RENDSZERVAKU
WORKSHOP

2024. SZEPTEMBER 29.

MEGTELT!

Slider

Megtanítjuk Neked, hogyan fotózz rendszervakukkal!

Rendszervaku workshop

Mindig azt hallod, hogy mennyire jó a rendszervaku portrékhoz? Vettél is magadnak egyet, de a fiókban hever, mert a jó öreg „majd valamikor megtanulom használni” mondatot mondogatod, akárhányszor meglátod? Most itt a lehetőség! Egy egész napos workshop keretében megismerkedhetsz vele. Nálunk megtudhatod, hogy miért elengedhetetlen egy fotós számára és miért lesznek jobb képeid tőle, mintha utcai portréknál csak a környezeti fényekre hagyatkoznál.

A tanfolyamon megismerheted a rendszervaku elméleti és gyakorlati működését, a modellfotózás világát. Különböző praktikákat mutatunk a jó strobist fotók elkészítéséhez stúdióban. Ahogy a fotográfia nagy öregei mondják: „a vakus fotó akkor igazán jó, ha úgy néz ki, mintha nem vakuval készült volna.” Most megtanulhatod ennek a receptjét.

Minden amit a workshopról tudni kell

A tanfolyam keretein belül olyan tudással gazdagodhatsz, melynek segítségével magabiztos használója lehetsz a különböző vakuknak és fényformálóknak. Nem kell tovább várnod ötleteid megvalósításával, nálunk önfeledten átadhatod magad az új ismereteknek és csapatban tapasztalhatod meg a kész képek mögötti munka örömét. 12 órától este 8 óráig egy közvetlen hangulatú, intenzív és inspiráló kalandban lesz részed.

TEMATIKA

1. ELMÉLET

2. GYAKORLAT

Gyakorlatban is kipróbálhatod az elméleti órán hallott
praktikákat. Különböző fényviszonyokkal fogunk dolgozni a stúdióban és külső helyszínen egyaránt annak érdekében, hogy a lehető legtermészetesebb hatást érjük el a fotókon a vakuk segítségével.

3. KÉPELEMZÉS

A tanfolyam végén kiértékeljük az általad legjobbnak választott képeket.

 
 

 

 

KI LESZ AZ OKTATÓ?

Keller Dániel

Már gyerekkorom óta csodálattal figyelem a fotózás sokszínű világát. Sokáig csak hobbiként tekintettem rá, de egy idő után szerettem volna elindulni a tudatos képalkotás irányába. A Nextfotonál elvégeztem az alaptanfolyamot, de olyannyira magába szippantott ez a világ, hogy beiratkoztam egy OKJ-s képzésre, ahol hivatalosan is fotográfussá váltam. A szakmámban, a mindennapjaimban kommunikációval foglalkozom, így valószínűleg azért áll hozzám oly közel a fotózás, mert a fényképeinkkel is kommunikáljuk, hogy kik vagyunk, milyennek látjuk a körülöttünk levő világot, illetve milyen lelkiállapotunk, amikor elkészítünk egy képet. Nem csak a saját, hanem a modelljeim érzelmeit is szeretem átadni egy-egy alkotáson keresztül, legyen szó egy pillanatképről, vagy előre felépített koncepció fotózásról. Közel állnak hozzám a portré, a riport, a jelentés nélküli, a street, valamint a természetfotók is. Akkor vagyok a legszabadabb, amikor járhatom az utcákat és számomra vonzó témákat kaphatok lencsevégre, vagy amikor kitalálok egy koncepciót és megvalósíthatom azt. Haladok a megkezdett utamon, hiszen messze még a csúcs, de napról-napra egyre többet teszek azért, hogy elérjem.

IDŐPONT, ÁR, HELYSZÍN

Mikor kezdődik?

2024. szeptember 29.

Mennyibe kerül?

bruttó ár: 59 900Ft

A NEXTFOTO alaptanfolyamán végzett tanulóknak 10 000 Ft kedvezmény

NEXTFOTO Stúdió

Budapest, Üllői út 17. fsz. 2.

Érdekelne a workshopunk, de most még nem tudsz eljönni?

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és azonnal értesülsz az újabb időpontról!

  Az adatkezelési szabályzatot link megismertem, elfogadom.

  REGISZTRÁCIÓ

  Mi történik a regisztráció után?

  Miután kitöltötted a jelentkezési lapot, küldünk Neked egy visszaigazolást a regisztráció során megadott e-mail címedre, illetve leírjuk, hogy hogyan véglegesítheted a jelentkezésedet a tanfolyamra. Ha ezek után is maradt még kérdésed a tanfolyammal kapcsolatban, azt tedd fel nekünk e-mailban vagy telefonon és mi megválaszoljuk mindet.

  Cím

  1091 Budapest, Üllői út 17. fsz. 2.

   

  Telefon

  +36 70 518 4681

   

  E-mail

  [email protected]

  workshop_rendszervaku

  Személyes adatok

  Számlázási adatok

  Üzenet