Go to Top

Magánoktatás regisztráció

  Melyik városban érdekelne a magánoktatásunk? *

  ÁFÁ-s számlát igényelek
  NemIgen

  Csak akkor kell kitölteni, ha számlát igényelsz
  Az adatkezelési szabályzatot link megismertem, elfogadom.

  Általános szerződési feltételeket link elolvastam, elfogadom.

  Krnács András

  Végzettsége szerint gépészmérnök, műszaki tanár, mozgóképkultúra és médiaismeret szakos tanár, okleveles technika és okleveles minőségfejlesztés tanár, alkalmazott fotográfus. Közoktatási gyakorlatot szerzett szakközépiskolában és gimnáziumban, felsőoktatási gyakorlatot a SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Karán. Igazgatója volt egy alapítványi szakközépiskolának. Szakterülete a multimédia és a médiatudatosságra nevelés. Multimédiát, fotó- és videotechnikát és e-learning tárgyakat tanít a Szegedi Tudományegyetemen. Szervezője a hallgatók fotókiállításainak a tavaszi és az őszi kulturális fesztivál keretében. 40 éve kezdett fotózni, kezdetben analóg eszközökkel. Leginkább épületeket és eseményeket kap lencsevégre, de szereti a tájfotó műfaját is.

  Tóth József

  Felnőttek oktatásában nagyvállalati környezetben szerzett gyakorlatot. A szolgáltató szektor különböző területei után a Fotózás “találta” meg. Társalapítója a szegedi LightFactory Fotóstúdiónak, ahol 2013 óta fogadják a műterm körülmények között fotózni vágyó profikat, vagy éppen a kedvtelésből fotózókat, ahol jelenleg is stúdióvezetként segíti azokat, akik kérik. Szolgáltatóként az ügyfelekkel, tanárként a fotózás fortélyait elsajátítani kívánó hallgatókkal foglalkozik. Alkalmazott fotográfusként legtöbbször az ember a fotózása tárgya, legyen az kisgyermek, család, rendezvény, vagy egy személyes portfolió. Ez mellett még a klasszikus tárgyfotózás, vagy a különleges fotózás a szakterülete.

  Molnár Attila

  Közgazdázként végeztem, 2000-ben kezdtem el dolgozni Budapesten, azonban Baja mindig fontos maradt számomra. Több mint tíz éve kezdtem a fotózással foglalkozni, mikor megvettem életem első DSLR gépét. Bajaiként elsősorban a Gemenc szépségei érintettek meg, így a természet-fotózás áll hozzám legközelebb. Azonban mára már nagy örömet jelent számomra a képalkotás többi területe is : esküvők, gyermekek portrék, a mindennapi pillanatok megörökítése is.