Te miben vagy a legjobb?

Már tudsz fotózni. Pontosan ismered a fényeket, a beállításokat, az összes szakkifejezést. Jobb vagy, mint valaha gondoltad. Most ismerted fel, hogy fotósnak lenni, olyan, mint írónak, költőnek: a fotózás folyamatos útkeresés. Lehet, hogy te is folyamatosan keresel, csak épp nem tudod mit? Segítünk! Találjuk meg közösen azt amiben a legjobb vagy! Mi az, ami neked a legjobban áll? Mi az, amiben a tudásod, kreativitásod a legjobban ki tudod használni? Mert a fotózás nem csak egy szakma, a fotózás az élet!

The flow: workshop neked!

Flow. Azt a pillanatot, azokat a perceket, órákat hívják flow-nak, amikor annyira belemerülsz abba, amit teszel, hogy egyszerűen eltűnik körülötted a világ. A tudatod egyetlen dologra koncentrál: ez pedig az, amit csinálsz éppen. Fotózol. Ám ezt az ihletett tudatállapotot csak akkor tudod elérni, ha tudod, mi váltja ki belőled, mi az amiben a legjobban el tudsz merülni. Az, ha tárgyat fotózol? Az, ha babát, netán portrét, modellt, vagy éppen tájat? Mi pontosan a te utad? Miben vagy a legjobb? Mi az, amiben el akarsz mélyedni?

Aktuális workshopjaink:

2024. SZEPTEMBER 29.
RENDSZERVAKU WORKSHOP

Mindig azt hallod, hogy mennyire jó a rendszervaku portrékhoz? Vettél is magadnak egyet, de a fiókban hever, mert a jó öreg „majd valamikor megtanulom használni” mondatot mondogatod, akárhányszor meglátod? Most itt a lehetőség!

Slider

Workshopjaink

Gyere el hozzánk! Válaszd ki azt a workshopunkat, ami most, ebben a pillanatban a legközelebb áll hozzád! Ami most éppen a legjobban érdekel. Keressük meg együtt az utadat. Fotózz a flow-ban: megállíthatatlan, egyedi, káprázatos képeket fogsz készíteni, játszva.

Milyen egy workshop?

Laza, intenzív, de egyben mély tudást, egyedi látásmódot nyújt. Egy workshop olyan érzés, mint amikor „megérkeztél”. Megérkeztél oda, ahová mindig szerettél volna eljutni. Képzeld el milyen érzés, amikor ott vagy. Nincs más dolgod, mint élvezni, a lehető legtöbb tudást, tapasztalatot magadba szívni azzal a tudattal, hogy te már tudsz fotózni – most csak megérkeztél…
Keresd meg a hozzád illő workshopot. Kattints a bővebb leírásért!

2024. SZEPTEMBER 29.
RENDSZERVAKU WORKSHOP

Mindig azt hallod, hogy mennyire jó a rendszervaku portrékhoz? Vettél is magadnak egyet, de a fiókban hever, mert a jó öreg „majd valamikor megtanulom használni” mondatot mondogatod, akárhányszor meglátod? Most itt a lehetőség!

Slider

Csillagfotó workshop

2024. június 28.

Megfogott a csillagfényes nyári éjszaka hangulata? Szereted a természetet, a magányos helyeket, az eldugott, világtól távol eső látnivalókat? Érdekel a csillagászat? Lenyűgöznek a tejútról készült fotók? Csillagfotós workshopunkon megtanítjuk, hogy milyen körülmények között éri meg készíteni a képeket, milyen helyszíneket érdemes felkeresni, milyen technikák vannak és hogy milyen utómunkát kívánnak ezek a képek.

Esküvőfotózás workshop

2024. október

Az esküvői fotó workshopunkon megtanítjuk neked, hogy mikor, mire kell figyelned, ha esküvőt fotózol. Megismertetjük veled a harcot a fénnyel, a jó esküvői fotózás alapjait, de ami a workshopban a legfontosabb: kiemelten foglalkozunk az utómunkával, és hogy hogyan kell átadni a képeket majd a párnak. Mindeközben megtanítjuk, hogyan lehet az egyik pillanatban beállított, máskor elkapott pillanatokat fotózni: hiszen egy esküvő egy hatalmas káosz, amit Neked át kell látnod, és mindenre fel kell készülnöd!

 
 

 

 

Glamour workshop

2024. augusztus

Azoknak a fotósoknak szól, akik a portré fotózásban szívesen kipróbálnák magukat, esetleg régóta érdeklődnek komolyabban a téma iránt, és szeretnének intenzíven fejlődni, egy workshop keretében. Ehhez a tanulók megfelelő elméleti felkészítést kapnak, amire tudnak támaszkodni a tanfolyam későbbi részében, illetve a későbbi önálló fotózásaik során. A gyakorlati részen pedig gyönyörű modellekkel kipróbálhatják eddig megszerzett tudásukat, valamint csiszoljuk a látásmódot, póztechnikákat, és a kreatív kompozíciókat, hogy a nap végén mindenki portfóliója profi képekkel gazdagodhasson.

 
 

 

 

Ingatlan fotózás workshop

2024. április 6.

Az enteriőr vagy ingatlan belső fotózás egyre népszerűbb Magyarországon is. Wokshopunkon bemutatjuk, hogy hogyan készíthetsz magazin minőségű képeket, hogyan változtasd a szűk tereket előnyödre, milyen kompozíciós elveket használj.

Az éjszaka rejtelmes, szép, izgalmas. Gyere el éjszakai fotózás workshopunkra, fedezzük fel együtt, mit rejt az éjszaka. Kattints a részletekért.

Kékóra, éjszakai fotózás workshop

HAMAROSAN

A világ élete két részre bontható: a nappali világra, amit mindenki ismer, hiszen részese nap mint nap és az éjszaka világára, amikor teljesen mások a fények. Ilyenkor a jól ismert épületek egy egészen más arcukat mutatják. Az éjszakai fotózás egy teljesen új világot mutat meg Neked az ismert világból. Szeretnéd megismerni a kékóra, és az esti fotózás szabályait? Akkor az éjszakai fotózás workshopunkat semmiképp ne hagyd ki!

Kismama és újszülöttfotó workshop

HAMAROSAN

Egy kismama, majd az újszülött fotózása egyszerre a leghálásabb, és legnehezebb feladat. Ekkor számít igazán, hogy mit tudsz kihozni a pillanatból. Ilyenkor kizárólag a tökéletes az elfogadható végeredmény. Hiszen ez lesz az a fotó, amelyet büszke szülők nézegetnek, osztanak a Facebookon. Ez lesz az a fotó, amelyiket a falra akasztanak évtizedekre. Ez lesz az a fotó, amelyik a család kedvence lesz.

Kreatív koncepciófotózás

2024. május 3.

Új szintre emelnéd tudásod? Tombol benned a kiaknázásra váró kreativitás? Mi lehetőséget biztosítunk, hogy megmutasd, nem csak elméletben volt tökéletes az, amit elképzeltél. Bontakozzon ki az alkotószellemed velünk, egy öt alkalmas kreatív koncepciófotós képzés keretein belül. Megtanítjuk, hogyan meséld el képekkel azt a történetet, amit mindenkinek ismernie kell.

Kreatív stúdiófotó workshop

HAMAROSAN

Ha szeretnéd elsajátítani a fotózás egyik legérdekesebb területét, ha már ismerőseid is tudják, hogy szeretsz fotózni, de még nem vagy elég magabiztos; keresed az utad, esetleg terveztél is a jövőben stúdiót bérelni, akkor neked ajánljuk ezt a workshopunkat.

kutyafoto_workshop_nextfoto_09

Kutyafotó workshop stúdióban

2024. november

Ezen a workshopon nem csak belekóstolhatsz a kutyafotózás világába, de egy állatbarát közösség tagjaként gyarapíthatod fotográfiai ismereteidet, tapasztalatokat szerezhetsz ebben a különleges témában, tanulhatsz kutyatrénereinktől, és kreatív látásmódodat a következő szintre emelheted.

Kutyafotó workshop szabadtéren

2024. október

Workshopunkon végigvezetünk a kutyafotózás szakma alapjaitól az igazán ritka pillanatok elkapásáig, legyél akár lelkes gazdi, hobbifotós, vagy kutyarajongó fotós. A tananyagban részletes technikai felkészítéssel, hasznos tanácsokkal, programok széles választékával várunk, hogy az egész napos szórakozás mellett valóban hasznos tudással térhess haza.

Lovas workshop

2024. május 26.

Meghívunk egy workshopra ahol a lovak káprázatos világa teljes valójában fotósaink elé tárul. Lovak természetes környezetükben, nem hétköznapi mutatványokkal, és egymodell, aki méginkább hozzájárul a lenyűgöző látványhoz.

Makró fotó workshop

2024. június 9.

A makró fotózás az apró részletek felfedezése, az új, eddig senki által be nem mutatott nézőpontok, a mások által fel nem fedezett csodás részletek, a kreativitás fotótanfolyama. Fedezd fel, lásd meg azt, ami mellett mások érdektelenül elmennek. Mutasd meg, hogy Neked, számodra mi az érdekes, vedd észre a legkisebb részt az egészben és mutasd meg a világnak az objektíveden keresztül.

Mobilfotó workshop

HAMAROSAN

Rendszeresen fotózol a mobiloddal nyaralásokon, családi rendezvényeken vagy éppen útközben, ha meglátsz valami érdekeset? Cégtulajdonos vagy, akinek van egy webshopja, de mindig kiadod külsősnek a fotózási feladatokat? Influenszerként fontos számodra, hogy növeld a követőbázisodat, de az általad promotált termékeket, vagy munkát nem tudod olyan minőségben lefotózni, amilyenben szeretnéd?

Műterem masterclass

HAMAROSAN

Elvarázsol a műtermek világa? Szeretnél portrézni, műtermet bérelni? Elveszel a sok beállítással? Nem tudod hogyan kezdj hozzá? Hogy működik a fény? Hogyan irányítjuk? Otthoni stúdiót szeretnél kialakítani? Nálunk megtanulhatod. Az eddig tanultakon kívül, most új dimenziókat mutatunk meg Neked ezen a workshopon.

Művészi akt workshop

2024. április 28.

Sajátítsd el könnyedén a női test ábrázolásának művészetét, próbáld ki a különböző világítás típusokat szakmai vezetés mellett, tanulj a változatos pózokról, kompozíciókról! Amellett, hogy portfoliód profi képekkel bővül, értékes tudással és tapasztalattal gazdagodsz a portré fotózás legkifinomultabb területén.

Egyszerre tud izgalmas és zavarbaejtő lenni egy aktmodell társasága, ezért jó ha biztos tudással és gyakorlattal tudunk részt venni a fotózáson.

 
 

 

 

Rendszervaku workshop

2024. szeptember 29.

Mindig azt hallod, hogy mennyire jó a rendszervaku portrékhoz? Vettél is magadnak egyet, de a fiókban hever, mert a jó öreg „majd valamikor megtanulom használni” mondatot mondogatod, akárhányszor meglátod? Most itt a lehetőség! Egy egész napos workshop keretében megismerkedhetsz vele. Nálunk megtudhatod, hogy miért elengedhetetlen egy fotós számára a rendszervaku és miért lesznek jobb képeid tőle.

Sportfotó workshop

HAMAROSAN

A sportfotózás workshopunk akkor való neked, ha tele vagy érzésekkel, érzelemmel. Akkor, ha a versenyben a győztes mámora, a vesztes fájdalma mellett észreveszed azokat a pillanatokat, amit más nem. Nincs még egy olyan területe a fotózásnak, ahol fontosabb elkapni a pillanatot. Gyere el a sportfotó workshopunkra, és mutasd meg a sportot a kamerádon keresztül.

Street fashion workshop

2024. április 14.

Szeretnél lenyűgöző szabadtéri divatfotókat készíteni? Most itt a lehetőség, hogy megismerd a folyamatot, eszközöket, trükköket, amivel profi fashion fotókat készíthetsz. A Street Style Fashion fotózás workshopunkon megtanítjuk neked hogyan válassz modellt, hogyan kommunikálj vele, hogyan add el az Életérzést vagy a terméket egy jó fotóval.

Streetfotó workshop

2024. április 7.

Arcok. Nyüzsgés. Csodálatos terek, épületek. Egyedi hangulat. A pillanat amit csak Te látsz, mert eddig sem volt ott, és soha többé nem történik meg: ezt ajánljuk Neked akkor, ha eljössz a streeetfotó workshopunkra. Teremts kapcsolatot idegenekkel, tanuld meg az utcai fotózás írott, és íratlan szabályait. Ismerd fel a másodperc tört része alatt a szépet, a város fontos, és kevésbé fontos terein.

Tájfotó workshop

HAMAROSAN

Ez egy nagyon különös workshop lesz. Már kora hajnalban indulunk, akkor amikor a város még alszik. tervünk, hogy elmegyünk a Bokodi-tóra, vagy Esztergomba, de Sződliget is szóba jöhet. Adunk tippeket hogyan fotózd a tájat, de csak vezetjük a kezed, és kinyitjuk az elméd: azt szeretnénk, ha önállóan vennéd észre a körülötted levő csodákat: mi csak azt mutatjuk meg, merre, és hogyan láthatod meg.

Tárgy és ételfotó workshop

2024. november

A tárgyfotózást sokan nem tartják a legnehezebb típusú fotózások közé, hiszen nincs mozgó alany, a beállításokat addig tökéletesíthetjük, míg az időnk engedi, és még sorolhatnánk. Azonban tárgyfotózás és tárgyfotózás között is óriási a különbség, hiszen az igazán minőségi kép elkészítéséhez nem elég csupán precíznek és kritikusnak kell lennünk. Ha szeretnéd Te is megtanulni, hogy mitől lesz egy tárgyfotó tökéletes és hogyan kell minőségi tárgyfotót elkészíteni, akkor ez a workshop neked való!

Urbex workshop

Helyszín: Istvánteleki Főműhely (vonattemető)

2024. május 26.

Az urbex az angol urban exploration (= városi felderítés) kifejezés rövidítése, és városok vagy ipari létesítmények ritkán látogatott, normálisan nem elérhető, lezárt területeinek felfedezését jelenti. Egyedülálló workshopot rakott össze számotokra Pataki Tamás többszörös díjnyertes, hazai és nemzetközi szinten egyaránt elismert URBEX fotós.

Urbex workshop

Helyszín: Kelenföldi Erőmű

HAMAROSAN

Ezúttal egy különleges, hollywoodi filmesek által is kedvelt és rendkívül népszerű helyszínre invitálunk Titeket, ahova kizárólag a Nextfoto kapott exkluzív belépési engedélyt tanulói részére. A Kelenföldi Erőmű sokszor látott, és a civil szemek számára még felfedezésre váró zugait fogjuk bebarangolni ezen a workshopon.

 
 

 

 

Lifestyle gyermek- és családfotózás workshop

2024. június 2.

A Lifestyle gyermek- és családfotózás workshopunkon megtanítjuk Neked, hogyan hozd ki a lehetőségekből a legtöbbet. Hogyan készíts egyedi, különleges képeket. Mire figyelj, hogy ne „tucatfotót” készíts. Gyere el hozzánk, hogy megtudd, mi a különbség egy gyermekről/családról készült kép, és a gyermek/családfotózás között!

 
 

 

 

Kezdő Photoshop tanfolyam

Amikor az utolsó fotós órán feltesszük a tanulóinknak a kérdést, hogy szerintük szükséges-e a fotókon az utómunka, a válasz egyértelműen igen. Ám mindig felmerül a másik kérdés is: az utómunka manipuláció, vagy korrigálás? A válaszunk egyértelmű: az, hogy mire használod a Photoshopot, dönti el, hogy korrekció, vagy képmanipulálás. Mi mindenesetre megtanítjuk neked azt, hogy hozd ki a legtöbbet a fotóidból.

 
 

 

 

Esküvőfotózás workshop

2024. október

Az esküvői fotó workshopunkon megtanítjuk neked, hogy mikor, mire kell figyelned, ha esküvőt fotózol. Megismertetjük veled a harcot a fénnyel, a jó esküvői fotózás alapjait, de ami a workshopban a legfontosabb: kiemelten foglalkozunk az utómunkával, és hogy hogyan kell átadni a képeket majd a párnak. Mindeközben megtanítjuk, hogyan lehet az egyik pillanatban beállított, máskor elkapott pillanatokat fotózni: hiszen egy esküvő egy hatalmas káosz, amit Neked át kell látnod, és mindenre fel kell készülnöd!

 
 

 

 

Baba és gyermekfotó workshop

HAMAROSAN

A babafotó workshopunkon megtanítjuk Neked, hogyan hozd ki a baba vagy gyerekfotókból a legtöbbet. Hogyan készíts egyedi, különleges képeket. Mire figyelj, hogy ne „tucatfotót” készíts. Gyere el hozzánk a baba, gyermekfotó workshopunkra, hogy megtudd mi a különbség a gyerekről készült kép, és a gyermekfotózás közt!