MOBILFOTÓ
WORKSHOP

Alap csomag: HAMAROSAN

Kiemelt csomag: HAMAROSAN

Slider

Tanulj meg tökéletes képeket készíteni a telefonoddal!

Mobilfotó workshop

Rendszeresen fotózol a mobiloddal nyaralásokon, családi rendezvényeken vagy éppen
útközben, ha meglátsz valami érdekeset? Cégtulajdonos vagy, akinek van egy webshopja, de mindig kiadod külsősnek a fotózási feladatokat? Influenszerként fontos számodra, hogy növeld a követőbázisodat, de az általad promotált termékeket, vagy munkát nem tudod olyan minőségben lefotózni, amilyenben szeretnéd?

Ha a fentiek közül bármelyik igaz rád, vagy valamilyen egészen más okból kifolyólag úgy gondolod, hogy szeretnéd kiaknázni a mobilod fényképezőjében rejlő lehetőségeket, akkor itt a helyed!

Minden amit a workshopról tudni kell

A workshop vasárnap délután 14 órakor veszi kezdetét a NEXTFOTO stúdiójában,
A workshop várhatóan 20 óráig fog tartani.

Fontos, hogy aktív legyél és folyamatosan kérdezz, hiszen így tudunk csak segíteni Neked!

Helyszín: NEXTFOTO Stúdió (1091 Budapest, Üllői út 17.)

Időpont: HAMAROSAN 14:00 – 20:00   /ALAP CSOMAG/
Időpont: HAMAROSAN 10:00 – 16:00   /KIEMELT CSOMAG/

Mobilfotózás alapjai: Tanulj meg tökéletes képeket készíteni a telefonoddal!

Alap csomag

időpont: HAMAROSAN 14:00-20:00

I. Elmélet (2 óra)

 • Mobilfotózás alapjai
 • Kompozíciós elvek
 • Stúdiófények és fényformálók használata (elméleti alapok)
 • Környezeti fények használata
 • Kreatív tényezők megismerése, avagy a jó képalkotás receptjei
 • Esti fotózás
 • A környezetünk fotózása (utcák, család, történetelmesélő fotográfia)
 • Mobilfotózásnál felmerülő nehézségek kiküszöbölési technikái

I. Gyakorlat (4 óra)

 • Modell instruálási technikák
 • Kültéri portré
 • Esti fotózás (aranyóra – kékóra)

Kiemelt csomag (Alap+)

időpont: HAMAROSAN 10:00-16:00

I. Elmélet (1 óra)

Az elméleti órán azokról a lépésekről és a hozzájuk tartozó technikai beállításokról lesz szó, melynek részletes ismertetését az alábbiakban találod.

I. Gyakorlat (4 óra)

Stúdiófények és fényformálók használata a gyakorlatban: különböző megvilágítási technikákkal szemléltetjük a textúrákat és bőrfelületet annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet tudj kihozni a mobilodból a beltéri fotózások alkalmával. Mindezt a legmodernebb kompozíciós elemek ötvözésével és különféle fényformálók bemutatásával a profi eredmény elérése érdekében.

Tárgyfotózási praktikák: a tárgysátor különböző funkcióinak mélyreható megismerése. Homogén fények alkalmazása a hozzápasszoló textúrákhoz, tárgyakhoz és formavilághoz. Megismerjük, hogyan tudjuk kiküszöbölni a folymatosan visszatérő tükröződéseket és hogy milyen kreatív felhasználási lehetőségeket biztosít számunkra az eszköz. Közösen hozunk létre izgalmas kompozíciókat.

I. Utómunka (1 óra)

Retustippek mobilalkalmazások segítségével: Bemutatjuk az utómunka szükségszerűségét, és az általad készített nyers fotók minőségibbé való formálásában rejlő lehetőségeket.

Kiemelt csomag: Ha egyben veszed az alapcsomaggal, akkor 50% kedvezményt biztosítunk Számodra. Tehát 100.000 Ft helyett most 75.000 Ft-ért kapod meg a két csomagot!

KI LESZ AZ OKTATÓ?

Keller Dániel

Már gyerekkorom óta csodálattal figyelem a fotózás sokszínű világát. Sokáig csak hobbiként tekintettem rá, de egy idő után szerettem volna elindulni a tudatos képalkotás irányába. A Nextfotonál elvégeztem az alaptanfolyamot, de olyannyira magába szippantott ez a világ, hogy beiratkoztam egy OKJ-s képzésre, ahol hivatalosan is fotográfussá váltam. A szakmámban, a mindennapjaimban kommunikációval foglalkozom, így valószínűleg azért áll hozzám oly közel a fotózás, mert a fényképeinkkel is kommunikáljuk, hogy kik vagyunk, milyennek látjuk a körülöttünk levő világot, illetve milyen lelkiállapotunk, amikor elkészítünk egy képet. Nem csak a saját, hanem a modelljeim érzelmeit is szeretem átadni egy-egy alkotáson keresztül, legyen szó egy pillanatképről, vagy előre felépített koncepció fotózásról. Közel állnak hozzám a portré, a riport, a jelentés nélküli, a street, valamint a természetfotók is. Akkor vagyok a legszabadabb, amikor járhatom az utcákat és számomra vonzó témákat kaphatok lencsevégre, vagy amikor kitalálok egy koncepciót és megvalósíthatom azt. Haladok a megkezdett utamon, hiszen messze még a csúcs, de napról-napra egyre többet teszek azért, hogy elérjem.

IDŐPONT, ÁR, HELYSZÍN

Mikor kezdődik?

HAMAROSAN

Alap csomag

bruttó ár: 59 900Ft

A NEXTFOTO alaptanfolyamán végzett tanulóknak 10 000 Ft kedvezmény

NEXTFOTO Stúdió

Budapest, Üllői út 17. fsz. 2.

Érdekelne a workshopunk, de most még nem tudsz eljönni?

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és azonnal értesülsz az újabb időpontról!

  Az adatkezelési szabályzatot link megismertem, elfogadom.

  REGISZTRÁCIÓ

  Mi történik a regisztráció után?

  Miután kitöltötted a jelentkezési lapot, küldünk Neked egy visszaigazolást a regisztráció során megadott e-mail címedre, illetve leírjuk, hogy hogyan véglegesítheted a jelentkezésedet a tanfolyamra. Ha ezek után is maradt még kérdésed a tanfolyammal kapcsolatban, azt tedd fel nekünk e-mailban vagy telefonon és mi megválaszoljuk mindet.

  Cím

  1091 Budapest, Üllői út 17. fsz. 2.

   

  Telefon

  +36 70 518 4681

   

  E-mail

  [email protected]

  workshop_mobilfotó

  Személyes adatok

  Számlázási adatok

  Üzenet