MAKRÓFOTÓ
WORKSHOP

2024. június 9.

Slider

Tarts velünk az apró csodák birodalmába!

teszt_makro_2

A makró fotózás az apró részletek felfedezése

A makró fotózás az apró részletek felfedezése, az új, eddig senki által be nem mutatott nézőpontok, a mások által fel nem fedezett csodás részletek, a kreativitás fotótanfolyama. Fedezd fel, lásd meg azt, ami mellett mások érdektelenül elmennek. Mutasd meg, hogy Neked, számodra mi az érdekes, vedd észre a legkisebb részt az egészben és mutasd meg a világnak az objektíveden keresztül. Ha szeretnél megkeresni az igazi utadat, ha meg akarod ismerni a makrofotózást, a fények, árnyékok játékát, az apró részletek fontosságát: ha szerinted is az egész, nagyon kicsi részletekből áll össze: szeretettel várunk a makró fotózás workshopunkon.

makro_2018_workshop

Minden, amit tudni kell a makró fotózás wokshopunkról

A workshopunkat vasárnap tartjuk, amikor egész nap számítunk a jelenlétedre. Reggel 10 kor kezdünk, és egészen este 18 óráig folyamatosan tanulunk! A makrofotó workshopunknak egyetlen témája van, a részletek, melyet Vass Szabolcs oktatónk tart, aki a téma szakértője. Az oktatás 8 órás ami az alábbi elemekből épül fel: 1,5 óra elmélet, 5 óra gyakorlat, 1,5 óra képelemzés. Természetesen, mint minden oktatásunkon, itt is elvárjuk tőled, hogy aktívan vegyél részt a workshopon: mivel a hangulat fesztelen, nyugodtan kérdezz, érdeklődj, és ne lepődj meg: hiszen te fogsz, fotózni az oktatónk csak segít!

TEMATIKA

 • Makró fotózás eszközeinek, technikai  hátterének ismertetése, bemutatása
 • Megvilágítási tippek, trükkök, házi megoldások
 • Helyes komponálás, érdekes perspektívák szemléltetése
 • Sokéves tapasztalat alapján az állatok viselkedésének, szokásainak ismertetésre
 • Hasznos tippek az utómunka és a képfeldolgozás során

KI LESZ AZ OKTATÓ?

vasszabi

Vass Szabolcs

2006-ban kezdtem komolyabban foglalkozni a fényképezéssel. Kezdetben egy bridge géppel és egyéb fotós kiegészítőkkel próbáltam az általam elképzelt képet elkészíteni. 2008-as évben megvettem első DLSR gépemet és hozzá egy makró objektívet, tagja lettem az Ágens Fényfestő Egyletnek melynek közreműködésével több kiállításon és pályázaton is szerepeltem. Későbbiekben már egyénileg is megmérettem magam, első díjamat a Zöld bolygó 2008 pályázaton érdemeltem ki. Elfogadták és kiállították képeimet többek közt: a Lumix, National Geographic, Év természetfotósa, Magyar Sajtófotó pályázatain. A fotózás több területén kipróbáltam magam, de a táj és a makró fotózás áll a legközelebb hozzám. Soha nem elégszem meg általam elkészített képpel, mindig szeretnék valami újat mutatni. Ennek érdekében mindig próbálok érdekes, látványos nézőpontot keresni, és képeim segítségével felhívni a figyelmet a természet apró csodáira.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mit hozz magaddal?

Fényképezőgépet a kedvenc lencsékkel, vakut ha van, üres memóriakártyát, feltöltött akkumulátort

Hol lesz a workshop?

Workshopunk a NEXTFOTO stúdiójában kezdődik, majd innen megyünk a Gellért hegyre.

Címünk: 1091 Budapest, Üllői út 17. fsz. 2. (2-es kapucsengő)

Mekkorra létszámmal indul a workshop?

Workshopunk kis létszámú, maximum 12 fő tud rá jelentkezni. A jelentkezés feltétele, hogy a workshop díját a kezdés előtt legalább egy héttel befizesd az e-mailban megadott módon. Mivel a létszám limitált, célszerű a jelentkezéssel egy időben, vagy az utána következő pár napban befizetni az összeget. Ha kérdésed van, küldj nekünk egy e-mailt az info kukac nextfoto.hu e-mail címre.

Meddig lehet jelentkezni?

Jelentkezni a tanfolyam leírásában megadott időpontig lehet! Ha tanfolyamunk felkeltette figyelmedet, célszerű mihamarabb jelentkezni, ne hogy lemaradj róla.

Hol lehet parkolni a stúdió közelében?

Ha autóval érkezel, őrzött parkolót a szomszédos utcában, az Üllői út és a Köztelek utca sarkán, az Üllői út 27. szám alatt találsz, 0-24 órás portaszolgálattal és biztonsági sorompó rendszerrel. StarPark Parkoló (lásd a térképet). Óradj: 400Ft

Hogyan lehet megközelíteni a stúdiót tömegközlekedéssel?

Ha tömeg közlekedéssel jössz, akkor a legegyszerűbb ha az M3-as vagy az M4-es metróval a Kálvin térig jössz majd kb. 300m-t gyalogolsz a Corvin negyed felé. Busszal a 9-es, villamossal a 47, 49, trolibusszal a 83-as amivel megközelíthetsz minket.

Nem találtál a kérdésedre választ?

Írjál nekünk!


  Az adatkezelési szabályzatot link megismertem, elfogadom.

  IDŐPONT, ÁR, HELYSZÍN

  MIKOR KEZDŐDIK?

  2024. június 9.

  MENNYIBE KERÜL?

  bruttó ár: 59 900 Ft

  A NEXTFOTO alaptanfolyamán végzett tanulóknak 10 000 Ft kedvezmény

  NEXTFOTO STÚDIÓ

  Budapest, Üllői út 17.

  Érdekelne a workshopunk, de most még nem tudsz eljönni?

  Iratkozz fel a hírlevelünkre, és azonnal értesülsz az újabb időpontokról!

   Az adatkezelési szabályzatot link megismertem, elfogadom.

   newsletter

   REGISZTRÁCIÓ

   Mi történik a regisztráció után?

   Miután kitöltötted a jelentkezési lapot, küldünk Neked egy visszaigazolást a regisztráció során megadott e-mail címedre, illetve leírjuk, hogy hogyan véglegesítheted a jelentkezésedet a workshopra. Ha ezek után is maradt még kérdésed a workshoppal kapcsolatban, azt tedd fel nekünk e-mailban vagy telefonon és mi megválaszoljuk mindet.

   Telefonszám:

   +36 70 518 4681

   Kövess minket!

   Cím:

   1091 Budapest, Üllői út 17.
   makro_workshop

   Személyes adatok

   Számlázási adatok

   Üzenet