PHOTOSHOP

ONLINE ALAPKÉPZÉS

HAMAROSAN

MEGTANÍTJUK NEKED AZT, HOGY HOZD KI A LEGTÖBBET A FOTÓIDBÓL

A majdnem tökéletes kép

Létezik a majdnem tökéletes fotó. Ez az a kép, amin minden jó, de nem eléggé. Valami plusz kellene bele, amitől azonnal tökéletessé válna, de mi lehet az? Talán a fények? Jobb lenne, ha kontrasztosabb lenne? Belógott valahonnan valami, ami nem illik oda? Milyen lenne fekete-fehérben? Vagy egy szűkebb képkivágás kellene? Megannyi kérdés, amire csak egyetlen válasz van: a Photoshop, amely több, mint 25 éve teszi könnyűvé az utómunkát a képeken: retusálás, beállítások, effektek: biztosan kell értened hozzá!

Minden amit a workshopról tudni kell

Online Photoshop tanfolyamunkat 10-15 fős csoportokban tartjuk melynek oktatója Sherry Arelle lesz. Az oktatások 5×3 órában, keddenként 18:00-tól 21:00-óráig kerülnek megrendezésre, heti egy alkalommal. 

2024.03.19. (kedd)
2024.03.26. (kedd)
2024.04.02. (kedd)
2024.04.09. (kedd)
2024.04.16. (kedd)

Az online óráinkra Google Hangouts segítségével csatlakozhatsz, ezért számítógéppel, webkamerával és mikrofonnal mindenféleképpen készülnöd kell (a zavaró tényezők teljes kizárása érdekében fülhallgató használata is ajánlott). Az előre megbeszélt időpontokban minden alkalommal élőben jelentkezünk be hozzád.

Photoshop: Képmanipuláció, vagy korrigálás?

Amikor az utolsó fotós órán feltesszük a tanulóinknak a kérdést, hogy szerintük, szükséges-e a fotókon az utómunka: a válasz egyértelműen igen. Ám, mindig felmerül a másik kérdés is: az utómunka manipuláció, vagy korrigálás? A válaszunk egyértelmű: az, hogy mire használod a Photoshopot, dönti el, hogy korrekció, vagy képmanipulálás. Mi mindenesetre megtanítjuk neked azt, hogy hozd ki a legtöbbet a fotóidból.

Mit tanítunk a Photoshop tanfolyamunkon?

Elméletet, és gyakorlatot is. A Photoshopról már mindenki hallott, sokan vannak, akik ki is próbálták, ám kevesen képesek profin kezelni: ismerni a határokat, pontosan azt tenni, amit szerettek volna, elkerülni a csicsás képeket, és meglátni azt, hogy mit lehet kihozni egy képből, egy kis utómunkával. A Photoshop tanfolyamunk elején elméleti tudást kapsz. Megtanítjuk neked, a színprofilokat, fájlformátumokat, azt, hogyan tudsz eszközről, eszközre importálni, és rengeteg más dolgot, amelyik fontos elmélete a programnak. A gyakorlati oktatás során először mindent megmutatunk, amit a képekkel lehet csinálni Photoshoppal: retusálunk, képet vágunk, rétegekkel mesterkedünk. A képek után áttérünk a szövegre. Mire vége a tanfolyamnak, magabiztosan kezeled a Photoshopot, és képes leszel a majdnem tökéletes fotóból, tökéleteset varázsolni.

TEMATIKA

Miért szeretjük ennyien?

KI LESZ AZ OKTATÓ?

Sherry Arelle

Fotósként és grafikusként végeztem, egyaránt megismertem a régi és modern vizuális trendeket. Látásmódomat, program-és technikai ismereteimet folyamatosan fejlesztem, célom, hogy mindig eredetit és különlegeset alkossak. Saját stílusom leginkább a stúdiófotózásban bontakozik ki. Imádom modelleimet és különleges személyiségüket megismerni, majd közös munkánk eredményét viszontlátni a fotókon. A szakma iránti elkötelezettségemet és lelkesedésemet szeretem megosztani tanulóimmal, akiktől rengeteg inspirációt és pozitív visszajelzést kaptam eddigi munkám során.

IDŐPONT, ÁR, HELYSZÍN

Mikor kezdődik?

HAMAROSAN

Mennyibe kerül?

bruttó ár: 49 900Ft

A NEXTFOTO alaptanfolyamán végzett tanulóknak 10 000 Ft kedvezmény

HELYSZÍN

A te otthonod

Érdekelne a workshopunk, de most még nem tudsz eljönni?

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és azonnal értesülsz az újabb időpontról!

Hírlevél

REGISZTRÁCIÓ

Mi történik a regisztráció után?

Miután kitöltötted a jelentkezési lapot, küldünk Neked egy visszaigazolást a regisztráció során megadott e-mail címedre, illetve leírjuk, hogy hogyan véglegesítheted a jelentkezésedet a tanfolyamra. Ha ezek után is maradt még kérdésed a tanfolyammal kapcsolatban, azt tedd fel nekünk e-mailban vagy telefonon és mi megválaszoljuk mindet.

Cím

1091 Budapest, Üllői út 17. fsz. 2.

 

Telefon

+36 70 518 4681

 

E-mail

[email protected]

photoshop

Személyes adatok

Üzenet