ONLINE

tárgyfotó workshop

2021. február 15. -> MEGTELT! Új időpont hamarosan!

portréfotó workshop

2021. február 17. -> MEGTELT! Új időpont hamarosan!

Egyedüliként a piacon, kidolgoztuk Nektek ez a speciális két képzést akciós áron!

Online portré és tárgyfotó workshop!
Akciósan darabja most 22 000Ft

Ha mindkettőt megveszed, akkor a másodikat fél árban adjuk.
Tehát a kettő együtt 33 000Ft! A képzések 3 alkalmasak! (3x3h)

ONLINE TÁRGYFOTÓZÁS

Online tárgyfotózás

Otthoni környezetben, természetes és mesterséges fények használata a lakásban található eszközökkel. Részesei lesztek a közös alkotási folyamatnak.  Együtt csináljuk a feladatokat, nem engedjük el a kezeteket. Első alkalom elméleti bevezető egy-két tipp a fotók elkészítéséhez.

Második és harmadik alkalommal a feladatok közös elvégzése és a képek elemzése a cél. Képeket megtudjátok  osztani google meeten-keresztül. Élőben látja mindenki és tudunk róla beszélni. 2-3 alkalommal lehet készíteni túl exponált high key fotót, mint termék fotót, csend élet stb 3. alkalommal fény festést, üveg vagy pohár fotó hátulról megvilágítva.

ONLINE TÁRGYFOTÓZÁS TEMATIKÁJA

1. ALKALOM

- Világítás technikai alapok
- Otthonunk fényei és kreatív használata
- Derítés és annak fontossága
- Anyagok(textúrák) reagálása különböző fényekre
- Fények pszichológiai hatása
- Fényképezőgép beállítások

2. ALKALOM

- Lágy fények otthonunkban
- Mire jó egy fekete vagy fehér karton
- Hasznos praktikus trükkök átadása
- Igényes hirdetés fotók
- Közös fotózás és képek elemzése

3. ALKALOM

-Világítás kemény fényekkel
- Hétköznapi tárgyak kreatív fotózása
- Fényfestés és annak nehézségei
- Közös fotózás és képek elemzése

IDŐPONT, ÁR, HELYSZÍN

Mikor kezdődik?

2021. február 15. 17:30

ÚJ IDŐPONT HAMAROSAN!

Mennyibe kerül?

nettó 22 000Ft

*magánszemélyeknek 0% ÁFA

HELYSZÍN?

a Te otthonod

ONLINE PORTRÉFOTÓZÁS

Online portréfotózás

Otthoni környezetben, természetes és mesterséges fények használata. Lakásodban található eszközökkel. Érezhetitek, hogy részesei vagytok a folyamatnak. Együtt csináljuk a feladatokat, nem engedjük el a kezeteket. Első alkalom elméleti bevezető egy-két tipp a fotók elkészítéséhez. Második és harmadik alkalommal a feladatok közös elvégzése (online) és a képek mélyreható elemzése a cél.
 
A 2.- 3. alkalomra modell szükséges (apu, anyu, rokon, barát, férj stb, vagy akit fel szeretnétek kérni, hogy az otthonotokban képet készíthessetek róla a tanár által adott instrukciók alapján). Képeket meg tudjátok osztani otthonról a google meeten-keresztül. Élőben látja mindenki és tudunk róla beszélni. Klasszikus műhelymunkát végzünk közösen online!

ONLINE PORTRÉFOTÓZÁS TematikÁJA

1. ALKALOM

- Bemutatkozás
- Mit várhatunk el modellünktől
- Fényképezőgép beállítások
- Hasznos, praktikus trükkök átadása
- Világítás technikai alapok
- Természetes és mesterséges fények otthonukban
- Alapvető pózok

2. ALKALOM

- Természetes fények sajátosságai
- Kreatív ötletek az otthoni fényeid legjobb felhasználáshoz
- Fények és a személyiség
- Derítés arányai és annak fontossága
- Különböző személyiségek és arcformák fotózása
- Közös fotózás és a képek elemzése

3. ALKALOM

- Kép kivágás és gyújtótávolság
- Otthoni eszközök kreatív használata
- Világítás kemény karakteres fénnyel
- Kreatív fotózás
- Képek elemzése

IDŐPONT, ÁR, HELYSZÍN

Mikor kezdődik?

2021. február 17. 17:30

ÚJ IDŐPONT HAMAROSAN!

Mennyibe kerül?

nettó 22 000Ft

*magánszemélyeknek 0% ÁFA

HELYSZÍN?

a Te otthonod

KI LESZ AZ OKTATÓ?

Benyuska Péter

Nagyon régóta szenvedélyem a fotózás. 2009-ben vettem az első komolyabb gépemet. 2015-ben hegymászó baleset után fordultam 100%-ban a fotózás felé. Ekkor már nem csak hobbi szinten érdekelt a képalkotás. Jó pár évvel ezelőtt, jómagam is a NEXTFOTO-nál végeztem alap tanfolyamot. Ez olyan alapot és lendületet adott nekem, hogy ezután be is iratkoztam a Práter-be és ott elvégeztem a hivatásos fotográfusi szakot. Ezután lett lehetőségem visszatérni a „bázisra” a NEXTFOTO-hoz, ahol egyre több és egyre komolyabb feladatot bíztak rám. Már nem csak fotós feladatokat látok el és vezetem a
műterem részt, hanem évek óta átadom a tudásomat és tapasztalatomat a tanulóknak, amit, az évek során szereztem. Csoportos és magán oktatásokat is csinálok, valamint önálló workshopokat is tartok. Kedvenc területem a stúdió fotózás, a portré és emberábrázolás. De egyéb területen is számíthatnak rám a NEXTFOTO-nál!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Emberábrázolás/Portré online workshop:

 • február 17. (17.30-20.30)
 • február 21. (09.00-12.00)
 • február 24. (17.30-20.30)

Online tárgyfotózás workshop:

 • február 15. (17.30-20.30)
 • február 20. (09.00-12.00)
 • február 22. (17.30-20.30)

Elméleti óráinkat a Google Hangouts segítségével tartjuk meg. Minden elméleti óra előtt e-mailben elküldjük a meghívót, amivel csatlakozni tudsz majd az élő online tanfolyamunkhoz. Neked nem kell mást tenned mint az adott napon, az adott időpontban az emailben kapott linkre ráklikkelni. Ezért mindenképpen szükséged lesz egy számítógépre, webböngészőre, internet elérésre, webkamerára, mikrofonra és a zavaró tényezők teljes kizárása érdekében fülhallgató használata is ajánlott.

A fényképezőgéped lehet bridge, tükörreflexes vagy MILC de mindenképp olyan gépre van szükséged amin van félautómata és teljesen manuális beállítási lehetőség. Ezeket a gombokat keresd a fényképezőgéped beállító gombján: “M, A, S, P” vagy M, Av, Tv, P”

A gyakorlati képzés irányított, otthoni fényképezés keretében valósul meg. Az aktív részvételhez csak egy saját fényképezőgépre és némi kreativitásra lesz szükséged. Ezeket a foglalkozásokat csoportos, videóchat-es képelemzések követik, ahol mindent őszintén és alaposan átbeszélünk.

Az online workshopok  darabja 22.000Ft (kedvezmények most nem használhatók fel)

Ha mindkettőt megveszed, akkor a másodikat fél árban adjuk. Tehát 33.000Ft

A képzések 3 alkalmasak! (3x3h)

 

Workshopjainkra, minimum 10, maximum 15 fő tud jelentkezni. A jelentkezés feltétele, hogy a workshop díját a kezdés előtt legalább egy héttel befizesd az e-mailban megadott módon. Mivel a létszám limitált, célszerű a jelentkezéssel egy időben, vagy az utána következő pár napban befizetni az összeget. Ha kérdésed van, küldj nekünk egy e-mailt az info kukac nextfoto.hu e-mail címre.

 

Jelentkezni a leírásában megadott időpontig, vagy a maximális létszám eléréséig lehet! Ha workshopjaink felkeltette figyelmedet, célszerű mihamarabb jelentkezni, ne hogy lemaradj róla.

Nem találtál a kérdésedre választ? Írjál nekünk!


  Az adatkezelési szabályzatot link megismertem, elfogadom.

  AJÁNDÉKOZZ WORKSHOPOT!

  Ha van valaki, akiről tudod, hogy szeretne részt venni egy tanfolyamunkon, és meglepnéd őt egy ajándékkal, vásárolj neki NEXTFOTO ajándékutalványt!

  Minden NEXTFOTO ajándékutalványt Neked küldünk, hiszen Te vásároltad, így Te fogod átadni annak, akit meglepnél vele. Az ajándékutalvány értékét rád bízzuk: akár 1000 forinttól, egy teljes tanfolyam áráig feltöltheted. Az utalvány 1 éven belül használható fel! A megrendeléséhez kérjük kattints a MEGRENDELEM gombra, töltsd ki az ott található űrlapot és az ajándékkártyádat, akár 24 órán belül átveheted a választott módon!

  Érdekelne a workshopunk, de most még nem tudsz eljönni?

  Iratkozz fel a hírlevelünkre, és azonnal értesülsz az újabb időpontról!

   Az adatkezelési szabályzatot link megismertem, elfogadom.

   REGISZTRÁCIÓ

   Mi történik a regisztráció után?

   Miután kitöltötted a jelentkezési lapot, küldünk Neked egy visszaigazolást a regisztráció során megadott e-mail címedre, illetve leírjuk, hogy hogyan véglegesítheted a jelentkezésedet a tanfolyamra. Ha ezek után is maradt még kérdésed a tanfolyammal kapcsolatban, azt tedd fel nekünk e-mailban vagy telefonon és mi megválaszoljuk mindet.

   Cím

   1091 Budapest, Üllői út 17. fsz. 2.

    

   Telefon

   +36 70 518 4681

    

   E-mail

   [email protected]

   Személyes adatok

   A lenti személyes adatok megadása 2020. szeptember 1-től induló felnőttoktatásokon kötelezően kitöltendők a 2013. évi LXXVII. törvény 21.§ miatt. Az adatok megadása előfeltétele a tanfolyami részvételnek.

   Lakcím adatok

   Üzenet