GLAMOUR
WORKSHOP

2024. augusztus

Slider

Próbáld ki magad a portréfotózás világában Glamour Workshopunkon!

Glamour workshop

Azoknak a fotósoknak szól, akik a portré fotózásban szívesen kipróbálnák magukat, esetleg régóta érdeklődnek komolyabban a téma iránt, és szeretnének intenzíven fejlődni, egy workshop keretében. Ehhez a tanulók megfelelő elméleti felkészítést kapnak, amire tudnak támaszkodni a tanfolyam későbbi részében, illetve a későbbi önálló fotózásaik során. A gyakorlati részen pedig gyönyörű modellekkel kipróbálhatják eddig megszerzett tudásukat, valamint csiszoljuk a látásmódot, póztechnikákat, és a kreatív kompozíciókat, hogy a nap végén mindenki portfóliója profi képekkel gazdagodhasson.

Minden amit a workshopról tudni kell

A workshopunkat vasárnap tartjuk, amikor egész nap számítunk a jelenlétedre. 12 órakor kezdünk, és egészen este 18 óráig folyamatosan tanulunk! Az oktatás 6 órás, ebből nagyjából 2 óra az elmélet, és 4 óra a gyakorlat. Természetesen, mint minden oktatásunkon, itt is elvárjuk tőled, hogy aktívan vegyél részt a workshopon: mivel a hangulat fesztelen, nyugodtan kérdezz, érdeklődj, és ne lepődj meg: hiszen te fogsz, fotózni az oktatónk csak segít! A glamour workshopunkon 2 profi modellt biztosítunk.

KI LESZ AZ OKTATÓ?

Sherry Arelle

Fotósként és grafikusként végeztem, egyaránt megismertem a régi és modern vizuális trendeket. Látásmódomat, program-és technikai ismereteimet folyamatosan fejlesztem, célom, hogy mindig eredetit és különlegeset alkossak. Saját stílusom leginkább a stúdiófotózásban bontakozik ki. Imádom modelleimet és különleges személyiségüket megismerni, majd közös munkánk eredményét viszontlátni a fotókon. A szakma iránti elkötelezettségemet és lelkesedésemet szeretem megosztani tanulóimmal, akiktől rengeteg inspirációt és pozitív visszajelzést kaptam eddigi munkám során.

TEMATIKA

12:00 - 14:00

átfogó elmélet a Glamour világáról, felkészülés a gyakorlatra

14:00 - 16:00

gyakorlat különböző otthonos enteriőrökben

16:00 - 18:00

gyakorlat sötét környezetben: low-key művészképek, csillogó test, vizes képek

IDŐPONT, ÁR, HELYSZÍN

Mikor kezdődik?

2024. augusztus

Mennyibe kerül?

bruttó ár: 69 900Ft

A NEXTFOTO alaptanfolyamán végzett tanulóknak 10 000 Ft kedvezmény

Wonderland Studio

1042 Budapest, Kassai utca 31. 2em/3.

Érdekelne a workshopunk, de most még nem tudsz eljönni?

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és azonnal értesülsz az újabb időpontról!

Hírlevél

REGISZTRÁCIÓ

Mi történik a regisztráció után?

Miután kitöltötted a jelentkezési lapot, küldünk Neked egy visszaigazolást a regisztráció során megadott e-mail címedre, illetve leírjuk, hogy hogyan véglegesítheted a jelentkezésedet a tanfolyamra. Ha ezek után is maradt még kérdésed a tanfolyammal kapcsolatban, azt tedd fel nekünk e-mailban vagy telefonon és mi megválaszoljuk mindet.

Cím

1091 Budapest, Üllői út 17. fsz. 2.

 

Telefon

+36 70 518 4681

 

E-mail

[email protected]

workshop_glamour

Személyes adatok

Számlázási adatok

Üzenet