Workshopunkon megmutatjuk Neked, hogyan hozd ki a baba vagy gyerekfotókból a legtöbbet.

Egy gyermek, vagy baba fotózása egyszerre a leghálásabb, és legnehezebb feladat. Ekkor számít igazán, hogy mit tudsz kihozni a pillanatból. Ilyenkor kizárólag a tökéletes az elfogadható végeredmény. Hiszen ez lesz az a fotó, amelyet büszke szülők nézegetnek, osztanak a Facebookon. Ez lesz az a fotó, amelyiket a falra akasztanak évtizedekre. Ez lesz az a fotó, amelyik a család kedvence lesz.

A babafotó workshopunkon megtanítjuk Neked, hogyan hozd ki a baba vagy gyerekfotókból a legtöbbet. Hogyan készíts egyedi, különleges képeket. Mire figyelj, hogy ne „tucatfotót” készíts. Gyere el hozzánk a baba, gyermekfotó workshopunkra, hogy megtudd mi a különbség a gyerekről készült kép, és a gyermekfotózás közt!

Minden, amit tudni kell a babafotó wokshopunkról

A workshopunkat szombaton tartjuk, amikor egész nap számítunk a jelenlétedre. Reggel 9 kor kezdünk, és egészen este 17 óráig folyamatosan tanulunk! A baba, gyermekfotó workshopunknak egyetlen témája van, a baba és gyermekfotózás. Az oktatás 8 órás, ebből nagyjából 2.5 óra az elmélet, és 5.5 óra a gyakorlat. Természetesen, mint minden oktatásunkon, itt is elvárjuk tőled, hogy aktívan vegyél részt a workshopon: mivel a hangulat fesztelen, nyugodtan kérdezz, érdeklődj, és ne lepődj meg: hiszen te fogsz, fotózni az oktatónk csak segít! A baba és gyermekfotózás workshopunkon több korosztályban modelleket biztosítunk.

Ki lesz az oktató?

IDŐPONT, ÁR, HELYSZÍN

MIKOR KEZDŐDIK?

HAMAROSAN

MENNYIBE KERÜL?

bruttó ár: 49 900 Ft

A NEXTFOTO alaptanfolyamán végzett tanulóknak 10 000 Ft kedvezmény

NEXTFOTO STÚDIÓ

Budapest, Üllői út 17.

AJÁNDÉKOZZ BABAFOTÓ WORKSHOPOT!

Ha van valaki, akiről tudod, hogy szeretne részt venni a babafotózás workshopunkon, és meglepnéd őt egy ajándékkal, vásárolj neki NEXTFOTO ajándékutalványt!

Minden NEXTFOTO ajándékutalványt Neked küldünk, hiszen Te vásároltad, így Te fogod átadni annak akit meglepnél vele. Az ajándékutalvány értékét rád bízzuk: akár 1000 forinttól, egy teljes tanfolyam áráig feltöltheted. Az utalvány 1 éven belül használható fel!

A megrendeléséhez kérjük kattints a MEGRENDELŐ gombra, töltsd ki az ott található űrlapot és az ajándékkártyádat akár 24 órán belül átveheted a választott módon!

utalvany

Érdekelne a workshopunk, de most még nem tudsz eljönni?

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és azonnal értesülsz az újabb időpontokról!

    Az adatkezelési szabályzatot link megismertem, elfogadom.

    newsletter