Tanuld meg kifejezni kreativitásod a gyakorlatban!

Legyél ott, ahol a művészet kibontakozik!

Gondolkoztál már azon, milyen lehet megalkotni saját fantáziavilágod? Itt az alkalom új ötleteket gyűjteni portfóliód bővítéséhez, megismerkedni a stúdiófotózás határtalan lehetőségeivel, szakmai tudásodat gyarapítani!

A képalkotásnak arról a területéről beszélünk, ahol kizárólag Te vagy a rendező: a színek, fények és árnyékok izgalmas táncának kereszttüzében várják gyönyörű modelleink, hogy az általad elképzelt kompozíció részesei legyenek.

Ha szeretnéd elsajátítani a fotózás egyik legérdekesebb területét, ha már ismerőseid is tudják, hogy szeretsz fotózni, de még nem vagy elég magabiztos; keresed az utad, esetleg terveztél is a jövőben stúdiót bérelni, akkor neked ajánljuk ezt a workshopunkat!

Kezdeti bizonytalanságaid legyőzése

A tanfolyam keretein belül olyan tudással gazdagodhatsz, melynek segítségével magabiztos használója lehetsz a különboző vakuknak és fényformálóknak. Nem kell tovább várnod ötleteid megvalósításával, nálunk önfeledten átadhatod magad az új ismereteknek és csapatban tapasztalhatod meg a kész képek mögötti munka örömét. Délelőtt 10 órától este 6 óráig egy közvetlen hangulatú, intenzív és inspiráló kalandban lesz részed.

Egy személyben rejlő ezernyi lehetőség

Mindannyian színes egyeniségek vagyunk és ezt minél több területen szeretnénk kifejezni. Ezzel a modellek is pontosan így vannak. Ehhez számukra is egy olyan környezet megteremtése szükséges, amiben fesztelenül érzik magukat.

Tanfolyamunk szerves részét képezi az eredményes kommunikáció elsajátítása fotós és modell között, melynek segitségével a legvisszahúzódóbb fotóalanyból is képünk vagány, rátermett főhősét csalogathatjuk elő.

kreativ_studio_workshop_nextfoto_03
kreativ_studio_workshop_nextfoto_04

Tematika

 • bevezetés a studiófotózás alapjaiba

 • technikai lehetőségek megismerése

 • modellel való sikeres kommunikáció kiépítése

 • egy és több lámpás világítások

 • kompozícíók kellékekkel kiegészítve

 • fények es árnyékok szerepe, a kontrasztok hatásai

 • színtan, vizuális effektek bemutatása

 • vakuk es fényformálók magabiztos alkalmazása gyakorlatban

 • kísérletezés a művészi kompozíciókkal

 • lendületes utómunka bemutatása: a retusálás alapjaitól a szakmai titkokig

A képzeletednek csak te szabhatsz határt!

A tanfolyamon nem csupán a legizgalmasabb beállításokat mutatjuk meg, hanem elméleti és gyakorlati tudássá formáljuk őket, valamint hozzásegítünk kreativitásod kiaknázásához is.

Hiszed vagy sem, a legtöbb kompozíció összeállitása negyed órónál is kevesebb időt vesz igénybe. Saját stílusod megteremtéséhez művészi érzék, megfelelő szakmai tudás és sok gyakorlás szükséges. Nálunk megteheted az ide vezető első lépéseket!

Utómunka

Megismerkedhetsz a hatékony utómunka technikáival, ahol a retusálás nem fárasztó kötelesség, hanem kellemes időtöltés, ami bámulatos eredménnyel végződik. Többek között: fényelés igazítása, színkorrekciók, a hibátlan bőr titka, előnyös vonások kiemelése, hibák felismerése és eltüntetése…. a többi szakmai titokkal várunk a workshopon!

Nézd meg a különbséget a csúszka mozgatásával!

KI LESZ AZ OKTATÓ?

Sherry Arrele

Fotósként és grafikusként végeztem, egyaránt megismertem a régi és modern vizuális trendeket. Látásmódomat, program-és technikai ismereteimet folyamatosan fejlesztem, célom, hogy mindig eredetit és különlegeset alkossak.

Saját stílusom leginkább a stúdiófotózásban bontakozik ki. Imádom modelleimet és különleges személyiségüket megismerni, majd közös munkánk eredményét viszontlátni a fotókon. A szakma iránti elkötelezettségemet és lelkesedésemet szeretem megosztani tanulóimmal, akiktől rengeteg inspirációt és pozitív visszajelzést kaptam eddigi munkám során.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mit hozz magaddal?

DSLR gép előny a mozgásábrázolás miatt, kedvenc objektíveidet, feltöltött akkumulátort, memóriakártyát.

Hol lesz a workshop?

A workshop Budapesten a NEXTFOTO stúdiójában kerül megrendezésre (1091 Budapest, Üllői út 17. fsz. 2.)

Mekkorra létszámmal indul a workshop?

Worksopunk kis létszámú, maximum 12 fő tud rá jelentkezni. A jelentkezés feltétele, hogy a workshop díját a kezdés előtt legalább egy héttel befizesd az e-mailban megadott módon. Mivel a létszám limitált, célszerű a jelentkezéssel egy időben, vagy az utána következő pár napban befizetni az összeget. Ha kérdésed van, küldj nekünk egy e-mailt az info kukac nextfoto.hu e-mail címre.

Meddig lehet jelentkezni?

Jelentkezni a workshop leírásában megadott időpontig vagy a maximális létszám beteléséig lehet! Ha workshopunk felkeltette figyelmedet, célszerű mihamarabb jelentkezni, ne hogy lemaradj róla.

Hol lehet parkolni a stúdió közelében?

Ha autóval érkezel, őrzött parkolót a szomszédos utcában, az Üllői út és a Köztelek utca sarkán, az Üllői út 27. szám alatt találsz, 0-24 órás portaszolgálattal és biztonsági sorompó rendszerrel. StarPark Parkoló (lásd a térképet). Óradj: 700Ft

Hogy lehet megközeíteni a stúdiót tömegközlekedéssel?

Ha tömeg közlekedéssel jössz, akkor a legegyszerűbb ha az M3-as vagy az M4-es metróval a Kálvin térig jössz majd kb. 300m-t gyalogolsz a Corvin negyed felé. Busszal a 9-es, villamossal a 47, 49, trolibusszal a 83-as amivel megközelíthetsz minket.

Nem találtál a kérdésedre választ?

Írjál nekünk!


  Az adatkezelési szabályzatot link megismertem, elfogadom.

  IDŐPONT, ÁR, HELYSZÍN

  MIKOR KEZDŐDIK?

  2023. május 21.

  MENNYIBE KERÜL?

  bruttó ár: 59 900 Ft

  A NEXTFOTO alaptanfolyamán végzett tanulóknak 10 000 Ft kedvezmény

  NEXTFOTO STÚDIÓ

  1091 Budapest, Üllői út 17.

  AJÁNDÉKOZZ WORKSHOPOT!

  Ha van valaki, akiről tudod, hogy szeretne részt venni egy tanfolyamunkon, vagy workshopunkon és meglepnéd őt egy ajándékkal, vásárolj neki NEXTFOTO ajándékutalványt!

  Minden NEXTFOTO ajándékutalványt Neked küldünk, hiszen Te vásároltad, így Te fogod átadni annak akit meglepnél vele. Az ajándékutalvány értékét rád bízzuk: akár 1000 forinttól, egy teljes tanfolyam áráig feltöltheted. Az utalvány 1 éven belül használható fel!

  A megrendeléséhez kérjük kattints a MEGRENDELŐ gombra, töltsd ki az ott található űrlapot és az ajándékkártyádat akár 24 órán belül átveheted a választott módon!

  utalvany

  REGISZTRÁCIÓ

  Mi történik a regisztráció után?

  Miután kitöltötted a jelentkezési lapot, küldünk Neked egy visszaigazolást a regisztráció során megadott e-mail címedre, illetve leírjuk, hogy hogyan véglegesítheted a jelentkezésedet a workshopra. Ha ezek után is maradt még kérdésed a workshoppal kapcsolatban, azt tedd fel nekünk e-mailban vagy telefonon és mi megválaszoljuk mindet.

  Telefonszám:

  +36 70 518 4681

  Kövess minket!

  Cím:

  1091 Budapest, Üllői út 17.
  kreativ_studiofoto_workshop

  Személyes adatok

  Számlázási adatok

  Üzenet