Oktatás közel hozzád

Magyarország nem csak Budapestből áll. Szerinted is könnyebb lenne velünk tanulnod, ha közelebb lennénk hozzád? Mi is így gondoljuk. Azt is tudjuk, hogy nem egyszerű a budapesti tanfolyamainkat összeegyeztetni a munkáddal, magánéleteddel. Ráadásul sok utazással jár: ami idő, és pénz. Azt is tudjuk, könnyebb a tanfolyam elvégzése után úgy barátoknak maradni, ha közelebb laktok egymáshoz.

2022-őt írunk, a távolság, számunkra nem akadály: ezért úgy döntöttünk, hogy ideje annak, hogy a NEXTFOTO kimozduljon Budapestről. Elmegyünk tehát: közel hozzád. Mert szerintünk neked is pontosan ugyanaz a magas színvonalú oktatás, azok az oktatók, ugyanazok a gépek, technikai eszközök, ugyanazok az oktatók járnak, mintha a fővárosban laknál. Nézd meg, melyik városokban tervezünk idén tanfolyamot. Válaszd ki azt a helyszínt, amelyik legjobban megfelel Neked. Kattints rá: és gyere el a tanfolyamunkra. Mi ott leszünk!

Fokozott higiéniai etikett a NEXTFOTO-nál

A fotótanfolyamok zavartalan megtartása, és a résztvevők egészsége védelmében higiéniai etikettet vezetünk be a NEXTFOTO oktatásain. Oktatásaink továbbra is kis csoportokban folynak – maximum 15 fő, így a fertőzés veszélye minimális. Az oktatási helyszíneken fokozottan odafigyelünk a higiéniai előírásokra, így például a kézfertőtlenítő és a papír kéztörlő biztosítására. Amennyiben a helyzet megköveteli, az oktatások elmaradnak és egy későbbi, egészségügyileg biztonságosnak nyilvánított időpontban kerülnek megtartásra. Természetesen a befizetett díjak nem vesznek el. Nagyon fontos, hogy a NEXTFOTO oktatásain egészséges tanulók vegyenek részt! Kérünk titeket, hogy a “kicsit köhögök”, vagy “csak az orrom folyik” ne legyen kifogás! Ezekben az esetekben inkább maradjatok otthon! Természetesen a befizetett díjak nem vesznek el. A NEXTFOTO oktatói megtagadhatják a tanfolyamon való részvételt, ha úgy ítélik meg, a helyzet veszélyeztetné a csoportot. Az elmaradt, vagy lemondott oktatások pótlására természetesen mindenkinek lehetőséget nyújtunk! Amennyiben beteg hozzátartozót ápolsz, kérlek szintén mondd le az oktatást. A fokozott vírusveszély miatt kérlek jelezd, ha a közelmúltban repültél. Amennyiben fertőző országból érkeztél, akkor csak egy későbbi tanfolyamon tudunk fogadni. Kérjük a megértéseteket és együttműködéseteket! További tájékoztatásig a NEXTFOTO tanfolyamai és workshopjai zavartalanul folytatódnak!

Baja

Tanfolyamkezdés: HAMAROSAN

Békéscsaba

Tanfolyamkezdés: 2023. január 11.

Budapest

Tanfolyamkezdés: 2023. január 12.

Debrecen

Tanfolyamkezdés: 2023. január 3.

Eger

Tanfolyamkezdés: 2023. január 10.

Győr

Tanfolyamkezdés: 2023. január 11.

Kecskemét

Tanfolyamkezdés: 2023. február 16.

Miskolc

Tanfolyamkezdés: 2023. január 12.

Nyíregyháza

Tanfolyamkezdés: 2023. január 24.

Ózd

Tanfolyamkezdés: HAMAROSAN

Pécs

Tanfolyamkezdés: 2023. január 5.

Sopron

Tanfolyamkezdés: 2023. január 18.

Szeged

Tanfolyamkezdés: 2023. január 25.

fotó: Illés Tibor

Székesfehérvár

Tanfolyamkezdés: 2023. január 12.

Szolnok

Tanfolyamkezdés: 2023. február 7.

Szombathely

Tanfolyamkezdés: 2023. január 30.

Tatabánya

Tanfolyamkezdés: 2023. január 30.

Veszprém

Tanfolyamkezdés: 2023. január 10.

Zalaegerszeg

Tanfolyamkezdés: 2023. január 19.

Nagykanizsa

Tanfolyamkezdés: 2023. január 10.

Dunaújváros

Tanfolyamkezdés: 2023. január 19.

Esztergom

Tanfolyamkezdés: 2023. február 1.