HALADÓ LIGHTROOM RETUS

ONLINE WORKSHOP

2022. március 17. 18:00-21:00

2022. március 24. 18:00-21:00

Szeretnéd tudni, hogy hozhatod ki a legtöbbet az Általad készített képekből?

Online haladó Lightroom retus workshop

Szeretnéd tudni, hogy hozhatod ki a legtöbbet az Általad készített képekből? Nem ismeretlen
számodra a retusálás fogalma, de az utómunka még mindig túl sok időt rabol el Tőled? Nehezen igazodsz el a Lightroom nyújtotta számos funkció között?
Találd meg a képfeldolgozással kapcsolatos kérdéseidre a választ most, és gazdagodj hasznos új információkkal! Fotóid arra várnak, hogy visszaadhassák a megörökített pillanat varázsát! A workshopon való részvételhez ajánlott a program alapjainak ismerete.

Minden amit a workshopról tudni kell

Az oktatáson a Google Meets segítségével vehettek részt (amihez elegendő ha böngésző van telepítve a számítógépeteken), kamera és mikrofon használata ajánlott a folyamatos interaktivitáshoz. A kedvezményes árra való tekintettel, más kedvezménnyel nem összevonható a részvételi díj. Az élő online workshopunkról felvétel készül, ami 1 hétig visszanézhető!

TEMATIKA

1. modul:

Az alapok átismétlésével kezdünk, a következő szintre lépést magyarázatokkal kísérve jutunk el a merészebb kép-át-változtatásokig. Ráirányítjuk figyelmünket a hibák megtalálására, tovább játszunk a finom módosításokkal, így gyakorlat közben sajátítjuk az elméleti tudást. Betekintést nyújtunk a kreatív retusálás fortélyaiba. Az utómunka segítségével hozzuk vissza a részleteket, szorítjuk háttérbe a zavaró dolgokat, vizuális eszközökkel vezetjük a nézők tekintetét. Saját elképzeléseidhez is segítséget nyújtunk, de adunk Neked ötleteket is. Tedd képeidet még ragyogóbbá: alakítsd őket hangulatos színekkel, plusz látványelemekkel. Alkoss úgy, mint egy művész, hogy a látvány lehengerlő legyen!

2. modul

Portré retus könnyedén: egy portrén végezhető változtatások bonyolultnak tűnhetnek, éppen ezért sokan tartózkodnak a témától. A megfelelő anatómiai ismeretek elsajátításával és vizuális trükkök használatával nincs okunk félelemre.

Megmutatjuk a leggyakrabban elkövetett hibákat, a portréretus eszközeinek megismertetésével pedig jóval könnyebben végezzük majd el az ízléses utómunkát. Ennek szemléltetésére férfi és női portré is a tananyag részét képezi.

3. modul

„A kijelzőn pedig olyan jól nézett ki – mi lett a képemmel?” Szeretnéd hallani a választ és a megoldást is? Tanuld meg a fakó képekbe visszahozni az életet, szerezd meg az „élmény-képek” titkát!

Azoknak a fotósnak a galériáját nézegetjük örömmel, akiknek a képei tele vannak élettel, színekkel, vidámsággal. Na de hogy csinálják?! A pillanatot mind hasonlóan örökítjük meg, de ami végül igazán különlegessé teszi a fotókat, az a retusálás…

4. modul

Szívesen vállalnál fotós megbízásokat, de visszatart az utómunka? Kezeld képeidet nagyban, gyorsan! A Lightroom programmal bármilyen általunk elképzelt látvánnyá alakíthatjuk alkotásainkat. A program lehetőségeinek tárházát kipróbálni, ízlelgetni viszont évekbe is telhet. Időt spórolhatsz velünk, több irányvonalat is megmutatunk Neked, melyek segítségével rátalálhatsz saját stílusodra, hogy portfóliód naprakész, profi és meggyőző legyen! A workshop elvégzése után könnyebben megtalálod saját utad a szakma világában. Ehhez a végén megválaszoljuk egyéni kérdéseiteket és tanácsokkal is ellátunk.

KI LESZ AZ OKTATÓ?

Sherry Arelle

Fotósként és grafikusként végeztem, egyaránt megismertem a régi és modern vizuális trendeket. Látásmódomat, program-és technikai ismereteimet folyamatosan fejlesztem, célom, hogy mindig eredetit és különlegeset alkossak.

Saját stílusom leginkább a stúdiófotózásban bontakozik ki. Imádom modelleimet és különleges személyiségüket megismerni, majd közös munkánk eredményét viszontlátni a fotókon. A szakma iránti elkötelezettségemet és lelkesedésemet szeretem megosztani tanulóimmal, akiktől rengeteg inspirációt és pozitív visszajelzést kaptam eddigi munkám során.

IDŐPONT, ÁR, HELYSZÍN

Mikor kezdődik?

2022. március 17.

Mennyibe kerül?

44 900Ft

ami tartalmazza a 27%-os ÁFÁ-t

A Nextfoto alaptanfolyamán végzett tanulóinknak továbbra is jár az ettől eltérő jelentős kedvezmény!

HELYSZÍN?

a Te otthonod

Az élő online workshopunkról felvétel készül, ami 1 hétig visszanézhető!

Érdekelne a workshopunk, de most még nem tudsz eljönni?

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és azonnal értesülsz az újabb időpontról!

  Az adatkezelési szabályzatot link megismertem, elfogadom.

  REGISZTRÁCIÓ

  Mi történik a regisztráció után?

  Miután kitöltötted a jelentkezési lapot, küldünk Neked egy visszaigazolást a regisztráció során megadott e-mail címedre, illetve leírjuk, hogy hogyan véglegesítheted a jelentkezésedet a tanfolyamra. Ha ezek után is maradt még kérdésed a tanfolyammal kapcsolatban, azt tedd fel nekünk e-mailban vagy telefonon és mi megválaszoljuk mindet.

  Cím

  1091 Budapest, Üllői út 17. fsz. 2.

   

  Telefon

  +36 70 518 4681

   

  E-mail

  [email protected]

  Személyes adatok

  Üzenet