Go to Top

Magánoktatás regisztráció

  Melyik városban érdekelne a magánoktatásunk? *

  ÁFÁ-s számlát igényelek
  NemIgen

  Csak akkor kell kitölteni, ha számlát igényelsz
  Az adatkezelési szabályzatot link megismertem, elfogadom.

  Általános szerződési feltételeket link elolvastam, elfogadom.

  Fekete Zoltán

  Végzettségemet tekintve fotográfus vagyok. Gyerek koromtól fényképezek. Ám tudatosan csak 2006 óta, akkor jelentkeztem a Miskolci Fotóklub Egyesület tagjai közé. 2006-tól veszek részt fotópályázatokon. 2014-től a Miskolci Fotóklub elnöke. 2015-től a Magyar Fotóművészek Világszövetsége tagja. 2015-ben nemzetközi FIAP fotóművész minősítés majd MAFOSZ fotóművész címet kaptam..

  Kállay László

  Magyarországon, Debrecenben születtem. A fotográfiával korai gyermekkorban, Édesapám révén ismerkedtem meg. Ez természetesen, az akkor számunkra elérhető filmes technikát jelentette, amatőr laborálással kiegészülve. Ma is boldogan emlékszem vissza a fénymérő nélküli, legtöbbször tapasztalaton alapuló exponálásokra, valamint a fürdőszobában előcsalogatott nagyításokra.
  Középiskolás koromban, Debrecenben már önállóan folytattam a gyerekkorban megtanultakat, valamint érdeklődve követtem a fotó-technika – akkor még – aránylag lassú fejlődését. Főiskolás éveimben Budapesten már jobb lehetőségekhez jutottam. Egy év után az intézményben rám bízták a fotólabor vezetését, működtetését. 1995 – ben tagja lettem Egerben, a Megyei Fotóklubnak, ezen keresztül a Magyar Alkotóművészek Országos Szövetségének is. A fotózás irányzatain belül kedvelem a természetfotókat, de a portrékat, a szociofotókat, életképeket, a sport és az összetett mondanivalókat sugárzó montázsokat is szívesen készítem. Az elmúlt húsz évben: 29 önálló kiállításom volt, valamint 74 tárlat – másokkal közös, 29 alkalommal helyezett, vagy különdíj – minősített pályázatokon elfogadott képek száma 161. 2013-ban E-MAFOSZ fotóművész diplomát kaptam és tagja lettem a Magyar Fotóművészek Világszövetségének is.

  Molnár Attila

  Közgazdázként végeztem, 2000-ben kezdtem el dolgozni Budapesten, azonban Baja mindig fontos maradt számomra. Több mint tíz éve kezdtem a fotózással foglalkozni, mikor megvettem életem első DSLR gépét. Bajaiként elsősorban a Gemenc szépségei érintettek meg, így a természet-fotózás áll hozzám legközelebb. Azonban mára már nagy örömet jelent számomra a képalkotás többi területe is : esküvők, gyermekek portrék, a mindennapi pillanatok megörökítése is.