Tanuld meg fotózni a leghűségesebb társadat!

kutyafoto_workshop_nextfoto_01

Kutyám, a modellem

„Ez annyira az én kutyám!”-mondják a gazdik, amikor megkapják a fotókat. A tökéletes kép első ránézésre elbűvöl, életre kelti négylábú családtagjaink lelkét, tükrözi őszinte tekintét.

Ezen a napon nem csak belekóstolhatsz a kutyafotózás világába, de egy állatbarát közösség tagjaként gyarapíthatod fotográfiai ismereteidet, tapasztalatokat szerezhetsz ebben a különleges témában, tanulhatsz kutyatrénereinktől, és kreatív látásmódodat a következő szintre emelheted.

Az elmélet 2 részből áll: fotográfiai felkészítés a tudatos képalkotáshoz. Utána kutyaoktatóinktól elsajátíthatjuk a tartós figyelemfenntartás trükkjeit, a motiválás szintjeit, hiszen egy ragyogó képek kulcsa a sikeres kommunikáció. Az ebédszünetet követően bőséges időt biztosítunk a gyakorlatra, melyben képzett kutyáink kíváncsian várják, hogy tanulóink frissen szerzett tudásukat, ötleteiket megvalósítsák velük.

kutyafoto_workshop_nextfoto_02

Miért stúdió?

A műterem egy olyan alkotóhely, ahol kellékek és stúdiófények segítségével szinte bármit megvalósíthatsz. Ismerkedj meg te is a stúdiófelszerelések kreatív használatával, hogyan kölcsönözhetsz kompozícióidnak lenyűgöző hangulatot. A vizuális élmények megteremtéséről nemcsak tanulhattok, de ti magatok is részeseivé válhattok az alkotás folyamatának! Mindenki tevékenységét figyelemmel kísérve a felmerülő hibákat elemezzük, kérdéseitekre választ adunk.

A stúdió ideális helyszín számunkra, kutyáink idegenkedve fogadhatják a mesterséges környezetet. Tanfolyamunkból megtudhatod, hogyan teremtsünk stúdióban biztonságos, otthonos környezetet, ahol a közös munka igazi feltöltődéssé válik fotósnak, gazdiknak és kutyának egyaránt.

TEMATIKA

 • Bemutatkozás

 • Kutyapszichológia: „fotózás” a négylábúak nyelvén

 • Megérteni modellünket, hatékony kommunikáció

 • Motiválás: a kíváncsi tekintet és csillogó szemek titka

 • Agytréning: gyakori hibák észrevétele, problémák kezelése

 • Felismerni a lehetőséget: kiskutyáktól a nagy kutyákig

 • A kutyatréner válaszol: személyre szabott tanácsok

 • Technikai felkészítés

 • Stúdiófelszerelések megismerése és használata a gyakorlatban

 • Érzékeink befolyásolása: hangulatteremtés stúdiófényekkel

 • Kreatív kompozíciók: közösen alkotunk

 • Változatos pózoltatás, alapoktól a művészi portrékig

 • Egyéni kreativitás kibontakoztatása

 • Utómunka: hozz ki fotódból mégtöbbet!

HOBBIBÓL HIVATÁS

Mindig örömmel tölt el minket, hogy a kutyafotózás iránt érzett lelkesedésetek a workshopok után mégnagyobbra nő, sokan elgondolkodnak a szakmában való elhelyezkedésen. Célunk, hogy bárhol is tartasz a fotózásban, eddigi tudásodat biztos alapokra helyezve tovább lendítsünk egy magasabb szintre. A szakma szeretetét érthető szavakkal, következetes számonkéréssel, összetett gyakorlatokkal adjuk át nektek, hogy mégtöbben átélhessétek – akárcsak egy napra is,- milyen izgalmas hivatás ez.

KIK LESZNEK AZ OKTATÓK?

sherry_arrele_fekvo

Sherry Arrele

Azt tanultam, amit mindig is szerettem volna: grafikus lettem. És az a munkám, amit mindig is szerettem volna: fotós vagyok. A munkám és a hobbim egy: vizuális önkifejezés a magam egyedi módján. A modern irányzatok és új látásmódok híve vagyok, folyamatosan kísérletezem és inspirálódom.

A kutyafotózásban imádom, hogy két nagyszerű dolog ötvöződik: portré, ami egy jó fotóban megfogalmazza a kis modell egész lényét, érzéseit, kisugárzását, valamint a kutyás sportfotózás, ahol újra és újra átélhetem a vissza nem térő pillanatok izgalmait. Ilyen képeket megörökíteni, átadni, megkapni páratlan érzés. A workshopon keresztül látásmódommal, szakmai tapasztalataimmal ismerkedhetnek meg a fotósok, hogy lelkesedésük tudatos képalkotással párosuljon, ezzel még több sikert elérve a kutyafotózás területén.


matko-erika-kutya-workshop-szeged

Matkó Erika

Martonosiné Matkó Erika Ida vagyok a Kedvenc Kutyaiskola vezetője Szegeden. Az egész úgy kezdődött, hogy imádtam az állatokat, és kaptam is egy kicsi, fekete, gombszemű pulit. Ő már elment, de a kutya szeretet és a kutyázás szeretete örökre megmaradt, s elkísér egy életen át. Pályafutásomat a Szentesi MEOE kutyakiképző iskolán kezdtem, majd a Szegedi MEOE-nál folytattam, később MNJK Szegedi szervezetében tevékenykedtem. Végül saját független iskolát hoztam létre a Kedvenc Kutyaiskolát, ahol egy számít: az aktív kutyázás. Fontos, hogy a kutyák és gazdáik jól érezzék magukat. Pár éve szorosabb lett a kapcsolat az Ebtenyésztők és Hobbi Kutyások Dél-alföldi Egyesületével, ma már aktívan részt veszek az egyesület életében is.

Célom: A kutyatulajdonosok kellemes, családias környezetben sajátíthassák el a kutyával való bánásmód fortélyait. Szakszerű irányítás mellett szórakozva taníthassák meg kutyájukat a kulturált viselkedésre. Szeretném, hogy minél több ember kerüljön ki az iskolámból, aki ezt az igét tovább viszi.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mit hozz magaddal?

fényképezőgép, kedvenc objektívek, Lightroommal rendelkező laptop (nem baj, ha nincs)

Hol lesz a workshop?

NEXTFOTO Stúdió | Budapest, Üllői út 17. fsz. 2.

Mekkorra létszámmal indul a workshop?

Worksopunk kis létszámú, maximum 12 fő tud rá jelentkezni. A jelentkezés feltétele, hogy a workshop díját a kezdés előtt legalább egy héttel befizesd az e-mailban megadott módon. Mivel a létszám limitált, célszerű a jelentkezéssel egy időben, vagy az utána következő pár napban befizetni az összeget. Ha kérdésed van, küldj nekünk egy e-mailt az info kukac nextfoto.hu e-mail címre.

Meddig lehet jelentkezni?

Jelentkezni a workshop leírásában megadott időpontig vagy a maximális létszám beteléséig lehet! Ha workshopunk felkeltette figyelmedet, célszerű mihamarabb jelentkezni, ne hogy lemaradj róla.

Nem találtál a kérdésedre választ?

Írjál nekünk!


  Az adatkezelési szabályzatot link megismertem, elfogadom.

  IDŐPONT, ÁR, HELYSZÍN

  MIKOR KEZDŐDIK?

  2024. november

   
   

   

  MENNYIBE KERÜL?

  bruttó ár: 59 900 Ft

  A NEXTFOTO alaptanfolyamán végzett tanulóknak 10 000 Ft kedvezmény

  NEXTFOTO Stúdió

  Budapest, Üllői út 17. fsz. 2.

  AJÁNDÉKOZZ WORKSHOPOT!

  Ha van valaki, akiről tudod, hogy szeretne részt venni egy tanfolyamunkon, vagy workshopunkon és meglepnéd őt egy ajándékkal, vásárolj neki NEXTFOTO ajándékutalványt!

  Minden NEXTFOTO ajándékutalványt Neked küldünk, hiszen Te vásároltad, így Te fogod átadni annak akit meglepnél vele. Az ajándékutalvány értékét rád bízzuk: akár 1000 forinttól, egy teljes tanfolyam áráig feltöltheted. Az utalvány 1 éven belül használható fel!

  A megrendeléséhez kérjük kattints a MEGRENDELŐ gombra, töltsd ki az ott található űrlapot és az ajándékkártyádat akár 24 órán belül átveheted a választott módon!

  utalvany

  Érdekelne a workshopunk, de most még nem tudsz eljönni?

  Iratkozz fel a hírlevelünkre, és azonnal értesülsz az újabb időpontokról!

   Az adatkezelési szabályzatot link megismertem, elfogadom.

   newsletter

   REGISZTRÁCIÓ

   Mi történik a regisztráció után?

   Miután kitöltötted a jelentkezési lapot, küldünk Neked egy visszaigazolást a regisztráció során megadott e-mail címedre, illetve leírjuk, hogy hogyan véglegesítheted a jelentkezésedet a workshopra. Ha ezek után is maradt még kérdésed a workshoppal kapcsolatban, azt tedd fel nekünk e-mailban vagy telefonon és mi megválaszoljuk mindet.

   Telefonszám:

   +36 70 518 4681

   Kövess minket!

   Cím:

   1091 Budapest, Üllői út 17.
   workshop_kutyafoto_studio

   Személyes adatok

   Számlázási adatok

   Üzenet