PHOTOSHOP
TANFOLYAM

5 alkalom / 15 óra

HAMAROSAN

MEGTELT!

Slider

MEGTANÍTJUK NEKED AZT, HOGY HOZD KI A LEGTÖBBET A FOTÓIDBÓL

A majdnem tökéletes kép

Létezik a majdnem tökéletes fotó. Ez az a kép, amin minden jó, de nem eléggé. Valami plusz kellene bele, amitől azonnal tökéletessé válna, de mi lehet az? Talán a fények? Jobb lenne, ha kontrasztosabb lenne? Belógott valahonnan valami, ami nem illik oda? Milyen lenne fekete-fehérben? Vagy egy szűkebb képkivágás kellene? Megannyi kérdés, amire csak egyetlen válasz van: a Photoshop, amely több, mint 25 éve teszi könnyűvé az utómunkát a képeken: retusálás, beállítások, effektek: biztosan kell értened hozzá!

Photoshop: Képmanipuláció, vagy korrigálás?

Amikor az utolsó fotós órán feltesszük a tanulóinknak a kérdést, hogy szerintük szükséges-e a fotókon az utómunka, a válasz egyértelműen igen. Ám mindig felmerül a másik kérdés is: az utómunka manipuláció vagy korrigálás? A válaszunk egyértelmű: az, hogy mire használod a Photoshopot, dönti el, hogy korrekció, vagy képmanipulálás. Mi mindenesetre megtanítjuk neked azt, hogy hozd ki a legtöbbet a fotóidból.

 
 

 

 

Minden amit a workshopról tudni kell

Az offline, azaz helyszíni Photoshop tanfolyamunkat 10-15 fős csoportokban tartjuk melynek oktatója Gyócsi Tamás lesz. Az oktatások 5×2 órában, keddenként 18:00-tól 21:00-óráig kerülnek megrendezésre a NEXTFOTO Stúdiójában, heti egy alkalommal.

A tanfolyam ára 59 900 HUF.

2024.02.27. (kedd)
2024.03.05. (kedd)
2024.03.12. (kedd)
2024.03.19. (kedd)
2024.03.26. (kedd)

Amire szükséged lesz: laptop, töltőkábel, egér, jegyzetfüzet

Mit tanítunk a Photoshop tanfolyamunkon?

Elméletet, és gyakorlatot is. A Photoshopról már mindenki hallott, sokan vannak, akik ki is próbálták, ám kevesen képesek profin kezelni: ismerni a határokat, pontosan azt tenni, amit szerettek volna, elkerülni a csicsás képeket, és meglátni azt, hogy mit lehet kihozni egy képből, egy kis utómunkával. A Photoshop tanfolyamunk elején elméleti tudást kapsz. Megtanítjuk neked, a színprofilokat, fájlformátumokat, azt, hogyan tudsz eszközről, eszközre importálni, és rengeteg más dolgot, amelyik fontos elmélete a programnak. A gyakorlati oktatás során először mindent megmutatunk, amit a képekkel lehet csinálni Photoshoppal: retusálunk, képet vágunk, rétegekkel mesterkedünk. A képek után áttérünk a szövegre. Mire vége a tanfolyamnak, magabiztosan kezeled a Photoshopot, és képes leszel a majdnem tökéletes fotóból, tökéleteset varázsolni.

Kiket várunk, kinek hasznos?

Szeretettel várunk, ha érdekel a fotós utómunka csodálatos, lenyűgöző világa. Ha érdekelnek titkok, ha szeretnéd a legtöbbet kihozni képeidből. Kifejezetten ajánljuk Neked a tanfolyamot akkor, ha később fotózással szeretnél foglalkozni, hiszen sokkal könnyebben megy majd minden, ha értesz a Photoshophoz. Mivel a Photoshop tanfolyamon, nem képet, és szöveget (ezáltal tipográfiát) is tanítunk, elengedhetetlen a tanfolyam neked akkor is, ha szeretnél a vizuális technikával foglalkozni, például szórólapot készíteni, vagy weboldalt.

 
 

 

 

TEMATIKA

A DIGITÁLIS KÉPALKOTÁS ELMÉLETE

ÁLLOMÁNYTÍPUSOK, ÁLLOMÁNYKEZELÉS

MUNKATERÜLET

photoshop-nextfoto.hu-03

KÉPEK ÁTALAKÍTÁSA

HALADÓ SZÍNKORREKCIÓ

KIJELÖLÉS ÉS MASZKOLÁS

photoshop-nextfoto.hu-06

RÉTEGEK

RETUSÁLÁS

SZÖVEG

photoshop-nextfoto.hu-09

KI LESZ AZ OKTATÓ?

Gyócsi Tamás

Eredeti szakmámat illetően belső építészeti kivitelezéssel foglalkoztam, kreativitás a kreatív gondolkodást mindig magaménak éreztem. 2007-ben megismerkedtem a fotózással, már akkor éreztem hogy ezt akarom csinálni. Alkalmazott fotográfusként, termékfotó, és portfolio, épület fotózással foglalkozom. Ha hobbiból fotózom, leginkább az utca, a részletek ami érdekel.

IDŐPONT, ÁR, HELYSZÍN

Mikor kezdődik?

HAMAROSAN

Mennyibe kerül?

bruttó ár: 59 900Ft

A NEXTFOTO alaptanfolyamán végzett tanulóknak 10 000 Ft kedvezmény

NEXTFOTO STÚDIÓ

1091 Budapest, Üllői út 17.

Érdekelne a workshopunk, de most még nem tudsz eljönni?

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és azonnal értesülsz az újabb időpontról!

Hírlevél

REGISZTRÁCIÓ

Mi történik a regisztráció után?

Miután kitöltötted a jelentkezési lapot, küldünk Neked egy visszaigazolást a regisztráció során megadott e-mail címedre, illetve leírjuk, hogy hogyan véglegesítheted a jelentkezésedet a tanfolyamra. Ha ezek után is maradt még kérdésed a tanfolyammal kapcsolatban, azt tedd fel nekünk e-mailban vagy telefonon és mi megválaszoljuk mindet.

Cím

1091 Budapest, Üllői út 17. fsz. 2.

 

Telefon

+36 70 518 4681

 

E-mail

[email protected]

photoshop_offline

Személyes adatok

Üzenet