Tanuld meg fotózni a leghűségesebb társadat!

kutyafoto_workshop_szabadter_25_900x600

Kutyám, a modellem

Mindenkinek a saját kutyája a legszebb, ezért is szeretnénk gazdihoz méltóan szenvedélyesen megörökíteni hűséges társunkat. Magunk és mások elkápráztatására nincs is erre jobb módszer, mint ámulatbaejtő fotósorozatokat készíteni kedvenceinkről.

Workshopunkon végigvezetünk a kutyafotózás szakma alapjaitól az igazán ritka pillanatok elkapásáig, legyél akár lelkes gazdi, hobbifotós, vagy kutyarajongó fotós. A tananyagban részletes technikai felkészítéssel, hasznos tanácsokkal, programok széles választékával várunk, hogy az egész napos szórakozás mellett valóban hasznos tudással térhess haza.

kutyafoto_workshop_szabadter_02

Feltöltődés kalanddal, ötletekkel

Az elmélet két részből áll: technikai felkészítés a fényképezőgép rutinszerű használatára bármilyen helyzetben, utána profi kutyatrénereinktől tanulhatjuk el, hogyan alkalmazzuk tudásunkat a workshop után saját kutyánkon is.

A gyakorlatról bővebben: képzett kutyamodelljeink már várják, hogy a tanulók frissen szerzett fotográfiai tudásukat, ötleteiket megvalósítsák velük. Legyen szó a tökéletes kutyaportrékról, a kutyás sportok csúcspillanatainak elkapásáról, vagy egyszerre több tappancsos barátságának megörökítéséről.

kutyafoto_workshop_szabadter_26

Tematika

 • Bemutatkozás
 • A kutya, mint modell
 • A gazdi, mint fotós
 • Fényképezőgép beállítások: felkészülni minden helyzetre
 • Kutyaviselkedésről, sikeres fotós-kutya együttműködés
 • A kutyatréner válaszol: egyéni kérdések és tanácsok
 • Fajtajellemzők: legjobb tulajdonságok kihangsúlyozása
 • A szakma kulcsszabályai
 • Hasznos tippek a biztos sikerért
 • Változatos pózoltatás a gyakorlatban
 • Kreatív látásmód: vedd észre, komponáld meg, fotózd le!
 • Felkészítés a sport legjobb pillanatainak elkapására
 • Utómunka: a képek elnyerik végleges formájukat

Mozgás minden mennyiségben!

Kutyáink nem csak szenzációs agility versenyszámokat mutatnak be a fotósok kedvéért, hanem csobbannak, labdáznak, frisbeeznek, sőt, mindegyik városban egy-egy különlegességgel ejtik ámulatba a fotós csoportokat.

Megadjuk neked a versenyfotók mögött rejlő technikai tudást, felkészítünk, hogy magabiztos fotósként állj a pálya szélére, és megmutatjuk, honnan fogod készíteni a legjobb képeket.

Kapj el, ha tudsz!

A kutyák folyton izegnek-mozognak, üldöznek valamit, játszanak, vagy éppen a kameránkat próbálják kicselezni. Megannyi lehetőség tárulkozik a tanulók elé tanfolyamunkon, hiszen nem csak fegyelmezett, válogatott kutyamodelleken lehet gyakorolni a változatos portrézást, de a legkülönfélébb kutyás sportokkal is fűszereztük a programot. Már csak a Te sebességeden múlik, hány pillanatot sikerül lencsevégre kapnod! Ha Te is megláttad, menyi izgalmat, örömöt, kihívást jelent a kutyafotózás, várunk Téged is kutyarajongó csapatunkba, ahol az elmélet mellett bőséges időt biztosítunk friss tudásod kipróbálására, ügyességed fejlesztésére. Mindenki munkafolyamatát figyelemmel kísérjük, elhivatott kutyatrénereink egész végig kis modelleinket koordinálják, megteremtve kutya és fotósa tökéletes összhangját.

KIK LESZNEK AZ OKTATÓK?

matko-erika-kutya-workshop-szeged

Matkó Erika

Martonosiné Matkó Erika Ida vagyok a Kedvenc Kutyaiskola vezetője Szegeden. Az egész úgy kezdődött, hogy imádtam az állatokat, és kaptam is egy kicsi, fekete, gombszemű pulit. Ő már elment, de a kutya szeretet és a kutyázás szeretete örökre megmaradt, s elkísér egy életen át. Pályafutásomat a Szentesi MEOE kutyakiképző iskolán kezdtem, majd a Szegedi MEOE-nál folytattam, később MNJK Szegedi szervezetében tevékenykedtem. Végül saját független iskolát hoztam létre a Kedvenc Kutyaiskolát, ahol egy számít: az aktív kutyázás. Fontos, hogy a kutyák és gazdáik jól érezzék magukat. Pár éve szorosabb lett a kapcsolat az Ebtenyésztők és Hobbi Kutyások Dél-alföldi Egyesületével, ma már aktívan részt veszek az egyesület életében is.

Célom: A kutyatulajdonosok kellemes, családias környezetben sajátíthassák el a kutyával való bánásmód fortélyait. Szakszerű irányítás mellett szórakozva taníthassák meg kutyájukat a kulturált viselkedésre. Szeretném, hogy minél több ember kerüljön ki az iskolámból, aki ezt az igét tovább viszi.

sherry_arrele_fekvo

Sherry Arelle

Azt tanultam, amit mindig is szerettem volna: grafikus lettem. És az a munkám, amit mindig is szerettem volna: fotós vagyok. A munkám és a hobbim egy: vizuális önkifejezés a magam egyedi módján. A modern irányzatok és új látásmódok híve vagyok, folyamatosan kísérletezem és inspirálódom.

A kutyafotózásban imádom, hogy két nagyszerű dolog ötvöződik: portré, ami egy jó fotóban megfogalmazza a kis modell egész lényét, érzéseit, kisugárzását, valamint a kutyás sportfotózás, ahol újra és újra átélhetem a vissza nem térő pillanatok izgalmait. Ilyen képeket megörökíteni, átadni, megkapni páratlan érzés. A workshopon keresztül látásmódommal, szakmai tapasztalataimmal ismerkedhetnek meg a fotósok, hogy lelkesedésük tudatos képalkotással párosuljon, ezzel még több sikert elérve a kutyafotózás területén.


kutyafoto_workshop_szabadter_18

Kozák Enikő

Kozák Enikő vagyok, a Soproni Kutyasuli vezetője. Gyerekként már sok állat vett körül és mindig is szerettem a közelükben lenni, felnőttként pedig hivatalosan is életem részeivé váltak. Pályám során több képzésen részt vettem: ösztönkezelési szeminárium, kutyakommunikációs és terápiás szeminárium, kiképzésvezetői tanfolyam I.-II., mantrailing szeminárium, farkas szeminárium, vezetői kerekasztal képzés, terelő tábor és szeminárium, németországi Treibball Tréner képzés… Valamint kutyáimmal is számos rangos helyezést tudhatunk már magunk mögött.

2012-ben egyre erősödött az érzés, hogy szeretném, ha Sopronban is lenne lehetősége a kutyásoknak jobban megismerni a kutyát, lehetőséget adni, hogy kapcsolatukat tudatosan alakítsák és el tudják engedni pórázról, lehetővé téve, hogy megfigyelhessék a kutyakommunikációt. A sport mellett természetesen a fő fókusz a családi kutyázáson van és remélem, hogy a jövőben is sok embernek segíthetünk, hogy a kutyájukkal való együttélés a lehető legjobb legyen mindenki számára!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mit hozz magaddal?

Jegyzetfüzet, DSLR vagy MILC gépet a mozgásábrázolás miatt, kedvenc objektíveidet, de leginkább teleobjektívet, feltöltött akkumulátort, memóriakártyát.

Hol lesz a workshop?

A budapesti workshop elméleti része a NEXTFOTO stúdiójában (1091 Budapest, Üllői út 17. fsz 2.), a gyakorlati része a Margitszigeten kerül megrendezésre. A workshop 10:00 órakor kezdődik és 18:00 órakor ér véget.

10.00 – 13.00 elmélet a NEXTFOTO stúdióban
13.00 – 14.00 ebédszünet, érkezés a helyszínre
14.00 – 18.00 gyakorlat, fotózás a Margitszigeten

Mekkorra létszámmal indul a workshop?

Worksopunk kis létszámú, maximum 15 fő tud rá jelentkezni. A jelentkezés feltétele, hogy a workshop díját a kezdés előtt legalább egy héttel befizesd az e-mailban megadott módon. Mivel a létszám limitált, célszerű a jelentkezéssel egy időben, vagy az utána következő pár napban befizetni az összeget. Ha kérdésed van, küldj nekünk egy e-mailt az info kukac nextfoto.hu e-mail címre.

Meddig lehet jelentkezni?

Jelentkezni a workshop leírásában megadott időpontig vagy a maximális létszám beteléséig lehet! Ha workshopunk felkeltette figyelmedet, célszerű mihamarabb jelentkezni, ne hogy lemaradj róla.

Hol lehet parkolni a stúdió közelében?

Ha autóval érkezel, őrzött parkolót a szomszédos utcában, az Üllői út és a Köztelek utca sarkán, az Üllői út 27. szám alatt találsz, 0-24 órás portaszolgálattal és biztonsági sorompó rendszerrel. StarPark Parkoló (lásd a térképet). Óradj: 400Ft

Hogy lehet megközeíteni a stúdiót tömegközlekedéssel?

Ha tömeg közlekedéssel jössz, akkor a legegyszerűbb ha az M3-as vagy az M4-es metróval a Kálvin térig jössz majd kb. 300m-t gyalogolsz a Corvin negyed felé. Busszal a 9-es, villamossal a 47, 49, trolibusszal a 83-as amivel megközelíthetsz minket.

Nem találtál a kérdésedre választ?

Írjál nekünk!


  Az adatkezelési szabályzatot link megismertem, elfogadom.

  IDŐPONT, ÁR, HELYSZÍN

  MIKOR KEZDŐDIK?

  2024. szeptember 

   
   

   

  MENNYIBE KERÜL?

  bruttó ár: 59 900 Ft

  A NEXTFOTO alaptanfolyamán végzett tanulóknak 10 000 Ft kedvezmény

  Budapest

  elmélet: NEXTFOTÓ STÚDIÓ

  gyakorlat: Margitsziget

  AJÁNDÉKOZZ WORKSHOPOT!

  Ha van valaki, akiről tudod, hogy szeretne részt venni egy tanfolyamunkon, vagy workshopunkon és meglepnéd őt egy ajándékkal, vásárolj neki NEXTFOTO ajándékutalványt!

  Minden NEXTFOTO ajándékutalványt Neked küldünk, hiszen Te vásároltad, így Te fogod átadni annak akit meglepnél vele. Az ajándékutalvány értékét rád bízzuk: akár 1000 forinttól, egy teljes tanfolyam áráig feltöltheted. Az utalvány 1 éven belül használható fel!

  A megrendeléséhez kérjük kattints a MEGRENDELŐ gombra, töltsd ki az ott található űrlapot és az ajándékkártyádat akár 24 órán belül átveheted a választott módon!

  utalvany

  Érdekelne a workshopunk, de most még nem tudsz eljönni?

  Iratkozz fel a hírlevelünkre, és azonnal értesülsz az újabb időpontokról!

   Az adatkezelési szabályzatot link megismertem, elfogadom.

   newsletter

   REGISZTRÁCIÓ

   Mi történik a regisztráció után?

   Miután kitöltötted a jelentkezési lapot, küldünk Neked egy visszaigazolást a regisztráció során megadott e-mail címedre, illetve leírjuk, hogy hogyan véglegesítheted a jelentkezésedet a workshopra. Ha ezek után is maradt még kérdésed a workshoppal kapcsolatban, azt tedd fel nekünk e-mailban vagy telefonon és mi megválaszoljuk mindet.

   Telefonszám:

   +36 70 518 4681

   Kövess minket!

   Cím:

   1091 Budapest, Üllői út 17.
   workshop_kutyafoto_szabadter

   Személyes adatok

   Számlázási adatok

   Üzenet