KÉKÓRA, ÉJSZAKAI FOTÓZÁS
WORKSHOP

HAMAROSAN

Slider

Ismerd meg a világod másik arcát: az éjszakát!

Az éjszaka rejtelmes, szép, izgalmas. Gyere el éjszakai fotózás workshopunkra, fedezzük fel együtt, mit rejt az éjszaka. Kattints a részletekért.

Kékóra, éjszakai fotózás workshop

A világ élete két részre bontható: a nappali világra, amit mindenki ismer, hiszen részese nap mint nap és az éjszaka világára, amikor teljesen mások a fények. Ilyenkor a jól ismert épületek egy egészen más arcukat mutatják. Az éjszakai fotózás egy teljesen új világot mutat meg Neked az ismert világból. Szeretnéd megismerni a kékóra, és az esti fotózás szabályait? Akkor az éjszakai fotózás workshopunkat semmiképp ne hagyd ki! Gyere el, hogy megmutathassuk Neked mi mindent titkolt el előled az éjszaka!

Minden amit a workshopról tudni kell

A workshopunkat vasárnap tartjuk, amikor egész nap számítunk a jelenlétedre. Délután 15 órakor kezdünk, és késő estig, 21:30-ig folyamatosan tanulunk! Az éjszakai fotózás workshopunkat Kömöz Gergely oktatónk tartja, aki a téma szakértője. Természetesen, mint minden oktatásunkon, itt is elvárjuk tőled, hogy aktívan vegyél részt a workshopon: mivel a hangulat fesztelen. Nyugodtan kérdezz, érdeklődj, és ne lepődj meg: hiszen Te fogsz fotózni, az oktatónk csak segít!

Az éjszaka rejtelmes, szép, izgalmas. Gyere el éjszakai fotózás workshopunkra, fedezzük fel együtt, mit rejt az éjszaka. Kattints a részletekért.
Az éjszaka rejtelmes, szép, izgalmas. Gyere el éjszakai fotózás workshopunkra, fedezzük fel együtt, mit rejt az éjszaka. Kattints a részletekért.

Ízelítő az éjszakai fotózás workshopunk tematikájából

KI LESZ AZ OKTATÓ?

Kömöz Gergely

Leginkább a vízparti témákat, a tájképeket kedveli, de más területeken, így városokban elő emberekről, épületekről, különböző rendezvényekről és eseményekről is készít képeket. Fényképeit többnyire digitális technikával készíti, a különlegesebb hatások eléréséhez szűrőket használ. Számos hazai és nemzetközi fotópályázaton ért el sikereket, fényképei kiállításokon, magazinokban szerepeltek. Eredményei közül a XXVII. Sajtófotó pályázaton elért első helyezésére, és az EISA Photo Maestro 2009-2010 fődíjára a legbüszkébb.

IDŐPONT, ÁR, HELYSZÍN

Mikor kezdődik?

HAMAROSAN

Mennyibe kerül?

bruttó ár: 59 900Ft

A NEXTFOTO alaptanfolyamán végzett tanulóknak 10 000 Ft kedvezmény

NEXTFOTO Stúdió

Budapest, Üllői út 17. fsz. 2.

Érdekelne a workshopunk, de most még nem tudsz eljönni?

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és azonnal értesülsz az újabb időpontról!

  Az adatkezelési szabályzatot link megismertem, elfogadom.

  REGISZTRÁCIÓ

  Mi történik a regisztráció után?

  Miután kitöltötted a jelentkezési lapot, küldünk Neked egy visszaigazolást a regisztráció során megadott e-mail címedre, illetve leírjuk, hogy hogyan véglegesítheted a jelentkezésedet a tanfolyamra. Ha ezek után is maradt még kérdésed a tanfolyammal kapcsolatban, azt tedd fel nekünk e-mailban vagy telefonon és mi megválaszoljuk mindet.

  Cím

  1091 Budapest, Üllői út 17. fsz. 2.

   

  Telefon

  +36 70 518 4681

   

  E-mail

  [email protected]

  workshop_ejszakai_fotozas

  Személyes adatok

  Számlázási adatok

  Üzenet