LOVAS
WORKSHOP

2024. MÁJUS 26.

Slider

Megtanítjuk Neked, hogyan fotózz különleges hangulatú lovas képeket

Utazás egy különleges világba

Meghívunk egy workshopra ahol a lovak káprázatos világa teljes valójában fotósaink elé tárul. Lovak természetes környezetükben, nem hétköznapi mutatványokkal, és egymodell, aki méginkább hozzájárul a lenyűgöző látványhoz. Gyönyörű modellünk 3 féle ruhával készül a különböző jelenetekhez. Lovas öltözékben, mesés estélyi ruhában, sőt, még fehérneműben is résztvevőink kamerája elé áll.

A tanfolyam gyakorlati részének alapjait egytől egyig látványos jelenetek képezik, melyeknél nagyon fontosak a jó beállások, helyezkedés, megfelelő pózoltatás. Minden lépéshez szakmai segítséget kapnak a résztvevők, folyamatos visszajelzést képeikre, és javítási lehetőséget.

A ló fotózásának témája sokféle lehet. Lényének sokoldalú megjelenítése, képzettségének bemutatása, de természetesen a ló és lovasa közötti harmónia is megörökítésre kerülhet.

Modelljeink: kaszkadőr lovak a filmiparból

Kik állnak különleges négylábú modelljeink mögött? Az egyedülálló színvonalat a JuhászTeam, Magyarország vezető filmipari lovas csapata biztosítja.

Ifj Juhász László lovas szakértő, Juhász László fogathajtó világbajnok fia, személyesen enged betekintést nyerni a képzett lovak világába. A tanfolyam teljes ideje alatt kezeskedik a lovak koordinálásáról, hogy azok páratlan szépségükben mutatkozhassanak a felvételeken.

A JuhászTeam több, mint 50 magasan képzett lovat, lovasokat, hintókat és felszereléseket biztosít reklámfilmek, televíziós műsorok, fotózások és nemzetközi filmek számára (Kincsem, The witcher, Robin Hood, Ben Hur, Karib-tenger kalózai 4…).

A workshopunkat vasárnap tartjuk, 14:30kor kezdünk. A NEXTFOTO stúdiója elől indulunk 14 órakor, és innen megyünk tovább a lovastanyára, ahol egy kis elmélet után változatos helyszíneken délután 19.30-ig folyamatosan együtt tanulunk, fotózunk! A készített képeket azonnal kielemezzük. Természetesen, mint minden oktatásunkon, itt is elvárjuk tőled, hogy aktívan vegyél részt a workshopon: mivel a hangulat fesztelen, nyugodtan kérdezz, érdeklődj, és ne lepődj meg: hiszen te fogsz, fotózni az oktatónk csak segít!

Találkozás: NEXTFOTO Stúdió, 1091 Budapest, Üllői út 17. fsz. 2. 

Az utómunkával kapcsolatos oktatás a workshop után egy előre egyeztetett hétköznapi napon online lesz megtartva. Az online oktatás 2 órás lesz, tehát 18 órakor kezdünk és várhatóan 20 óráig tart majd. Akinek nem jó az időpont az sem fog lemaradni róla, mivel az oktatásról felvétel készül!

TEMATIKA

VISSZATEKINTÉS

Amikor először látogattam el a lovardába, azonnal eltöltött a lelkesedés látván a rengeteg lehetőséget az állatokban és a helyszínben. A lovak ragyogtak a napfényben, méltóságteljes mozdulatokkal követték gazdájuk minden parancsát. Így a modell is biztonságban érezte magát, létrejött ló és lovasa közt a tökéletes összhang. Hosszú órákat töltöttem a tanyán, de úgy éreztem, egy hét is kevés lenne, akkor sem tudnék betelni a látvánnyal. Mikor hazajöttem, egyértelműen megfogalmazódott bennem: ezt az élményt mindenkivel meg szeretném osztani – biztos vagyok benne, hogy egy ilyen kaland bárki számára életre szóló emlék lesz!

KI LESZ AZ OKTATÓ?

Sherry Arelle

Fotósként és grafikusként végeztem, egyaránt megismertem a régi és modern vizuális trendeket. Látásmódomat, program-és technikai ismereteimet folyamatosan fejlesztem, célom, hogy mindig eredetit és különlegeset alkossak. Saját stílusom leginkább a stúdiófotózásban bontakozik ki. Imádom modelleimet és különleges személyiségüket megismerni, majd közös munkánk eredményét viszontlátni a fotókon. A szakma iránti elkötelezettségemet és lelkesedésemet szeretem megosztani tanulóimmal, akiktől rengeteg inspirációt és pozitív visszajelzést kaptam eddigi munkám során.

IDŐPONT, ÁR, HELYSZÍN

Mikor kezdődik?

2024. május 26.

Mennyibe kerül?

bruttó ár: 69 900Ft

A NEXTFOTO alaptanfolyamán végzett tanulóknak 10 000 Ft kedvezmény

Táborfalva

Bubos Banka tanya

Érdekelne a workshopunk, de most még nem tudsz eljönni?

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és azonnal értesülsz az újabb időpontról!

  Az adatkezelési szabályzatot link megismertem, elfogadom.

  REGISZTRÁCIÓ

  Mi történik a regisztráció után?

  Miután kitöltötted a jelentkezési lapot, küldünk Neked egy visszaigazolást a regisztráció során megadott e-mail címedre, illetve leírjuk, hogy hogyan véglegesítheted a jelentkezésedet a tanfolyamra. Ha ezek után is maradt még kérdésed a tanfolyammal kapcsolatban, azt tedd fel nekünk e-mailban vagy telefonon és mi megválaszoljuk mindet.

  Cím

  1091 Budapest, Üllői út 17. fsz. 2.

   

  Telefon

  +36 70 518 4681

   

  E-mail

  [email protected]

  lovas_workshop

  Személyes adatok

  Számlázási adatok

  Üzenet