Vedd észre azt a tájban, amit senki más!

Képzelj el egy sivatagot, vagy képzeld el azt, hogy ott állsz a bokodi tó partján a napfelkeltében, kezedben a fényképeződdel, és egy képet szeretnél készíteni. Egy olyat, amit még senki más. Olyat, amelyik elkapja azt a pillanatot. Olyat, ami tele van érzelemmel, feszültséggel, amiben érződik a pillanat mámora.

Szinte nem is fotót készítesz, hiszen a te képeden érezni a felkelő nap simogatását, a hajnal illatát, hallani ahogy a víz egy apró hullámot vet a stégen. A te képed különleges lesz. Más, mint másoké akik ezt nem tudták belefényképezni.

AMIT A WORKSHOPUNKRÓL TUDNI KELL

Ez egy nagyon különös workshop lesz. Már kora hajnalban indulunk, akkor amikor a város még alszik, hajnali 4-re már a stúdiónál kell lenned. (Kemény nap lesz, de minden pillanatát élvezni fogod). Az a tervünk, hogy elmegyünk a bokodi tóra, vagy Esztergomba, de Sződliget is szóba jöhet. Adunk tippeket hogyan fotózd a tájat, de csak vezetjük a kezed, és kinyitjuk az elméd: azt szeretnénk, ha önállóan vennéd észre a körülötted levő csodákat: mi csak azt mutatjuk meg, merre, és hogyan láthatod meg.

Este hatkor végzünk, 13 óra nagyon kemény tanulás után. Ha akarod, utána még beülhettek valahova (ez nálunk így szokott lenni), mert ezen a tanfolyamon nem csak egy szuper fotós napot kapsz (NEXTFOTO minőségben) hanem barátokat, és elképesztő mennyiségű tudást, amivel már lehet kezdeni valamit.

KIK LESZNEK AZ OKTATÓK?

komoz

Kömöz Gergely

Leginkább a vízparti témákat, a tájképeket kedveli, de más területeken, így városokban elő emberekről, épületekről, különböző rendezvényekről és eseményekről is készít képeket. Fényképeit többnyire digitális technikával készíti, a különlegesebb hatások eléréséhez szűrőket használ. Számos hazai és nemzetközi fotópályázaton ért el sikereket, fényképei kiállításokon, magazinokban szerepeltek. Eredményei közül a XXVII. Sajtófotó pályázaton elért első helyezésére, és az EISA Photo Maestro 2009-2010 fődíjára a legbüszkébb.

gyocsitamas

Gyócsi Tamás

Eredeti szakmámat illetően belső építészeti kivitelezéssel foglalkoztam, kreativitás a kreatív gondolkodást mindig magaménak éreztem. 2007-ben megismerkedtem a fotózással,  már akkor éreztem hogy ezt akarom csinálni. Alkalmazott fotográfusként, termékfotó, és portfolio, épület fotózással foglalkozom. Ha hobbiból fotózom, leginkább az utca, a részletek ami érdekel.

Ízelítő az éjszakai fotózás workshopunk tematikájából

 • 04:00 Találkozó és indulás a stúdiótól
 • 05:00 Kezdés Bokodon vagy Tatán vagy Sződliget vagy Pilismaróti hajótemető  (helyszín meghatározás a jelentkezők, vízállás és a körülmények függvényében később)
 • Több vidéki helyszínen feladatok végrehajtása
 • 12:30 ebédszünet
 • +1 vidéki helyszín
 • 18:00 könnyes búcsú

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mit hozz magaddal?

Legyen nálad meleg ruha. Termoszban meleg ital, nem baj, ha van harapnivalód (hosszú nap lesz). Biztosan észrevetted, hogy végig vízközelben leszünk: olyan cipőbe gyere, ami kibírja. Állvány, memóriakártya, és szűrők vannak, de korlátozottan, szólj, ha valamelyik kell, vagy hozd magaddal a tiédet.

Hol lesz a workshop?

Találkozó hajnali 4kor a NEXTFOTO stúdiójában, majd közösen megyünk a workshop helyszínére. Az a tervünk, hogy elmegyünk a bokodi tóra, vagy a pilismaróti hajótemetőbe vagy a tati tóra, de Sződliget is szóba jöhet.

A stúdió címe: 1091 Budapest, Üllői út 17. fsz. 2. (2-es kapucsengő)

Mekkorra létszámmal indul a workshop?

Workshopunk kis létszámú, maximum 12 fő tud rá jelentkezni. A jelentkezés feltétele, hogy a workshop díját a kezdés előtt legalább egy héttel befizesd az e-mailban megadott módon. Mivel a létszám limitált, célszerű a jelentkezéssel egy időben, vagy az utána következő pár napban befizetni az összeget. Ha kérdésed van, küldj nekünk egy e-mailt az info kukac nextfoto.hu e-mail címre.

Meddig lehet jelentkezni?

Jelentkezni a tabfolyam leírásában megadott időpontig lehet! Ha tanfolyamunk felkeltette figyelmedet, célszerű mihamarabb jelentkezni, ne hogy lemaradj róla.

Hol lehet parkolni a stúdió közelében?

Ha autóval érkezel, őrzött parkolót a szomszédos utcában, az Üllői út és a Köztelek utca sarkán, az Üllői út 27. szám alatt találsz, 0-24 órás portaszolgálattal és biztonsági sorompó rendszerrel. StarPark Parkoló (lásd a térképet). Óradj: 400Ft

Hogyan lehet megközelíteni a stúdiót tömegközlekedéssel?

Ha tömeg közlekedéssel jössz, akkor a legegyszerűbb ha az M3-as vagy az M4-es metróval a Kálvin térig jössz majd kb. 300m-t gyalogolsz a Corvin negyed felé. Busszal a 9-es, villamossal a 47, 49, trolibusszal a 83-as amivel megközelíthetsz minket.

Nem találtál a kérdésedre választ?

Írjál nekünk!


  Az adatkezelési szabályzatot link megismertem, elfogadom.

  IDŐPONT, ÁR, HELYSZÍN

  MIKOR KEZDŐDIK?

  HAMAROSAN

  MENNYIBE KERÜL?

  bruttó ár: 59 900 Ft

  A NEXTFOTO alaptanfolyamán végzett tanulóknak 10 000 Ft kedvezmény

  NEXTFOTO STÚDIÓ

  Budapest, Üllői út 17.

  Érdekelne a workshopunk, de most még nem tudsz eljönni?

  Iratkozz fel a hírlevelünkre, és azonnal értesülsz az újabb időpontokról!

   Az adatkezelési szabályzatot link megismertem, elfogadom.

   newsletter

   REGISZTRÁCIÓ

   Mi történik a regisztráció után?

   Miután kitöltötted a jelentkezési lapot, küldünk Neked egy visszaigazolást a regisztráció során megadott e-mail címedre, illetve leírjuk, hogy hogyan véglegesítheted a jelentkezésedet a workshopra. Ha ezek után is maradt még kérdésed a workshoppal kapcsolatban, azt tedd fel nekünk e-mailban vagy telefonon és mi megválaszoljuk mindet.

   Telefonszám:

   +36 70 518 4681

   Kövess minket!

   Cím:

   1091 Budapest, Üllői út 17.
   workshop_tájfoto

   Személyes adatok

   Számlázási adatok

   Üzenet