HALADÓ LIGHTROOM RETUS

ONLINE WORKSHOP

HAMAROSAN

2022. március 24. 18:00-21:00

Szeretnéd tudni, hogy hozhatod ki a legtöbbet az Általad készített képekből?

Online haladó Lightroom retus workshop

Szeretnéd tudni, hogy hozhatod ki a legtöbbet az Általad készített képekből? Nem ismeretlen
számodra a retusálás fogalma, de az utómunka még mindig túl sok időt rabol el Tőled? Nehezen igazodsz el a Lightroom nyújtotta számos funkció között?
Találd meg a képfeldolgozással kapcsolatos kérdéseidre a választ most, és gazdagodj hasznos új információkkal! Fotóid arra várnak, hogy visszaadhassák a megörökített pillanat varázsát! A workshopon való részvételhez ajánlott a program alapjainak ismerete.

Minden amit a workshopról tudni kell

Az oktatáson a Google Meets segítségével vehettek részt (amihez elegendő ha böngésző van telepítve a számítógépeteken), kamera és mikrofon használata ajánlott a folyamatos interaktivitáshoz. A kedvezményes árra való tekintettel, más kedvezménnyel nem összevonható a részvételi díj. Az élő online workshopunkról felvétel készül, ami 1 hétig visszanézhető!

TEMATIKA

1. modul:

Az alapok átismétlésével kezdünk, a következő szintre lépést magyarázatokkal kísérve jutunk el a merészebb kép-át-változtatásokig. Ráirányítjuk figyelmünket a hibák megtalálására, tovább játszunk a finom módosításokkal, így gyakorlat közben sajátítjuk az elméleti tudást. Betekintést nyújtunk a kreatív retusálás fortélyaiba. Az utómunka segítségével hozzuk vissza a részleteket, szorítjuk háttérbe a zavaró dolgokat, vizuális eszközökkel vezetjük a nézők tekintetét. Saját elképzeléseidhez is segítséget nyújtunk, de adunk Neked ötleteket is. Tedd képeidet még ragyogóbbá: alakítsd őket hangulatos színekkel, plusz látványelemekkel. Alkoss úgy, mint egy művész, hogy a látvány lehengerlő legyen!

2. modul

Portré retus könnyedén: egy portrén végezhető változtatások bonyolultnak tűnhetnek, éppen ezért sokan tartózkodnak a témától. A megfelelő anatómiai ismeretek elsajátításával és vizuális trükkök használatával nincs okunk félelemre.

Megmutatjuk a leggyakrabban elkövetett hibákat, a portréretus eszközeinek megismertetésével pedig jóval könnyebben végezzük majd el az ízléses utómunkát. Ennek szemléltetésére férfi és női portré is a tananyag részét képezi.

3. modul

„A kijelzőn pedig olyan jól nézett ki – mi lett a képemmel?” Szeretnéd hallani a választ és a megoldást is? Tanuld meg a fakó képekbe visszahozni az életet, szerezd meg az „élmény-képek” titkát!

Azoknak a fotósnak a galériáját nézegetjük örömmel, akiknek a képei tele vannak élettel, színekkel, vidámsággal. Na de hogy csinálják?! A pillanatot mind hasonlóan örökítjük meg, de ami végül igazán különlegessé teszi a fotókat, az a retusálás…

4. modul

Szívesen vállalnál fotós megbízásokat, de visszatart az utómunka? Kezeld képeidet nagyban, gyorsan! A Lightroom programmal bármilyen általunk elképzelt látvánnyá alakíthatjuk alkotásainkat. A program lehetőségeinek tárházát kipróbálni, ízlelgetni viszont évekbe is telhet. Időt spórolhatsz velünk, több irányvonalat is megmutatunk Neked, melyek segítségével rátalálhatsz saját stílusodra, hogy portfóliód naprakész, profi és meggyőző legyen! A workshop elvégzése után könnyebben megtalálod saját utad a szakma világában. Ehhez a végén megválaszoljuk egyéni kérdéseiteket és tanácsokkal is ellátunk.

KI LESZ AZ OKTATÓ?

Sherry Arelle

Fotósként és grafikusként végeztem, egyaránt megismertem a régi és modern vizuális trendeket. Látásmódomat, program-és technikai ismereteimet folyamatosan fejlesztem, célom, hogy mindig eredetit és különlegeset alkossak.

Saját stílusom leginkább a stúdiófotózásban bontakozik ki. Imádom modelleimet és különleges személyiségüket megismerni, majd közös munkánk eredményét viszontlátni a fotókon. A szakma iránti elkötelezettségemet és lelkesedésemet szeretem megosztani tanulóimmal, akiktől rengeteg inspirációt és pozitív visszajelzést kaptam eddigi munkám során.

IDŐPONT, ÁR, HELYSZÍN

Mikor kezdődik?

HAMAROSAN

Mennyibe kerül?

bruttó ár: 54 900Ft

A Nextfoto alaptanfolyamán végzett tanulóinknak továbbra is jár az ettől eltérő jelentős kedvezmény!

A NEXTFOTO alaptanfolyamán végzett tanulóknak 10 000 Ft kedvezmény

HELYSZÍN?

a Te otthonod

Az élő online workshopunkról felvétel készül, ami 1 hétig visszanézhető!

Érdekelne a workshopunk, de most még nem tudsz eljönni?

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és azonnal értesülsz az újabb időpontról!

  Az adatkezelési szabályzatot link megismertem, elfogadom.

  REGISZTRÁCIÓ

  Mi történik a regisztráció után?

  Miután kitöltötted a jelentkezési lapot, küldünk Neked egy visszaigazolást a regisztráció során megadott e-mail címedre, illetve leírjuk, hogy hogyan véglegesítheted a jelentkezésedet a tanfolyamra. Ha ezek után is maradt még kérdésed a tanfolyammal kapcsolatban, azt tedd fel nekünk e-mailban vagy telefonon és mi megválaszoljuk mindet.

  Cím

  1091 Budapest, Üllői út 17. fsz. 2.

   

  Telefon

  +36 70 518 4681

   

  E-mail

  [email protected]

  online_lightroom_retus_workshop

  Személyes adatok

  Üzenet