CSILLAGFOTÓ
WORKSHOP

2024. június 28-29.

Slider

Megtanítjuk Neked, hogyan lehet a csillagfényes éjszakát a valóságnál is szebben bemutatni a fényképen!

Csillagotózás workshop

Megfogott a csillagfényes nyári éjszaka hangulata? Szereted a természetet, a magányos helyeket, az eldugott, világtól távol eső látnivalókat? Érdekel a csillagászat? Lenyűgöznek a tejútról készült fotók? Csillagfotós workshopunkon megtanítjuk, hogy milyen körülmények között éri meg készíteni a képeket, milyen helyszíneket érdemes felkeresni, milyen technikák vannak, hogyan lehet az előteret izgalmassá tenni, és nem utolsósorban, milyen utómunkát kívánnak ezek a képek: a digitális sötétkamra rejtelmeibe is bevezetünk.

Minden amit a workshopról tudni kell

A workshopunk két alkalmas lesz! Az elméleti rész június 28-án 19-21 óra között kerül leadásra online, a gyakorlati rész pedig terepen június 29-én 19 órától! Pontos helyszín később! Valahol Budapest környékén (Pusztavacs – az ország közepe, Normafa) egy fényszennyezettségmentes helyen kerül megrendezésre. Oktató Laza Tamás állandó tanárunk, a téma szakspecialistája!

TEMATIKA

KI LESZ AZ OKTATÓ?

Laza Tamás

2001 óta tanítok, tehát idén 20 éves tanítási tapasztalattal rendelkezem. Első fényképezőmet 1997-ben kaptam, majd az első tükörreflexes gépet 2010-ben vásároltam. Ekkor végeztem el az első fotótanfolyamot (NEXTFOTO) majd vettem részt különböző workshopokon, továbbképzéseken. Az elmúlt években több fotópályázaton értem el helyezést, legutóbb 2016-ban a Tokaji Fotószalonon a zsűri beválogatta a legjobbak közé és kiállította a Tejútról készült képemet, illetve a 2017-ben a Csillagfotós WS keretében készített képemel a Mavir pályázatán II. helyezést értem el.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

 • dslr vagy milc fényképezőgép
 • állvány
 • minél nagyobb látószögű, fényerős objektív, de kitobival is lehet remek képeket készíteni!
 • távkioldó (Tejút fotóhoz nem kell feltétlenül távkioldó, de a csillagjárásos képhez már igen)
 • Tea, szendvics, mert a gyakorlat helyszínén és idején nincs étkezési lehetőség

Az elméleti rész június 28-án 19-21 óra között kerül leadásra online, a gyakorlati rész pedig terepen június 29-én 19 órától! Pontos helyszín később! Valahol Budapest környékén (Pusztavacs – az ország közepe, Normafa) egy fényszennyezettségmentes helyen kerül megrendezésre.

Worksopunk kis létszámú, maximum 12 fő tud rá jelentkezni. A jelentkezés feltétele, hogy a workshop díját a kezdés előtt legalább egy héttel befizesd az e-mailban megadott módon. Mivel a létszám limitált, célszerű a jelentkezéssel egy időben, vagy az utána következő pár napban befizetni az összeget. Ha kérdésed van, küldj nekünk egy e-mailt az info kukac nextfoto.hu e-mail címre.

Jelentkezni a workshop leírásában megadott időpontig vagy a maximális létszám beteléséig lehet! Ha workshopunk felkeltette figyelmedet, célszerű mihamarabb jelentkezni, ne hogy lemaradj róla.

Ha autóval érkezel, őrzött parkolót a szomszédos utcában, az Üllői út és a Köztelek utca sarkán, az Üllői út 27. szám alatt találsz, 0-24 órás portaszolgálattal és biztonsági sorompó rendszerrel. StarPark Parkoló (lásd a térképet). Óradj: 700Ft

Ha tömeg közlekedéssel jössz, akkor a legegyszerűbb ha az M3-as vagy az M4-es metróval a Kálvin térig jössz majd kb. 300m-t gyalogolsz a Corvin negyed felé. Busszal a 9-es, villamossal a 47, 49, trolibusszal a 83-as amivel megközelíthetsz minket.

Nem találtál a kérdésedre választ? Írjál nekünk!


  Az adatkezelési szabályzatot link megismertem, elfogadom.

  IDŐPONT, ÁR, HELYSZÍN

  Mikor kezdődik?

  2024. JÚNIUS 28. (elmélet) 2024. JÚNIUS 29. (gyakorlat)

  Mennyibe kerül?

  bruttó: 59 900Ft

  A NEXTFOTO alaptanfolyamán végzett tanulóknak 10 000 Ft kedvezmény

  Budapest környéke

  Pontos helyszín hamarosan

  AJÁNDÉKOZZ FOTÓTANFOLYAMOT!

  Ha van valaki, akiről tudod, hogy szeretne részt venni egy tanfolyamunkon, és meglepnéd őt egy ajándékkal, vásárolj neki NEXTFOTO ajándékutalványt!

  Minden NEXTFOTO ajándékutalványt Neked küldünk, hiszen Te vásároltad, így Te fogod átadni annak, akit meglepnél vele. Az ajándékutalvány értékét rád bízzuk: akár 1000 forinttól, egy teljes tanfolyam áráig feltöltheted. Az utalvány korlátlan ideig használható fel! A megrendeléséhez kérjük kattints a MEGRENDELEM gombra, töltsd ki az ott található űrlapot és az ajándékkártyádat, akár 24 órán belül átveheted a választott módon!

  Érdekelne a workshopunk, de most még nem tudsz eljönni?

  Iratkozz fel a hírlevelünkre, és azonnal értesülsz az újabb időpontról!

   Az adatkezelési szabályzatot link megismertem, elfogadom.

   REGISZTRÁCIÓ

   Mi történik a regisztráció után?

   Miután kitöltötted a jelentkezési lapot, küldünk Neked egy visszaigazolást a regisztráció során megadott e-mail címedre, illetve leírjuk, hogy hogyan véglegesítheted a jelentkezésedet a tanfolyamra. Ha ezek után is maradt még kérdésed a tanfolyammal kapcsolatban, azt tedd fel nekünk e-mailban vagy telefonon és mi megválaszoljuk mindet.

   Cím

   1091 Budapest, Üllői út 17. fsz. 2.

    

   Telefon

   +36 70 518 4681

    

   E-mail

   [email protected]

   csillagfotó_workshop

   Személyes adatok

   Számlázási adatok

   Üzenet