk arra, hogy kezdő fotóstanfolyamunk évek óta, hónapról hónapra megtelik, és a tanulók által alkotott fotós közösség a mai napig aktív. Diákjaink a tanfolyam elvégzése után ugyanis aktívan gyakorolhatják velünk a képalkotást, hiszen különböző fotótúrákon, nyári fotós táborokban és házi fotópályázatokon is megmérettethetik magukat egész évben.

A több ezer elégedett diák oktatása és mentorálása mellett természetesen a professzionális, minőségi fotózásra is marad időnk, referenciáink évről évre bővülnek. Stúdiónk a megszokott fotós munkákon kívül a legkülönbözőbb munkákkal telik meg, legyen szó akár videózásról, klipforgatásról, kisebb rendezvényekről vagy céges továbbképzésekről.

Tapasztalat, profizmus, kedvesség, vendégszeretet és nem utolsó sorban minőség – ez a NEXTFOTO.

Munkatársaink

NEXTFOTO alapítója

A Nextfoto munkatársa

A Nextfoto munkatársa és magántanár

A Nextfoto munkatársa, kutyafotózés (stúdióban), közösségi programszervező

Oktatóink

Tudjuk, hogy azért jössz hozzánk, hogy tanulj. Tanulni pedig csak a legjobbaktól érdemes. Éppen ezért ha minket választasz, kizárólag olyan oktatókkal fogsz találkozni, együtt dolgozni, akiknek egyszerre van múltjuk, és jelenük. Akiknek a szakmában nevük van. Akik szívvel-lélekkel oktatnak, hiszen az Ő kezük alól kerülsz ki, rájuk fogsz hivatkozni: ezért mindent megtesznek, hogy a lehető legtöbb tudásukat átadják neked. Ismerd meg az oktatóinkat. Tudj meg róluk többet.

Az épületfotózás oktatója

Az étel és tárgyfotózás oktatója

A DSLR videó tanfolyam oktatója

NEXTFOTO alapítója

A Nextfoto munkatársa

A Nextfoto munkatársa, kutyafotózés (stúdióban), közösségi programszervező