URBEX
WORKSHOP

HELYSZÍN: KELENFÖLDI ERŐMŰ

2023. OKTÓBER 7.

Slider

Megtanítjuk Neked, hogyan fotózz elhagyatott, romos épületeket

Urbex fotózás workshop

Ezúttal egy különleges, hollywoodi filmesek által is kedvelt és rendkívül népszerű helyszínre invitálunk Titeket, ahova kizárólag a Nextfoto kapott exkluzív belépési engedélyt tanulói részére. A Kelenföldi Erőmű sokszor látott, és a civil szemek számára még felfedezésre váró zugait fogjuk bebarangolni ezen a workshopon.

Az urbex az angol urban exploration (= városi felderítés) kifejezés rövidítése, és városok vagy ipari létesítmények ritkán látogatott, normálisan nem elérhető, lezárt területeinek felfedezését jelenti. Olyan egyedülálló ws-t rakott össze Pataki Tamás többszörös díjnyertes, hazai és nemzetközi szinten egyaránt elismert URBEX fotós, amivel hazánkban még nem találkozhatott a tanulni vágyó és a téma iránt érdeklődő fotós.

Minden amit a workshopról tudni kell

A workshopunkat szombaton tartjuk két turnusban a Kelenföldi Erőműben, ahol egy kis elmélet után változatos helyszíneken folyamatosan együtt tanulunk, fotózunk! Az első csoporttal 8 órakor kezdünk és 13 óráig tanulunk. A második csoporttal 14 órakor kezdünk, és 19 óráig tart a workshop.  A készített képeket azonnal kielemezzük. Természetesen, mint minden oktatásunkon, itt is elvárjuk tőled, hogy aktívan vegyél részt a workshopon: mivel a hangulat fesztelen, nyugodtan kérdezz, érdeklődj, és ne lepődj meg: hiszen te fogsz, fotózni az oktatónk csak segít!

Találkozás: Kelenföldi Erőmű parkolójában, cím: 1117 Budapest, Hengermalom út 70.

Az utómunkával kapcsolatos oktatás a workshopot követő héten hétköznap lesz megtartva online, előre egyeztetett időpontban. Az online oktatás 2 órás lesz, tehát 18 órakor kezdünk és várhatóan 20 óráig tart majd.

 
 

 

 

TEMATIKA

KI LESZ AZ OKTATÓ?

Pataki Tamás

Az elhagyatott helyek szerelmese. 2017-ben, minden cél nélkül vásároltam meg első fényképezőgépemet, ekkora még semmiféle elképzelésem nem volt arról, hogy majd milyen témát szeretnék fotózni. Fél évre rá teljesült egyik gyermekkori álmom, eljutottam a csernobili zónába, ahol teljesen magával ragadott az elmúlás gyönyöre. Ezek után elkezdtem felkutatni és megszállott módjára meglátogatni a Magyarországon található elhagyatott helyeket és megismerkedtem az urbex fogalmával, életformájával. Teljesen rabja lettem ennek a különleges stílusnak. A hazai helyek után Európa különböző országai következtek. Megszámolni is nehéz hány ilyen túrán vagyok már túl, de még mindig úgy érzem, szinte semmit se láttam. Több országos tv, újság és egyéb médiaszereplés, fotópályázat után büszkén mondhatom, nagy szerepem van abban, hogy az urbex mára már egy szélesebb körben ismert műfaj idehaza is.

IDŐPONT, ÁR, HELYSZÍN

Mikor kezdődik?

2023. OKTÓBER 7.

Mennyibe kerül?

bruttó: 59 900Ft

A NEXTFOTO alaptanfolyamán végzett tanulóknak 10 000 Ft kedvezmény

Kelenföldi Erőmű

Hengermalom út 70.

Érdekelne a workshopunk, de most még nem tudsz eljönni?

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és azonnal értesülsz az újabb időpontról!

Hírlevél

REGISZTRÁCIÓ

Mi történik a regisztráció után?

Miután kitöltötted a jelentkezési lapot, küldünk Neked egy visszaigazolást a regisztráció során megadott e-mail címedre, illetve leírjuk, hogy hogyan véglegesítheted a jelentkezésedet a tanfolyamra. Ha ezek után is maradt még kérdésed a tanfolyammal kapcsolatban, azt tedd fel nekünk e-mailban vagy telefonon és mi megválaszoljuk mindet.

Cím

1091 Budapest, Üllői út 17. fsz. 2.

 

Telefon

+36 70 518 4681

 

E-mail

[email protected]

Urbex_workshop_kelenfold

Személyes adatok

Melyik csoportba szeretnél jelentkezni?

Számlázási adatok

Üzenet