ESKÜVŐFOTÓZÁS
WORKSHOP

2024. OKTÓBER

MEGTELT!

Slider

MEGTANÍTJUK FELISMERNI A PILLANATOT!

Képzeld el

hogy felkérnek arra, hogy fotózz esküvőt. Hatalmas a felelősséged, hiszen a fiatal pár, sőt a násznép a Te fotóidon keresztül fog emlékezni a nagy napra. Minden képnek (na jó a legtöbbnek) valóban tökéletesnek kell lennie. Át kell adnia a nap hangulatát: egyszerre izgalmas, egyszerre meghitt, szeretetteljes, de érdekes, egyedi fotókat kell készítened: mindezt úgy, hogy fototechnikailag is tökéletes legyen.

Az esküvői fotó workshopunkon megtanítjuk neked, hogy mikor, mire kell figyelned, ha esküvőt fotózol. Megismertetjük veled a harcot a fénnyel, a jó esküvői fotózás alapjait, de ami a workshopban a legfontosabb: kiemelten foglalkozunk az utómunkával, és hogy hogyan kell átadni a képeket majd a párnak. Mindeközben megtanítjuk, hogyan lehet az egyik pillanatban beállított, máskor elkapott pillanatokat fotózni: hiszen egy esküvő egy hatalmas káosz, amit Neked át kell látnod, és mindenre fel kell készülnöd!

Minden amit a workshopról tudni kell

A workshop célja, hogy segítséget nyújtson a szükséges felszerelés kiépítéséhez, megfelelő használatához. Ezen felül betekintést ad egy kreatív fotózás megvalósításába, a helyszín kiválasztásától kezdve a párokkal szükséges szakmai kapcsolat kiépítésig. Hasznos gyakorlati tanácsokat, tapasztalatokat osztunk meg az ügyfelek kezeléséről, marketingről, és a munka közben előfordulható váratlan kihívások leküzdéséről is.

Workshopunkat szombaton tartjuk, amikor egész nap számítunk a jelenlétedre. Reggel kezdünk, és egészen estig folyamatosan tanulunk! (2 óra elmélet, 4 óra gyakorlat szabadtéren és 2 óra online elmélet) Természetesen, mint minden oktatásunkon, itt is elvárjuk tőled, hogy aktívan vegyél részt a workshopon: mivel a hangulat fesztelen, nyugodtan kérdezz, érdeklődj, és ne lepődj meg: hiszen te fogsz fotózni, az oktatónk csak segít!

 
 

 

 

KI LESZ AZ OKTATÓ?

Balázs Ádám

2005 óta örökítek meg minden pillanatot. A fotó számomra egy amolyan esztétikus időkapszula. Eleinte ez volt a fő motivációm, a „capture everything” mottó mentén haladtam, majd elkezdtem lépkedni a „szakmai-lépcsőn”, és kipróbálni minden fajta fotós technikát. Beszippantott a képalkotás világa, annyira, hogy tudtam, ezzel akarok foglalkozni. Jelenleg 2018 óta mint főállású fotós és videós vállalkozó tevékenykedek. Fő területem az emberábrázolás és a dokumentarista fotózás, ha pedig ki szeretnék kapcsolni, elvonulok a természetbe és táj valamint általam mood képeknek hívott hangulatfotókat készítek. A modern trendeket igyekszem ötvözni a sajátos elképzeléseimmel, örök lázadóként pedig bátran szakítok a „nagy könyvben” megírtakkal. A kezdetek óta dolgozik bennem a közlés és alkotás iránti vágy, töretlen célom a maradandó alkotása.

Kinek ajánljuk
a workshopunkat?

Elsősorban azokat a lelkes, amatőr fotósokat várjuk, akik a későbbiekben szívesen vállalnának esküvői fotózást, viszont még nincs meg bennük az ehhez szükséges technikai ismeret és rutin. Egy jó esküvői fotós egy személyben fotóriporter, divatfotós, portréfotós, enteriőr, sőt néha ételfotós is.

A boldog pár e nagybetűs napjának megörökítése felelősségteljes küldetés, így nagy tapasztalat, kiemelkedő szakmai tudás és mindenek felett szakmai alázat szükséges ahhoz, hogy méltóképpen megörökítsük e jelentős esemény legapróbb pillanatait.

 
 

 

 

TEMATIKA

Technikai alapismeretek

– Váz (egy váz vagy több váz, milc, aps-c vagy fullframe, duplaslot, kártyaírási sebesség)
– objektívek (fix vagy zoom, fényerő, milyen témához mi kell)
– Kiegészítők (vállpánt, vaku, stb.)
– Mikor milyen módban fotózz? (M, A, S, sorozatkép)
– Fókuszálási módok alkalmak szerint (arcfelismerő előnyei, hátrányai, téma szerinti fókuszmező használat)

Esküvőfotózás bevezető

– Mitől drága az esküvői fotózás (a fotós felelőssége)
– Könnyebbségek, nehézségek
– Ha fotós vagy marketinges is vagy, avagy: nem elég csak fotózni tudni
– Tudatos felkészülés
– Mit mikor érdemes fotózni? (Fotós kérései a nagy nap programmenet írása során)
– Stílusok

Esküvőfotózás a gyakorlatban

– Esküvő előtt: a jegyesfotózás
– Különböző napszakok előnyei és hátrányai
– Kommunikáció az esküvőn
– Együttműködés a szolgáltatókkal
– Kül- és beltéri helyszínek, témák egy esküvő során (getting ready, szertartások, kreatív shooting, party)
– Kreatív shooting: bevált pózok a gyakorlatban

Esküvőfotózás: utómunka

– Az utómunka szakaszai
– Kiegészítők és költségeik az utómunkához (felhő tárhely, szoftverek)
– Tippek, trükkök

IDŐPONT, ÁR, HELYSZÍN

Mikor kezdődik?

2024. október

Mennyibe kerül?

bruttó ár: 59 900Ft

A NEXTFOTO alaptanfolyamán végzett tanulóknak 10 000 Ft kedvezmény

NEXTFOTO STÚDIÓ

1091 Budapest, Üllői út 17.

Érdekelne a workshopunk, de most még nem tudsz eljönni?

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és azonnal értesülsz az újabb időpontról!

Hírlevél

REGISZTRÁCIÓ

Mi történik a regisztráció után?

Miután kitöltötted a jelentkezési lapot, küldünk Neked egy visszaigazolást a regisztráció során megadott e-mail címedre, illetve leírjuk, hogy hogyan véglegesítheted a jelentkezésedet a tanfolyamra. Ha ezek után is maradt még kérdésed a tanfolyammal kapcsolatban, azt tedd fel nekünk e-mailban vagy telefonon és mi megválaszoljuk mindet.

Cím

1091 Budapest, Üllői út 17. fsz. 2.

 

Telefon

+36 70 518 4681

 

E-mail

[email protected]

workshop_eskuvo

Személyes adatok

Számlázási adatok

Üzenet