Online kezdő fotótanfolyam

Online fotótanfolyam kezdőknek, lépésről lépésre. Főszerepben a gyakorlat, kezedben a fényképezővel sajátíthatod el az alapokat és az apró trükköket. Részletfizetési lehetőséggel!

lightroom_nextfoto_1280

Online kezdő Lightroom tanfolyam

Manapság az utólagos képfeldolgozás elengedhetetlen készség a lelkes rajongók vagy bárki számára, vagy aki a fényképezést hivatásává kívánja tenni. A Lightroom elsajátításával fényképeidet a következő szintre emelheted, lehetővé téve a profi kinézetű fényképek készítését, illetve a képek feldolgozása során a munkafolyamatokat is jelentősen felgyorsíthatod vele

Online haladó Lightroom retus workshop

Szeretnéd tudni, hogy hozhatod ki a legtöbbet az Általad készített képekből? Nem ismeretlen számodra a retusálás fogalma, de az utómunka még mindig túl sok időt rabol el Tőled? Nehezen igazodsz el a Lightroom nyújtotta számos funkció között? Találd meg a képfeldolgozással kapcsolatos kérdéseidre a választ most, és gazdagodj hasznos új információkkal! Fotóid arra várnak, hogy visszaadhassák a megörökített pillanat varázsát! A workshopon való részvételhez ajánlott a program alapjainak ismerete.

nextfoto_photoshop_online

Online kezdő Photoshop tanfolyam

Amikor az utolsó fotós órán feltesszük a tanulóinknak a kérdést, hogy szerintük, szükséges-e a fotókon az utómunka: a válasz egyértelműen igen. Ám, mindig felmerül a másik kérdés is: az utómunka manipuláció, vagy korrigálás? A válaszunk egyértelmű: az, hogy mire használod a Photoshopot, dönti el, hogy korrekció, vagy képmanipulálás. Mi mindenesetre megtanítjuk neked azt, hogy hozd ki a legtöbbet a fotóidból.