ÉTELFOTÓZÁS

ONLINE WORKSHOP

2021. május 14-15-16. (3x2,5 órában)

MEGTELT!

SZERETNÉD MEGTANULNI MITŐL LESZ EGY ÉTELFOTÓ TÖKÉLETES?

Online ételfotó workshop

Ezt a 3 alkalmas tanfolyamot azoknak állítottuk össze, akik szeretnék elsajátítani a kreatív ételfotózás alapjait. 3 alkalommal (péntek-szombat-vasárnap) 17:00-19:30 között fogunk találkozni online/élő tanfolyamunkon. Mivel a gyakorlás fontos része a tanfolyamnak, a házi feladat sem marad el, jó pár önálló feladatot fogtok kapni, amelyek segítenek a hallott ötletek gyakorlásában, megvalósításában. Az órákat a képeitek elemzésével kezdjük, átbeszéljük a felmerült problémákat, kérdéseket. Minden alkalommal az óra tematikájának megfelelő képi világot fogjuk berendezni veletek együtt, elemezve, tökéletesítve azt, amíg az el nem érjük a kívánt hatást.

Minden amit a workshopról tudni kell

Mire is számíthattok a tanfolyam végére? Tudni fogjátok, milyen kamerára, optikára, felszerelésekre lesz szükségetek. Bemutatjuk, hogy egy ütős ételfotó elkészítéséhez az esztétikus ételen kívül milyen megvilágításra, nézőpontokra, kiegészítőkre van szükségetek, milyen szerepet játszik a kompozíció és a food styling. És természetesen nem marad ki az utómunka sem, ami szintén elengedhetetlen része a jó ételfotónak. Az oktatáson a Google Meets segítségével vehettek részt (amihez elegendő ha böngésző van telepítve a számítógépeteken), kamera és mikrofon használata ajánlott a folyamatos interaktivitáshoz. A kedvezményes árra való tekintettel, más kedvezménnyel nem összevonható a részvételi díj. Az élő online workshopunkról felvétel készül, ami 1 hétig visszanézhető!

TEMATIKA

TANULÓINK MUNKÁI

KI LESZ AZ OKTATÓ?

Dénes Gábor

Diákkorom óta foglalkozom fotózással, korábban analóg, 2002-től digitális fotózással. Gyakran a házi laboromban hívtam, nagyítottam a képeimet, ekkor vált egyik fő hobbimmá a fotózás és az utómunkázás. A digitális fényképezés megjelenése óta eltűnt a várakozás izgalma, hogy viszontláthassam a képeimet papíron, sőt már a képek nyomtatása is jelentősen megritkult sajnos. Az izgalmat, kihívást azóta a fény-árnyék játékok, tükröződések megörökítése és a tudatosabb képalkotás jelenti. A megszerzett tudást szívesen osztom meg másokkal így aktívan veszek részt a NEXTFOTO életében, jövőjének alakításában.

IDŐPONT, ÁR, HELYSZÍN

Mikor kezdődik?

2021. május 14-15-16.

MEGTELT!

Mennyibe kerül?

39 900Ft

ami tartalmazza a 27%-os ÁFÁ-t

A Nextfoto alaptanfolyamán végzett tanulóinknak továbbra is jár az ettől eltérő jelentős kedvezmény!

HELYSZÍN?

a Te otthonod

Az élő online workshopunkról felvétel készül, ami 1 hétig visszanézhető!

Érdekelne a workshopunk, de most még nem tudsz eljönni?

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és azonnal értesülsz az újabb időpontról!

  Az adatkezelési szabályzatot link megismertem, elfogadom.

  REGISZTRÁCIÓ

  Mi történik a regisztráció után?

  Miután kitöltötted a jelentkezési lapot, küldünk Neked egy visszaigazolást a regisztráció során megadott e-mail címedre, illetve leírjuk, hogy hogyan véglegesítheted a jelentkezésedet a tanfolyamra. Ha ezek után is maradt még kérdésed a tanfolyammal kapcsolatban, azt tedd fel nekünk e-mailban vagy telefonon és mi megválaszoljuk mindet.

  Cím

  1091 Budapest, Üllői út 17. fsz. 2.

   

  Telefon

  +36 70 518 4681

   

  E-mail

  [email protected]

  Személyes adatok

  Üzenet