HALADÓ FOTÓTANFOLYAM MEGTELT! 4+1 fotós téma másképpen kreatív látásmód fejlesztése rengeteg gyakorlat tapasztalt elismert tanárok szakmai képelemzés 2020. JÚNIUS 14.

Tedd meg a következő lépést!

Imádsz fotózni? Úgy érzed, hogy még van mit tanulnod, esetleg gyakorolnod? Elakadtál? Új inspirációt gyűjtenél? Akkor a NEXTFOTO haladó fotós tanfolyamát Neked találták ki! Fotózás, tanulás, közösség, gyakorlati órák, képelemzés, inspiráció és még sorolhatnánk a címszavakat, de inkább bemutatjuk részletesen.

halado_tanfolyam_kreativ_nextfoto

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik már tisztában vannak a fotózás alapjaival, évek óta rendszeresen fotóznak, esetleg egy kezdő alaptanfolyamot is elvégeztek, de új területekkel ismerkednének meg, fejlesztenék magukat a gyakorlatban, új inspirációt merítenének a látásmódjukhoz.

Ha viszont úgy érzed, már megy a fotózás, de nem vagy biztos benne, hogy a haladó tanfolyam való neked, nézz rá a kezdő tanfolyamunkra, ahol az első lépésektől tanítunk meg a fotózás alapjaira elméletben és gyakorlatban is. Amennyiben pedig kizárólag a haladó fotótanfolyamunk egy-egy modulja érdekelne, akkor pedig a tematikus workshopjaink között válogathatsz, melyek folyamatosan frissülnek weboldalunkon.

nature-outdoor-rock-silhouette-light-cloud-1026034-pxhere.com

Miért érdemes részt venned a tanfolyamon?

Néha mindenki elakad abban, amit csinál, a hobbijában és abban, amiben úgy érzi eddig kiteljesedett. Kell valami új, valami előremozdító, valami más, hogy új perspektívába helyezze az eddig megtapasztalt élményeket, az eddig megtanultakat. A tanfolyam nem csupán új területeket mutat be elméletben és gyakorlatban a szakma valóban legjobb fotós tanáraitól, de fejleszteni fogja a látásmódodat is. Új élményeket szerezhetsz, inspirálódsz, és egyszerűen jobb képeid lesznek.

videk_01

Mi nem csak egy fotós iskola vagyunk!

A tanfolyamok elvégzése után ugyanis nem hagyunk magadra, zárt közösségünkbe szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne a különböző képzések után is aktív fotós életet élni. A színfalak mögött igazi élet zajlik: közös fotózások, kirándulások, beszélgetések melyek fő témája természetesen a fotózás, de igazi barátságok, kapcsolatok is alakulnak ki. Szeretjük azt, amit csinálunk, szeretjük a fotózást, és szeretjük oktatni, közösségben tartani ezt a nagyszerű élményt, aminek Te is bármikor tagja lehetsz.

TEMATIKA

A haladó fotós képzés tematikája 5 izgalmasan

felépített témából áll a gyakorlott fotósok számára

1. MAKRÓ FOTÓZÁS

Bogarak, virágok, apró harmatcseppek. Ha Neked is ezek jutnak eszedbe a makrofotózásról, akkor nem tévedsz nagyot. De mit szólnál ahhoz, ha a makrofotózás órán nem csak ennek az apró kis világnak a megörökítését mutatnánk meg neked? Gondoltál például arra, hogy hogyan lehet izgalmasan lefotózni olyat, ami nem élőlény, de nagyon kicsi? Hogyan lehet kreatívvá tenni két apró tárgy kapcsolatát? Ezen az órán megmutatjuk, hogy akár kültéri, akár beltéri makrofotózásról van szó, évszaktól, időjárástól és témától függetlenül, az átlagostól eltérő makrofotózáshoz elengedhetetlen az egyedi látásmódod, amit garantáltan fejlődni fog az óra után. oktató: Vass Szabolcs

2. Kékóra/esti városfotózás

A világ élete két részre bontható: a nappali világra, amit mindenki ismer, hiszen részese nap mint nap és az éjszaka világára, amikor teljesen mások a fények. Ilyenkor a jól ismert épületek egy egészen más arcukat mutatják. Az éjszakai fotózás egy teljesen új világot mutat meg Neked az ismert világból. Szeretnéd megismerni a kékóra, és az esti fotózás szabályait? Akkor az éjszakai fotózás workshopunkat semmiképp ne hagyd ki! Gyere el, hogy megmutathassuk Neked mi mindent titkolt el előled az éjszaka! oktató: Kömöz Gergely

3. KREATÍV FOTÓZÁS

Akármelyik területét választod a fotózásnak, egy dologra biztosan szükséged lesz: a kreatív látásmódodra. Mi ennek a fejlesztésében segítünk ezen az órán, méghozzá teljesen váratlan feladatokkal. Itt igazán megmutathatod, ami benned van, a célunk az, hogy a legkreatívabb oldalát hozzuk ki mindenkinek. Reprodukálunk már elkészült fotókat is, hogy lásd, a technika sokszor tényleg másodlagos, a számunkra jól sikerült fotók legtöbbször a kreativitáson, az elkapott pillanaton múlik. oktató: Sherry

4. STREET FASHION FOTÓZÁS

A szabadtéri divatfotózás ma a virágkorát éli, a különböző közösségi média felületek, blog oldalak tele vannak jobbnál jobb fotókkal, így a téma trükkjeinek elsajátítása igazán hasznos lesz. Az órán megtanítjuk neked, hogyan is zajlik egy ilyen jellegű fotózás menete, milyen felszerelésekre van szükség, milyen modell pózokat lehet és érdemes alkalmazni, hogyan kommunikálj a modelleddel, milyen különböző perspektívákat használhatsz, és hogyan tudsz igazán profi lifestyle fotókat elkészíteni. Ez az óra nagyon aktív így lehetőséged lesz az említettek kipróbálására is különböző fényekkel és hátterekkel. oktató: Benyuska Péter

5. KÖZÖS KÉPELEMZÉS

Kíváncsi vagy milyen képeket készítettél a tanfolyam alatt a tanárok véleménye szerint? Kíváncsi mások képeire is? Az egyik legjobb módja a tanulásnak az, ha szakmai véleményeket hallunk akár saját akár más képeiről. Az utolsó órán lehetőséged van egy közös képelemzés órára, ahol a tanároktól kérdezhetsz és véleményt hallhatsz az elmúlt 4 órán készült képekről.

IDŐPONT, ÁR, HELYSZÍN

MIKOR KEZDŐDIK?

2020. június 14.

MEGTELT!

MENNYIBE KERÜL?

45 000 Ft

NEXTFOTO STÚDIÓ

Budapest, Üllői út 17. fsz. 2.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mit hozz magaddal?

Fényképezőgépet a kedvenc lencsékkel, vakut ha van, üres memóriakártyát, feltöltött akkumulátort

Hol lesz a tanfolyam!

A vírushelyzet miatt csak kültéri képzések lesznek az egészségügyi előírások szigorú betartása mellett !

Mekkorra létszámmal indul a tanfolyam?

Haladó tanfolyamunk kis létszámú, maximum 12 fő tud rá jelentkezni. A jelentkezés feltétele, hogy a tanfolyam díját a kezdés előtt legalább egy héttel befizesd az e-mailban megadott módon. Mivel a létszám limitált, célszerű a jelentkezéssel egy időben, vagy az utána következő pár napban befizetni az összeget. Ha kérdésed van, küldj nekünk egy e-mailt az info kukac nextfoto.hu e-mail címre.

A képzést minimum 10 fő jelentkezése esetén indítjuk csak el!

Milyen napokon lesznek az oktatások?

Az oktatásokat vasárnap tartjuk, 9 órakor kezdődnek (egy kivétellel). Időtartamuk kb. 4-4.5 óra. A képelemző + záróóra pénteken este 18:00-21:00-ig lesz.

 • 2020.06.14. 09:00 – 13:00 Makrófotózás – Vass Szabolcs
 • 2020.06.21. 17:00 – 21:00 Kékóra/esti városfotózás, panoráma – Kömöz Gergely
 • 2020.06.28. 10:00 – 14:00 Kreatív koncepciófotózás – Sherry Arrele
 • 2020.07.05. 09:00 – 13:00 Street fashion fotózás – Benyuska Péter
 • 2020.07.10. 18:00 – 21:00 Közös képelemzés – online!

Van-e részletfizetési lehetőség?

Igen, lehetőséget biztosítunk a részletfizetésre.

Mit kapsz a pénzedért?

 • Az 5+1 alkalmas (összesen: 25 óra) képzést
 • Az eszközök, modellek, helyszín, stb. díját
 • Személyes konzultációt a tanfolyam után, ha szükséged lenne még rá!
 • kávé, tea, üdítő és aprósütemény a fotótanfolyam elméleti óráin

Meddig lehet jelentkezni?

Jelentkezni a tanfolyam leírásában megadott időpontig lehet! Ha tanfolyamunk felkeltette figyelmedet, célszerű mihamarabb jelentkezni, ne hogy lemaradj róla.

Hol lehet parkolni a stúdió közelében?

Ha autóval érkezel, őrzött parkolót a szomszédos utcában, az Üllői út és a Köztelek utca sarkán, az Üllői út 27. szám alatt találsz, 0-24 órás portaszolgálattal és biztonsági sorompó rendszerrel. StarPark Parkoló (lásd a térképet). Óradj: 400Ft

Hogyan lehet megközelíteni a stúdiót tömegközlekedéssel?

Ha tömeg közlekedéssel jössz, akkor a legegyszerűbb ha az M3-as vagy az M4-es metróval a Kálvin térig jössz majd kb. 300m-t gyalogolsz a Corvin negyed felé. Busszal a 9-es, villamossal a 47, 49, trolibusszal a 83-as amivel megközelíthetsz minket.

Nem találtál a kérdésedre választ?

Írjál nekünk!


  Az adatkezelési szabályzatot link megismertem, elfogadom.

  A TANFOLYAM KEZDÉSIG MÁR CSAK

  2020/06/14 09:00:00

  TANULÓINK VÉLEMÉNYE

  [indeed-my-testimonials-vc limit=”10″ max_num_desc=”250″ read_more=”0″ show=”image,quote” theme=”theme_3″ color_scheme=”38cbcb” disable_hover=”0″ align_center=”0″ columns=”3″ slider_set=”0″ items_per_slide=”2″ slide_speed=”5000″ slide_pagination_speed=”500″ pagination_theme=”pag-theme1″ animation_in=”none” animation_out=”none” filter_set=”0″ filter_select_t=”small_text” filter_align=”left” layout_mode=”masonry” page_inside=”0″ inside_template=”IMTST_PAGE_TEMPLATE” tmst_custom_href=”0″]

  AJÁNDÉKOZZ FOTÓTANFOLYAMOT!

  Ha van valaki, akiről tudod, hogy szeretne részt venni egy tanfolyamunkon, és meglepnéd őt egy ajándékkal, vásárolj neki NEXTFOTO ajándékutalványt!

  Minden NEXTFOTO ajándékutalványt Neked küldünk, hiszen Te vásároltad, így Te fogod átadni annak akit meglepnél vele. Az ajándékutalvány értékét rád bízzuk: akár 1000 forinttól, egy teljes tanfolyam áráig feltöltheted. Az utalvány 1 éven belül használható fel!

  A megrendeléséhez kérjük kattints a MEGRENDELŐ gombra, töltsd ki az ott található űrlapot és az ajándékkártyádat akár 24 órán belül átveheted a választott módon!

  utalvany

  Érdekelne a tanfolyamunk, de most még nem tudsz eljönni?

  Iratkozz fel a hírlevelünkre, és azonnal értesülsz az újabb időpontokról!

   Az adatkezelési szabályzatot link megismertem, elfogadom.

   newsletter

   REGISZTRÁCIÓ

   Mi történik a regisztráció után?

   Miután kitöltötted a jelentkezési lapot, küldünk Neked egy visszaigazolást a regisztráció során megadott e-mail címedre, illetve leírjuk, hogy hogyan véglegesítheted a jelentkezésedet a haladó tanfolyamra. Ha ezek után is maradt még kérdésed a tanfolyammal kapcsolatban, azt tedd fel nekünk e-mailban vagy telefonon és mi megválaszoljuk mindet.

   Telefonszám:

   +36 70 518 4681

   Kövess minket!

   Cím:

   1091 Budapest, Üllői út 17.

    ÁFÁ-s számlát igényelek
    NemIgen

    Az adatkezelési szabályzatot link megismertem, elfogadom.