Go to Top

Keresztes László Péter

Bármit is csináltam életem során, abban mindig kerestem az alkotás, kreativitás lehetőségét. A fotózással komolyabban 2008-tól foglalkozom. Farkas-Szőke Balázs tanítványa voltam. Nagyon sokat
köszönhetek neki, Tőle tanultam meg az alapokat, és kaptam bátorítást, hogy érdemes ezzel foglalkoznom. A jó tanár meghatározó lehet egy egész életre… Ő ilyen volt. Eleinte csak saját örömömre készítettem képeket, majd egy idő után egyre több megbízást kaptam esküvők, családi rendezvények, portrék, portfóliók, enteriőrök fotózására. Képeim megjelentek több magazinban, könyvborítón, katalógusban, és közösségi terek falain is. Szeretem kipróbálni magamat a fotózás minden területén, de a portré, emberábrázolás áll hozzám legközelebb. Mindig is hittem, hogy a művészet egyfajta nyelv. Egy olyan nyelv, amit mindenki megérthet. Egy nyelv, mely által az emberek kifejezhetik önmagukat, az érzéseiket, az őket körülölelő világot… mindezt akár a fotózás által. A fotózás univerzális művészeti nyelv.

Kiállítás:
A DeviantArt meghívására a Cosplay Expon..

Magazinok:
Four for Two magazin – szerződéses partner
Kertbarát magazin
Otthonok és praktikák

Molnár Attila

Közgazdázként végeztem, 2000-ben kezdtem el dolgozni Budapesten, azonban Baja mindig fontos maradt számomra. Több mint tíz éve kezdtem a fotózással foglalkozni, mikor megvettem életem első DSLR gépét. Bajaiként elsősorban a Gemenc szépségei érintettek meg, így a természet-fotózás áll hozzám legközelebb. Azonban mára már nagy örömet jelent számomra a képalkotás többi területe is : esküvők, gyermekek portrék, a mindennapi pillanatok megörökítése is.