MŰVÉSZI AKT
WORKSHOP

2024. április 28.

Slider

Sajátítsd el könnyedén a női test ábrázolását Művészi Akt Workshopunkon!

akt_workshop_002

Művészi akt workshop

Sajátítsd el könnyedén a női test ábrázolásának művészetét, próbáld ki a különböző világítás típusokat szakmai vezetés mellett, tanulj a változatos pózokról, kompozíciókról! Amellett, hogy portfoliód profi képekkel bővül, értékes tudással és tapasztalattal gazdagodsz a portré fotózás legkifinomultabb területén.

Egyszerre tud izgalmas és zavarbaejtő lenni egy aktmodell társasága, ezért jó ha biztos tudással és gyakorlattal tudunk részt venni a fotózáson.

A workshop azoknak a fotósoknak nyújt nagy segítséget, akiknek még nincsen biztos tudásuk/gyakorlatuk a budoir/akt témában, de nyitottak fejlődésre. 

Ebbe a tanfolyamba belesűrítettünk minden olyan tudást, amire később bátran támaszkodhatnak a fotósok saját, önálló munkájuk során is. Az intenzív gyakorlat pedig az elméleten megszerzett tudás készség szintű begyakorlását foglalja magában, illetve valódi teret adunk a kísérletezésnek is!

A felépített tematikán belül lehetőség lesz saját ötletek megvalósítására, kérdések megbeszélésére, és az egyéni munkák kiértékelésére.

 

Mit kapsz tőlünk a tanfolyamon?

 

Legyél akár kezdő, akár gyakorlott fotós, biztosak vagyunk benne, hogy egy percig sem fogsz itt unatkozni!

A technikai felkészítésen kívül nagy hangsúlyt fektetünk a szakmai látásmód csiszolására, a csodálatos női test ízléses, és változatos formában történő megörökítésére, illetve persze a hibák észrevételére és kiküszöbölésére is.

Hogy igazán bele tudjatok kóstolni ebbe a szemet gyönyörködtető témába, ezen a napon többféle helyszínnel, világítással, póztechnikákkak ismertetünk meg benneteket – és természetesen az izgalmas, játékos gyakorlatokról sem feledkezünk meg!

Hiszen ne feledjük, akkor lesznek igazán könnyedek, természetesek  a képeink, ha mi magunk is örömmel, kíváncsian, szabadon merünk alkotni.

akt_workshop_003

KI LESZ AZ OKTATÓ?

Sherry Arelle

Fotósként és grafikusként végeztem, egyaránt megismertem a régi és modern vizuális trendeket. Látásmódomat, program-és technikai ismereteimet folyamatosan fejlesztem, célom, hogy mindig eredetit és különlegeset alkossak. Saját stílusom leginkább a stúdiófotózásban bontakozik ki. Imádom modelleimet és különleges személyiségüket megismerni, majd közös munkánk eredményét viszontlátni a fotókon. A szakma iránti elkötelezettségemet és lelkesedésemet szeretem megosztani tanulóimmal, akiktől rengeteg inspirációt és pozitív visszajelzést kaptam eddigi munkám során.

TEMATIKA

12:00 - 14:00

elmélet, felkészülés a gyakorlatra

14:00 - 16:00

gyakorlat napfényes, otthonos környezetben

16:00 - 18:00

gyakorlat sötétített teremben (Low-key, művészi élfények)

IDŐPONT, ÁR, HELYSZÍN

Mikor kezdődik?

2024. április 28.

Mennyibe kerül?

bruttó ár: 69 900Ft

A NEXTFOTO alaptanfolyamán végzett tanulóknak 10 000 Ft kedvezmény

Wonderland Studio

1042 Budapest, Kassai utca 31. 2em/3.

Érdekelne a workshopunk, de most még nem tudsz eljönni?

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és azonnal értesülsz az újabb időpontról!

Hírlevél

REGISZTRÁCIÓ

Mi történik a regisztráció után?

Miután kitöltötted a jelentkezési lapot, küldünk Neked egy visszaigazolást a regisztráció során megadott e-mail címedre, illetve leírjuk, hogy hogyan véglegesítheted a jelentkezésedet a tanfolyamra. Ha ezek után is maradt még kérdésed a tanfolyammal kapcsolatban, azt tedd fel nekünk e-mailban vagy telefonon és mi megválaszoljuk mindet.

Cím

1091 Budapest, Üllői út 17. fsz. 2.

 

Telefon

+36 70 518 4681

 

E-mail

[email protected]

workshop_akt

Személyes adatok

Számlázási adatok

Üzenet