nextfoto_masterclass_studio_02

MŰTEREM

MASTERCLASS

WORKSHOP

HAMAROSAN

Egyedüliként a piacon, kidolgoztuk Nektek ezt a speciális képzést akciós áron!

Műterem Masterclass

Elvarázsol a műtermek világa? Szeretnél portrézni, műtermet bérelni? Elveszel a sok beállítással? Nem tudod hogyan kezdj hozzá? Hogy működik a fény? Hogyan irányítjuk? Otthoni stúdiót szeretnél kialakítani? Nálunk megtanulhatod. Az eddig tanultakon kívül, most új dimenziókat mutatunk meg Neked ezen a workshopon.

Az országban egyedülálló módon, 3 kameraállásból nézheted a képzést. Azonnal élőben láthatod a monitorodon a stúdióban elkészített (előtte/utána) fotókat. Kérdéseket tehetsz fel közben, amire a tanár azonnal reagál.

Minden amit a workshopról tudni kell

A tanfolyam keretein belül olyan tudással gazdagodhatsz, melynek segítségével magabiztos használója lehetsz a különboző vakuknak és fényformálóknak. Nem kell tovább várnod ötleteid megvalósításával, nálunk önfeledten átadhatod magad az új ismereteknek és csapatban tapasztalhatod meg a kész képek mögötti munka örömét. Délelőtt 9 órától dálután 17 óráig egy közvetlen hangulatú, intenzív és inspiráló kalandban lesz részed.

A workshopra Google Hangouts segítségével csatlakozhatsz, ezért számítógéppel, webkamerával és mikrofonnal mindenféleképpen készülnöd kell (a zavaró tényezők teljes kizárása érdekében fülhallgató használata is ajánlott). Az élő online workshopunkról felvétel készül, ami 1 hétig visszanézhető!

TEMATIKA

KI LESZ AZ OKTATÓ?

Benyuska Péter

Nagyon régóta szenvedélyem a fotózás. 2009-ben vettem az első komolyabb gépemet. 2015-ben hegymászó baleset után fordultam 100%-ban a fotózás felé. Ekkor már nem csak hobbi szinten érdekelt a képalkotás. Jó pár évvel ezelőtt, jómagam is a NEXTFOTO-nál végeztem alap tanfolyamot. Ez olyan alapot és lendületet adott nekem, hogy ezután be is iratkoztam a Práter-be és ott elvégeztem a hivatásos fotográfusi szakot. Ezután lett lehetőségem visszatérni a „bázisra” a NEXTFOTO-hoz, ahol egyre több és egyre komolyabb feladatot bíztak rám. Már nem csak fotós feladatokat látok el és vezetem a műterem részt, hanem évek óta átadom a tudásomat és tapasztalatomat a tanulóknak, amit, az évek során szereztem. Csoportos és magán oktatásokat is csinálok, valamint önálló workshopokat is tartok. Kedvenc területem a stúdió fotózás, a portré és emberábrázolás. De egyéb területen is számíthatnak rám a NEXTFOTO-nál!

IDŐPONT, ÁR, HELYSZÍN

Mikor kezdődik?

2023. OKTÓBER 8.

Mennyibe kerül?

bruttó ár: 59 900Ft

A NEXTFOTO alaptanfolyamán végzett tanulóknak 10 000 Ft kedvezmény

NEXTFOTO STÚDiÓ

Budapest, Üllői út 17. fsz 2.

Az élő online workshopunkról felvétel készül, ami 1 hétig visszanézhető!

Érdekelne a workshopunk, de most még nem tudsz eljönni?

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és azonnal értesülsz az újabb időpontról!

  Az adatkezelési szabályzatot link megismertem, elfogadom.

  REGISZTRÁCIÓ

  Mi történik a regisztráció után?

  Miután kitöltötted a jelentkezési lapot, küldünk Neked egy visszaigazolást a regisztráció során megadott e-mail címedre, illetve leírjuk, hogy hogyan véglegesítheted a jelentkezésedet a tanfolyamra. Ha ezek után is maradt még kérdésed a tanfolyammal kapcsolatban, azt tedd fel nekünk e-mailban vagy telefonon és mi megválaszoljuk mindet.

  Cím

  1091 Budapest, Üllői út 17. fsz. 2.

   

  Telefon

  +36 70 518 4681

   

  E-mail

  [email protected]

  workshop_masterclass

  Személyes adatok

  Számlázási adatok

  Üzenet