NEXTFOTO

SZEMÉLYES KEZDŐ FOTÓTANFOLYAM

Megtanítunk felismerni a pillanatot, gyakorlati szemléletű oktatóink segítségével pedig valóban mély tapasztalatot szerzel majd!

Helyszín:

Kecskemét

Kezdés:

Október 10.

Helyszín

Kecskemét

Kezdés

Október 10.

*a bónusz konzultációt az első 5, befizetett előleggel rendelkező tanuló veheti igénybe

Videó lejátszása

Fotóssá válhatsz,
akár 5 hét alatt

- de a munkát intenzíven bele kell tenned-

Kezdő tanfolyamunkat 15 éve tökéletesítjük, így pontosan tudjuk, mi kell ahhoz, hogy fotóssá válhass. Mi nem azzal szeretnénk becsalogatni, hogy hónapokra elnyújtott képzéssel és több száz óra "töltelékkel" azt mondhassuk, a miénk a leghosszabb tanfolyam.

Több, mint 7000 diákunk visszajelzésének köszönhetően olyan tananyagot alkottunk meg, amely anyagi lehetőségektől függetlenül, bárki számára biztos alapokat ad - így ha beleteszed a szükséges munkát, garantáltan lélegzetelállító képeket készíthetsz majd!

Kinek szól a tanfolyam?

Lehet még csak telefonnal fotózol, vagy az első komolyabb gépeddel kattintgatsz, esetleg már évek óta örökítesz meg pillanatokat: mégis, valami hiányzik. Hiányzik, hogy a YouTube videókból összeszedett információhalmaz valódi tudássá alakuljon át.

A fotózás művészet. A fotózás technológia. A fotózás szenvedély és egyedi látásmód, amely mindenkiben ott rejtőzik, csak elő kell hoznia. A kérdés már csak az: velünk tartasz, hogy kihozhassuk a benned rejlő potenciált, és lélegzetelállító képeket készíthess?

Készíts jobb képeket
mindössze 5 nap alatt!
- Ingyenes kihívássorozat -

Összeszedtünk 10 olyan trükköt, amellyel azonnal magasabb szintre emelheted fotóidat, és elérheted a WOW hatást!

Nincs felesleg szövegelés és folyamatos tukmálás, csak szakmai tudásunk legjava - mindezt 5 napon át küldjük el számodra e-mail formájában, így kevesebb mint 1 hét alatt építheted be ezeket az új fogásokat. Csatlakozz Te is!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

A tanfolyam tematikája

Kezdőknek szóló tanfolyamunk tematikáját olyan részegységekből alkottuk meg, amelyek a fotózás minden lényeges területére mély rálátást nyújtanak.

Fényképészeti alapismeretek I.

Fényképészeti alapismeretek II.

Első gyakorlati óra

Város és épületfotózás elmélet

Város és épületfotózás, emberábrázolás gyakorlat

Természet és tájfotózás elmélet

Természet, tájfotózás és emberábrázolás gyakorlat

Tanfolyam zárása
és összefoglalás

TEMATIKA

Olvasd el, miről is szól komplex tanfolyamunk 1-1 szelete!

Az órák között folyamatosan házi feladatokkal látunk majd el, ez elkészült képeket
pedig a következő alkalom elején részletesen kielemzünk!

Fényképészeti alapismeretek I.

Megtanulod a fényképezőgéppel kapcsolatos alapvető technikai fogalmakat, mint például záridő, rekeszérték, érzékenység, automatikus és manuális fókusz - és megismered a fényképezőgép típusokat is.

Megismered a fény típusait, tulajdonságait, hogy hogyan mérd, illetve mit is takar a fehéregyensúly, így teljesen a szolgálatodba állítva. Elsajátítod a képszerkesztés alapjait, hogyan használd a vonalakat, a tereket. Beszélünk a témákról, a téma és a tér viszonyáról.

Fényképészeti alapismeretek II.

Részletes elmélyedés az alap technikák elsajátításában, elméleti és gyakorlati szinten, már fényképezőgéppel a kezedben. Szó lesz a különböző objektívek típusairól és tulajdonságairól, és a fókusz típusaival is megismerkedsz. A-Z-ig áttanulmányozzuk az összes kreatív üzemmódot egészen a teljesen manuális beállításokig. Mi vár még?

Első gyakorlati óra

Az eddig elméletben tanultak alkalmazása gyakorlatban, külső helyszínen. A fényképezőgép beállításainak gyakorlása, a kreatív üzemmódoktól, egészen a teljesen manuális beállításokig.

Város és épületfotózás elmélet

Épületeket fotózni könnyű - az exponáló gombra kattintani valóban nem nagy ördöngösség. Mitől lesz azonban valóban kiemelkedő egy-egy "street fotó"? A következők elméleti hátterébe nyersz betekintést:

Város és épületfotózás, emberábrázolás gyakorlat

Egy jó fotós elengedhetetlen tulajdonsága, hogy jól mozogjon stúdión kívül is. Ehhez az kell, hogy legyen művészi rálátása az épületekre, utcákra, terekre és azok helyes komponálására, akár emberábrázolással egybe kötve. Ezért az elméleti órán hallottakat, kivisszük gyakorlatba is.

A mozgásábrázolás és a mélységélesség mellett, itt már nagyobb hangsúlyt fektetünk az elkészítendő kép komponálására.

Belekóstolunk az emberábrázolás tudományába is , a városi környezet ugyanis megannyi lehetőséget tartogat számodra, hogy valóban egyedi módon örökíthesd meg az emberi alakokat és arcokat.

Természet és tájfotózás elmélet

A tájfotózás egyszerre tűnhet rendkívül egyszerűnek, ugyanakkor mégis, sok esetben érezheted úgy, hogy az elkészült fotó egyszerűen nem adja vissza azt, amit élőben, a saját szemeiddel megtapasztaltál.

Szerencsére technikai és komponálási megoldások valódi tárháza áll a rendelkezésedre, amellyel képeiden is átadhatod azt az atmoszférát, amit Te is megtapasztaltál , mikor a fényképezőképet felemelted!

Legyen szó a növények világáról, apróbb és kevésbé apró állatokról, közeli részletekről, vagy mindent magába ölelő grandiózus panorámákról: biztos lehetsz benne, mindent alaposan körüljárunk majd.

Természet, tájfotózás és emberábrázolás gyakorlat

David Attenborough-ként kimerészkedünk a természetbe, eggyé válunk a megválasztott témával, engedjük, hogy megmutassa magát minden olyan részlet, amit szeretnénk megörökíteni - aztán bumm, kattintunk!

A betonregeteg után természetben is megtapasztalhatod, hogyan tudsz emberi alakokkal dolgozni, és 1-1 új nézőpontot megragadni.

Összefoglalás és tanfolyam zárása

Mielőtt még könnyes szemmel átadnánk a tanfolyam elvégzését igazoló oklevelet, vár rád egy utolsó alkalom, ahol az alábbiakat érintjük:

Ezután a teljes tanfolyam összefoglalója, értékelése, az oklevelek átadása történik, innentől pedig a NEXTFOTO közösség teljes értékű tagjává válsz, így pedig megannyi érdekes workshopra, táborra és program jelentkezhetsz majd - VIP ajánlatokkal fűszerezve!

Mit kapsz még a tanfolyam mellé?

Örökös tagságot Magyarország egyik legnagyobb zárt online fotós közösségébe.

Kölcsön fényképezőgépet a tanfolyamra, amennyiben szükséged lesz rá.

Kedvezményeket és VIP ajánlatokat workshopjainkra, táborainkra és programjainkra.

Minden extra segítséget ami ahhoz kell, hogy a lehető legtöbbet hozd ki magadból.

Az első 5 jelentkezőnek bónuszként 30.000 Ft értékű konzultációt adunk ajándékba!

A NEXTFOTO alapítója és társtulajdonosa, Bóka Attila "Morten" több, mint 20 év tapasztalatával, megannyi díjjal és több tízezer fotóval a háta mögött pontosan tudja, mik azok az apró részletek, amitől tényleg lélegzetelállítóvá válik egy fénykép - a teljes tanfolyam erre épül.

Ráadásként limitált ideig, az első 5 jelentkező számára egy 60 perces egyéni konzultációval készül, amelyet a tanfolyam elvégzése után vehetsz igénybe - felteheted kérdéseidet, kielemezheted vele a képeidet, és megannyi extra személyes trükkel is gazdagabb leszel!

A FOTÓZÁS KONTAKTSPORT
- A LÉNYEG A GYAKORLAT!

Megannyi online fotós tanfolyam érhető el, ezek segítségével azonban maximum a felszínt tudod majd kapargatni. Hiszen a valódi tanulás akkor történik, amikor fényképezővel a kezedben tapasztalod meg a tökéletes beállítások és kompozíciók összhangját - mi ebben segítünk Neked.

FOTÓSSÁ VÁLÁSOD ÚTVONALA

Megannyi modul és tananyag, de lényegében 4 egyszerű lépés vezet el oda, hogy akár ha a 0-ról is kezded, a tanfolyam végére tényleg fotósnak mondhatod majd magad!

A technika ördöge

Elsajátítasz minden olyan technikai fogalmat, ami a fotózással kapcsolatos és valaha szükséged lehet rá.

Kompozíciós karmester

Megtanulod, hogy mitől is lesz igazán  jó egy fénykép, reflexszé válnak számodra a kompozíciós trükkök.

Svájci bicska a témákban

Egy igazi fotós minden helyzetben feltalálja magát - témaspecifikus anyagainkkal bármire képes leszel.

A végső simítások

Megmutatjuk, hogy némi  digitális varázslattal hogyan hozhatod ki a lehető legtöbbet képeidből.

A technika ördöge

Elsajátítasz minden olyan technikai fogalmat, ami a fotózással kapcsolatos és valaha szükséged lehet rá.

Kompozíciós karmester

Megtanulod, hogy mitől is lesz igazán  jó egy fénykép, reflexszé válnak számodra a kompozíciós trükkök.

Svájci bicska a témákban

Egy igazi fotós minden helyzetben feltalálja magát - témaspecifikus anyagainkkal bármire képes leszel.

A végső simítások

Megmutatjuk, hogy némi  digitális varázslattal hogyan hozhatod ki a lehető legtöbbet képeidből.

A LEGFONTOSABB INFORMÁCIÓK

Helyszín:

Kecskemét

Kezdés:

Október 10.

Felszerelés

Csak Te!

Több, mint tanfolyam -
a NEXTFOTO közösség

Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt 15 évben valami olyat is létrehozhattunk, amiről talán álmodni sem mertünk. A kreatív alkotási vágy, a fotózás iránti szenvedély valódi közösségé kovácsolta a NEXTFOTO diákjait és tanárait egyaránt.

5000 fős zárt Facebook csoportunk mellett megannyi olyan programot és rendezvényt, táborokat, külföldi fotós túrákat szervezünk, ahova közösségünk tagjai exkluzivitást élveznek - és eközben is támogatjuk fejlődésüket.

év tapasztalat
0 +
helyszín országszerte
0 +
végzett tanuló
0 +
megtartott óra
0 +
helyszín országszerte
0 +
év tapasztalat
0 +
végzett tanuló
0 +
megtartott óra
0 +

TANULÓINK MONDTÁK

BESZÉLJENEK KÉPEIK

SOKSZOROSAN DÍJAZOTT
OKTATÓI GÁRDÁTÓL TANULHATSZ

Krnács András

Tóth József

A KOMPLETT KEZDŐ FOTÓS TANFOLYAM

Minden, ami szükséges, hogy megtanuld felismerni a pillanatot, és olyan képeket készíthess, amire mindenki felkapja a fejét:

A TELJES TANFOLYAM ÉRTÉKE:

220.000 Ft

MOST ENNYIÉRT LEHET A TIÉD:

69.900 Ft

Az első 5 jelentkezőnek bónuszként 30.000 Ft értékű konzultációt adunk ajándékba!

A NEXTFOTO alapítója és társtulajdonosa, Bóka Attila "Morten" több, mint 20 év tapasztalatával, megannyi díjjal és több tízezer fotóval a háta mögött pontosan tudja, mik azok az apró részletek, amitől tényleg lélegzetelállítóvá válik egy fénykép - a teljes tanfolyam erre épül.

Ráadásként limitált ideig, az első 5 jelentkező számára egy 60 perces konzultációval készül, amelyet a tanfolyam elvégzése után vehetsz igénybe - felteheted kérdéseidet, kielemezheted vele a képeidet, és néhány extra "szuper titkos" trükkel is gazdagabb lehetsz!

A LEGFONTOSABB INFORMÁCIÓK

Helyszín:

Kecskemét

Kezdés:

Október 10.

Felszerelés

Csak Te!

Megmutatjuk a tökéletes képek titkát

NEXTFOTO ELŐTT NEXTFOTO UTÁN
NEXTFOTO ELŐTT NEXTFOTO UTÁN

GYAKORI KÉRDÉSEK

Akár elméleti, akár gyakorlati óráról hiányoznál, térítésmentesen bepótolhatod az elmaradást bármely következő tanfolyamon. 

Tanfolyamunk kis létszámú, maximum 15 fő tud rá jelentkezni. A jelentkezés feltétele, hogy a tanfolyam díját vagy első részletét mielőbb befizesd az oktatónk által e-mailben megadott módon. Mivel a létszám limitált, célszerű a jelentkezéssel egy időben, vagy az utána következő pár napban befizetni az összeget. Ha kérdésed van, küldj nekünk egy e-mailt az info kukac nextfoto.hu e-mail címre.

Ha még nincs fényképezőgéped, de szeretnél megtanulni fotózni, akkor mi korlátozott számban tudunk biztosítani a gyakorlati órákra. Ezt az oldal alján, a regisztrációnál jelezd a megjegyzés rovatban!

Igen, a fotótanfolyam díja RÉSZLETFIZETÉSSEL is rendezhető! Már 30 000 Forint befizetésével elkezdheted! 

KAPCSOLAT

A technikai alapoktól a művészi perspektívákon át az elképesztően látványos utómunka világáig vezetünk végig.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

VISSZAADJUK A PÉNZED, HA ELÉGEDETLEN LESZEL A KÉPEIDDEL!

Ha a tanfolyam végére úgy érzed, nem vagy elégedett a képeiddel, 2 opciót ajánlunk fel: további, ingyenes mentorálást kaphatsz vezető oktatóinktól, vagy visszaadjuk a teljes tanfolyami díjat!