Workshop: te miben vagy a legjobb?

Már tudsz fotózni. Pontosan ismered a fényeket, a beállításokat, az összes szakszót. Jobb, vagy mint valaha gondoltad. Most ismerted fel, hogy fotósnak lenni, olyan, mint írónak, költőnek: a fotózás folyamatos útkeresés. Lehet, hogy Te is folyamatosan keresel, csak épp nem tudod mit? Segítünk! Találjuk meg közösen azt amiben a legjobb vagy! Mi az, ami neked a legjobban áll? Mi az, amiben a tudásod, kreativitásod a legjobban ki tudod használni? Mert a fotózás nem csak egy szakma, a fotózás az élet!

The flow: a workshop neked!

Flow. Azt a pillanatot, azokat a perceket, órákat hívják flow-nak, amikor annyira belemerülsz abba, amit teszel, hogy egyszerűen eltűnik körülötted a világ. A tudatot egyetlen dologra koncentrál: ez pedig az, amit csinálsz éppen. Fotózol. Ám ezt az ihletett tudatállapotot csak akkor tudod elérni, ha tudod, mi váltja ki belőled, mi az amiben a legjobban el tudsz merülni. Az, ha tárgyat fotózol? Az, ha babát, netán portrét, modellt, vagy éppen tájat? Mi pontosan a te utad? Miben vagy a legjobb? Mi az, amiben el akarsz mélyedni?

Workshopjaink

Gyere el hozzánk! Válaszd ki azt a workshopunkat, ami most, ebben a pillanatban a legközelebb áll hozzád. Ami most éppen a legjobban érdekel. Keressük meg együtt az utadat. Fotózz a flow-ban: megállíthatatlan, egyedi, káprázatos képeket fogsz készíteni, játszva.

Milyen egy workshop?

Laza, intenzív, de egyben mély tudást, egyedi látásmódot nyújt. Egy workshop olyan érzés, mint amikor „megérkeztél”. Megérkeztél oda, ahová mindig szerettél volna eljutni. Képzeld el milyen érzés, amikor ott vagy. Nincs más dolgod, mint élvezni, a lehető legtöbb tudást, tapasztalatot magadba szívni, azzal a tudattal: hogy te már tudsz fotózni: most csak megérkeztél….
Keresd meg a hozzád illő workshopot. Kattints a bővebb leírásért!