STREET

FASHION

WORKSHOP

2024. április 14.

Megtanítjuk Neked, hogyan hozd ki a divatfotókból a legtöbbet!

Street fashion workshop

Szeretnél lenyűgöző szabadtéri divatfotókat készíteni? Egy nem mindennapi workshopra invitálunk Téged, ahol a Street Fashion lesz a téma. De nem az unalmas „tankönyv” szerű élmény vár rád, hiszen egy jól ismert stylist fogja veled megosztani minden tudását és tapasztalatátEgyedülálló módon a kamera mind a két oldaláról érkező rutin fogja irányítani a kezed. Olyan fortélyokat ismerhetsz meg, amiket sehol máshol. Figyelj, tanulj és garantáltan új szintre fog lépni a tudásod! Ezt nem lehet kihagyni!

Minden amit a workshopról tudni kell

A workshopunkat vasárnap tartjuk, 10 órakor kezdünk egy kis elmélettel a NEXTFOTO stúdiójában, ezután szabadtéren, változatos helyszíneken délután 15 óráig folyamatosan együtt tanulunk, gyakorlunk! A készített képeket azonnal kielemezzük. Természetesen, mint minden oktatásunkon, itt is elvárjuk tőled, hogy aktívan vegyél részt a workshopon: mivel a hangulat fesztelen, nyugodtan kérdezz, érdeklődj, és ne lepődj meg: hiszen te fogsz, fotózni az oktatónk csak segít! A workshopunkon a fotózáshoz modelleket biztosítunk.

Találkozás: Nextfoto Stúdió Budapest 1091. Üllői út 17 (2-es kaputelefon)

 
 

TEMATIKA

A workshopon tapasztalt stylist is segítségünkre lesz Schneider Mónika személyében, aki 13 éves stylist és modell pályafutása alatt a kamera mindkét oldalán otthonosan mozog. Mesél többek között a fotós és a stylist együttműködésének fontosságáról a munkafolyamat minden fázisában. Előadása az alábbi témákat fogja érinteni:

“Számtalan fotózáson és filmes produkcióban (Törley, L’oreal, Forbes, Merci, Unicef, Media Markt, stb.) tapasztalhattam meg, hogy milyen a profi stáb és munkájuk végeredménye. 
Én ezt szeretném átadni nektek.”
Schneider Mónika

KI LESZ AZ OKTATÓ?

Benyuska Péter

Nagyon régóta szenvedélyem a fotózás. 2009-ben vettem az első komolyabb gépemet. 2015-ben hegymászó baleset után fordultam 100%-ban a fotózás felé. Ekkor már nem csak hobbi szinten érdekelt a képalkotás. Jó pár évvel ezelőtt, jómagam is a NEXTFOTO-nál végeztem alap tanfolyamot. Ez olyan alapot és lendületet adott nekem, hogy ezután be is iratkoztam a Práter-be és ott elvégeztem a hivatásos fotográfusi szakot. Ezután lett lehetőségem visszatérni a „bázisra” a NEXTFOTO-hoz, ahol egyre több és egyre komolyabb feladatot bíztak rám. Már nem csak fotós feladatokat látok el és vezetem a műterem részt, hanem évek óta átadom a tudásomat és tapasztalatomat a tanulóknak, amit, az évek során szereztem. Csoportos és magán oktatásokat is csinálok, valamint önálló workshopokat is tartok. Kedvenc területem a stúdió fotózás, a portré és emberábrázolás. De egyéb területen is számíthatnak rám a NEXTFOTO-nál!

IDŐPONT, ÁR, HELYSZÍN

Mikor kezdődik?

2024. április 14.

MEGTELT!

Mennyibe kerül?

bruttó ár: 59 900Ft

A NEXTFOTO alaptanfolyamán végzett tanulóknak 10 000 Ft kedvezmény

NEXTFOTO STÚDIÓ

Budapest, Üllői út 17.

Érdekelne a workshopunk, de most még nem tudsz eljönni?

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és azonnal értesülsz az újabb időpontról!

  Az adatkezelési szabályzatot link megismertem, elfogadom.

  REGISZTRÁCIÓ

  Mi történik a regisztráció után?

  Miután kitöltötted a jelentkezési lapot, küldünk Neked egy visszaigazolást a regisztráció során megadott e-mail címedre, illetve leírjuk, hogy hogyan véglegesítheted a jelentkezésedet a tanfolyamra. Ha ezek után is maradt még kérdésed a tanfolyammal kapcsolatban, azt tedd fel nekünk e-mailban vagy telefonon és mi megválaszoljuk mindet.

  Cím

  1091 Budapest, Üllői út 17. fsz. 2.

   

  Telefon

  +36 70 518 4681

   

  E-mail

  [email protected]

  workshop_street_fashion

  Személyes adatok

  Számlázási adatok

  Üzenet