Go to Top

Magánoktatás regisztráció

  Melyik városban érdekelne a magánoktatásunk? *

  ÁFÁ-s számlát igényelek
  NemIgen

  Csak akkor kell kitölteni, ha számlát igényelsz
  Az adatkezelési szabályzatot link megismertem, elfogadom.

  Általános szerződési feltételeket link elolvastam, elfogadom.

  Balogh Imre

  Húsz éves voltam, amikor az első tükörreflexes gépemmel elkezdtem fotózni. Az analóg technikán tanultam meg az alapokat. A továbbiakban pedig próbáltam lépést tartani a fejlődő fotó technológiával. Önképzéssel persze nem ment minden, ezért Budapesten több fotós iskolát végeztem el. Öröm volt számomra, hogy nagy nevű fotósoktól tanulhattam. Az elmúlt években a fiatalabb korosztálynak tartottam fotós oktatásokat Szolnokon. A Szolnoki Fotóműhely nevű fotóklubbot vezetem. Itt fotós képzéseket, közös fotós túrákat és kiállításokat szervezek. A képeim közel húsz kiállításon szerepeltek Szolnokon, Szegeden és Nagyváradon.

  Kedvenc témáim az épített környezet, események, rendezvények és esküvő fotózás. Persze más témák is közel állnak hozzám. Olyan képeket igyekszem készíteni, melyek láttán a néző egy kicsit megáll, jobban megnézi, és esetleg elgondolkozik a látottakon.

  Gellén Judit

  Valahogy elkezdődött…megmutatni másoknak milyen hangulatos, illatos, hideg, félelmetes, szomorú, mosolygós…. Megállítani a pillanatot! Kéznél volt egy fényképezőgép. A végeredmény nem volt elég jó. Ezt meg kell tanulom! Megkeresni a jobbat, a még jobbat! És messze még a vége! Ha sikerül átadni az érzést, amit meg szerettem volna osztani: akkor megérte a sok pixelt a képre tenni! 15 éve fotózik. A Szolnoki fotóműhely tagja. Budapesten végzett fotós iskolát. 2015-ben a NIKON fotópályázaton profi kategória témagyőztes volt.

  Molnár Attila

  Közgazdázként végeztem, 2000-ben kezdtem el dolgozni Budapesten, azonban Baja mindig fontos maradt számomra. Több mint tíz éve kezdtem a fotózással foglalkozni, mikor megvettem életem első DSLR gépét. Bajaiként elsősorban a Gemenc szépségei érintettek meg, így a természet-fotózás áll hozzám legközelebb. Azonban mára már nagy örömet jelent számomra a képalkotás többi területe is : esküvők, gyermekek portrék, a mindennapi pillanatok megörökítése is.